Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry witam sie z kawunia
humorek lepszy spiete poslady cycki do przodu i lecimy z koksem
Radchotka powiedze mezowi ze prawdziwy z niego facet
Dotik
Asha sen to zdrowieAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Asia gigsa trzyma za Ciebie kciuki i bardzo się cieszy z Twojej ciąży.
Widziałam jej chłopców...są tacy śliczniWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 09:17
Ania_84, Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Mik a jak sie czuja chłopcy ?? drugi juz samodzielnie oddycha ??
Asha, Cwalinka, rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dzień dobry wszystkim
Asia gigsa trzyma za Ciebie kciuki i bardzo się cieszy z Twojej ciąży.
Widziałam jej chłopców...są tacy śliczni
Witam kochana...
Dziekuje bardzo rowniez ja pozrow i powiedz ze wysylam jej duzomilosci dla chlopakowmik82, rybka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dominik jeszcze nie oddycha sam...każda próba odłączenia go od respiratora kończy się sinieniem ale pieknie wciąga mleko gigsy Myślę, że potrzeba mu po prostu czasu...rozwiną się lepiej płucka i będzie ok. Ja mam ostatnio dobrego czuja a teraz czuję że będzie u nich wszystko dobrze
Bedzie dobrze napewnorybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Zapytaj ja czy zdjecie tu mozesz nam wstawic jej baczkow
Ania_84, Asha, rybka lubią tę wiadomość
-
dadz rade Karoli Marcelek dal a urodzil sie w 24 tyg wazyl niespelna 650 gram.tez raz go dolaczali musieli znowu podlaczac ale tera z to juz kawal chlopa iwe cna 100% bedzie dobrze
mik82, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dadz rade Karoli Marcelek dal a urodzil sie w 24 tyg wazyl niespelna 650 gram.tez raz go dolaczali musieli znowu podlaczac ale tera z to juz kawal chlopa iwe cna 100% bedzie dobrze
rybka lubi tę wiadomość
-
Hejka kochane me przepraszam ze niepisze ale dopiero niedawno sie dowiedzialam ze forum znowu zyje a po drugie brak czasu z jednej pracy do drugiej..a jak nie prace to w domu trza nadrobic..eh...mikus zapodaj mi tez fotke bardzo prosze..kochane pamietam o was i odezwe sie w wolniejszej chwili..buziaki
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:Hejka kochane me przepraszam ze niepisze ale dopiero niedawno sie dowiedzialam ze forum znowu zyje a po drugie brak czasu z jednej pracy do drugiej..a jak nie prace to w domu trza nadrobic..eh...mikus zapodaj mi tez fotke bardzo prosze..kochane pamietam o was i odezwe sie w wolniejszej chwili..buziaki
Nareszcierybka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Nareszcie
mikus redka cwalinka ania amelka izunia pamietamCwalinka, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Dziołchy
taaakie nudy w pracy, że umieram katar nadal męczy.
trzymam kciuki za gigsowych chłopaków!! niech rosną!
Rybcia, czyli odkurzacz w zasadzie sobie mąż kupiłCwalinka, mik82, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
dotik wrote:Dziołchy
taaakie nudy w pracy, że umieram katar nadal męczy.
trzymam kciuki za gigsowych chłopaków!! niech rosną!
Rybcia, czyli odkurzacz w zasadzie sobie mąż kupił
tak kochana hihi taki prezent wspolny to jest dopoki mam prace chyba do stycznia to mega sie przyda a potem od nowa praca w kwietniudotik lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:O JA KOCHANA niewymienilam cie o ja ale mi glupio mam nadzieje ze kochana sie nie gniewasz wiedzialam ze o kims zapomne
tak kochana hihi taki prezent wspolny to jest dopoki mam prace chyba do stycznia to mega sie przyda a potem od nowa praca w kwietniu
:*jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Brakuje juz mi sil...hihi ale nie fizycznie a psychicxnie..sorrki za bledy ale pisze z fona...wracajac do mego brak sil...kuzwa ile mozna otwierac w kolko tych samych tematow??? Czemu admin nic z tym niezrobi? Niechce byc niemila ale wchodzac dzis na forum widze czy to ciaza czy tez tak mialyscie czy ten test dodatni itp i w kolko to samo...juz odechciewa sie gdziekolwiek wchodzic eh..pomarudzilam ale musialam bo zwariuje jak zobacze kolejny nowy temat CZY JA JESTEM W CIAZY?????? Odkurzacz se odkurza automat se pierze zmywarka skonczyla mycie hihi potrzebny robot co obiad zrobi
Redhotka, dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! Dostałam wytyczne do pierwszej wizyty...
Najlepiej przyjść już ze wstępnymi badaniami - część mam, muszę tylko zapytać czy wyniki z przed roku mogą być, część zrobić i w chuj kasy na to pójdzie - komplet kobiety u nich to 702 zł, no ale może będę gdzie indziej robić i może część odpadnie.
No i mąż też powinien już z wynikiem nasienia przyjść. U nich to koszt 100 zł, ale spróbuję go namówić na tego "płodnego polaka".
Z chłopakami Gigsy będzie dobrze, w końcu takie wsparcie, że nie może być inaczej.
Rybko ja byłam pewna, że wiesz, że my tu buszujemy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 15:59