Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:hahah i Ty mowisz ze nie jestes chuda.. ja waze 80 przy 170
dotik lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ania ja nie mówię że jestem gruba...brzucha nie mam w ogóle, w rękach też nie jestem wielka ale całe te kg obciążają mój tyłek...no stodoły tam też nie ma ale wyglądam konkretnie... no bankowo chuda to ja nie jestem...lusterko w domu mam i umiem obiektywnie na siebie spojrzeć...
Jeszcze troche i w brzuch ci pojdzie -
Asha wrote:Ja przylatam do pl w przyszlym roku wiec zobacze to twoje dupsko
Asha lubi tę wiadomość
-
Kurwa nic nie pracuje przez Was cholera Idę do roboty bo przeciez przed 15 dziś do gina wychodzę...Buźka laski i do potem
Asha, Ania_84, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Kurwa nic nie pracuje przez Was cholera Idę do roboty bo przeciez przed 15 dziś do gina wychodzę...Buźka laski i do potem
Do potem kochanie
Ja ide chate z deczka ogarnac bo stary uzna ze juz zupelnie mi sie lenistwo rzucilo i kalafiorke gotujemik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha ja tam lubie swoje michelinki na berrzuszku i moj zadek..przynajmniej maz ma za co zlapac a ja jak siedam to sie nie obijam
dotik, Asha lubią tę wiadomość
-
no i dostałam odpowiedz
Pani Aniu,
Bardzo mi przykro, ale właśnie wczoraj dotarła wiadomość, że niestety nie możemy Pani w takiej sytuacji włączyć do programu L
Pozdrawiam ciepło -
Ania_84 wrote:no i dostałam odpowiedz
Pani Aniu,
Bardzo mi przykro, ale właśnie wczoraj dotarła wiadomość, że niestety nie możemy Pani w takiej sytuacji włączyć do programu L
Pozdrawiam ciepło
I kurwa oni uwazaj aze my w uni jestesmy?? No ja pierdole, przeciez to zenada jest
-
Ania_84 wrote:no i dostałam odpowiedz
Pani Aniu,
Pozdrawiam ciepło
Ty wez odwolanie jakies napisz, zbierz dowody ze wszedzie przyjmuja z epilepsja i jej to wyslij w cholere, wlach o to
-
nie wiem.. ale coraz bardziej mi sie odechciewa wszytskiego..niby bylam przygotowana na taka odp.. bo za dlugo to trwalo..
a teraz siedze i rycze..bo sama nie wierze w IUi AID.. moze czas dac sobie poporstu spokoj
skoro najpierw Michal zostal wykluczony z rozrodu .. a teraz ja ..to moze faktycznie nie powinnismy miec dzieci -
Ania_84 wrote:nie wiem.. ale coraz bardziej mi sie odechciewa wszytskiego..niby bylam przygotowana na taka odp.. bo za dlugo to trwalo..
a teraz siedze i rycze..bo sama nie wierze w IUi AID.. moze czas dac sobie poporstu spokoj
skoro najpierw Michal zostal wykluczony z rozrodu .. a teraz ja ..to moze faktycznie nie powinnismy miec dzieci
Nie pierdol...wez sie w garsc!!! Napewno jest jakies wyjscie.....wiadomo ze wiadomosc chujowo i po tylu latach to juz czlowieka rozpierdala, ale napewno jest jakies wyjscie tylko moze w zla strone idziecie