Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moze to kiespsko zabrzmi ale powiem to mimo wszystko....nawet nie wiecie jak bardzo ...bedac nazwijmy to" po drugiej stronie" ....czlowieka boli....patrzac na was starajace sie...tak bardzo chcialabym wam jakos pomoc...i za jasna cholere nic zrobic nie moge...to straszne uczucie wiedzac ze ja mam cos ....o co owszem jeszcze jakis czas temu staralam sie tak jak wy i bolalo to wszystko, ale teraz wy wszystkie codziennie o to walczycie...tak bardzo chcialabym oddac wam ...jakas czastke tego...podzielic sie...zeby wam ukrucic ten bol...jakos pomoc....i nic zrobic nie moge zalamka normalnie...kocham was wszystkie jak siostry i chce zebyscie wiedzialy ze pomimo tego ze juz jestem w ciazy to nadal walcze z wami
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Asha nie czuj sie tak, ja ciesze się razem z toba
no właśnie cieszymy się z Twojej ciąży jakbyśmy sie ze swojej cieszyły a nam się przecież jeszcze uda!!Asha, mik82, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Kurwa szlag by to cos ten worek twoj Mikus duzo fasolek nie mial
Ania_84, dotik, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:O ja wiem kochana, ze sie cieszycie mi chodzi o to , ze ja nie zapomnialam o waszych zmaganiach
Asha, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:nie pierdol...myślisz że w jednym miesiącu się wszystkie wysypią to trzeba dawkować teraz żeby nam się w dupach nie poprzewracało z tej radości...no i żebyśmy się dogadały
No dlatego sie nigdzie nie wybieram ...czekam na wszystkiemik82, dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha ty juz swoje odczekalas wiec wiesz ;P
Mikus powiedz lepiej ze zakamuflowalas worek ten pozytywny z wieksza iloscia na czerwiecmik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha ty juz swoje odczekalas wiec wiesz ;P
Mikus powiedz lepiej ze zakamuflowalas worek ten pozytywny z wieksza iloscia na czerwiec
I to co Ania mówi Asia...Ty już swoje odczekałaś, odchorowałaś i przecierpiałaś i tak naprawdę dajesz nam porządnego pozytywnego kopa bo skoro Wam się udało po tylu latach to i my mamy więcej wiary w sobie że i nam się uda...przynajmniej ja tak mamAnia_84, Asha, Cwalinka, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Nantakie momenty warto poczekac kochana
ja poki co czekam na te parszywa odpowiedz -
mik82 wrote:No toż proste że tak...i liczę że mój dzieciok też wróci wtedy do matki
I to co Ania mówi Asia...Ty już swoje odczekałaś, odchorowałaś i przecierpiałaś i tak naprawdę dajesz nam porządnego pozytywnego kopa bo skoro Wam się udało po tylu latach to i my mamy więcej wiary w sobie że i nam się uda...przynajmniej ja tak mam
Dlatego nigdzie nie ide co by wam tym pozytywem przed galami swiecicdotik lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem wiem
ja poki co czekam na te parszywa odpowiedz