Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Co za dzien do d..., właśnie tak ukruszylam sobie zab ze w sumie prawie korony nie ma, cholera a kasy na dentyste brak
Jakiś lewy ten dzisiejszy dzień.
Małżowina nie robiła jeszcze badań, ciężko mi się z nim o tym gada, no ale powiem, że na pierwszą wizytę też musi iść i co on na to... -
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Jedziesz dziś po całości widzę...
Małżowina nie robiła jeszcze badań, ciężko mi się z nim o tym gada, no ale powiem, że na pierwszą wizytę też musi iść i co on na to... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRedhotka wrote:Jedziesz dziś po całości widzę...
nick nieaktualny
-
hej kochane wrocilam z angielskiego dopieor
dzieki ze jestescie
Asha widze ze luta jest wiec jutro nie bede szla do mojego gina choc moze pojde zeby mi wypisal skierowanie na HSg..
Cwalinka jak masz mozliwosc idz narazie nawet na NFZ .. zeby ci zabezpieczylk zabka ..
a ja troche opadlam z sil..ale mezu wrocil zobaczyl mnie zasmarkana.. pogadalismy i powiedzial ze nie ma co sie przejmowac.. poproubujemy IUI.. a jak cos to odsapniemy z pol roku .. odlozywmy na prywatne i bedziemy miec wyjebane po calosci czy naszakwalifikuja czy nie .. troche mi porpawil humor..ale dalej czuje jakis niedosyt ..dotik, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
heheh chyba tak
moze go gdzies przez okno wychodzimy pisz karteczke pech i wyrzucamy fogo przez oknoCwalinka lubi tę wiadomość