Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
grosiek wrote:kłotnia o kasę w związku to niby norma, a zawsze daje mega ciosa.... człwoiek stara sie, zapindala, a tej kasy ciągle za mało
nie chciałam polubić, piszę z telefonu i mam za grube paluchy - nie trafiłam w cytuj.
a niby pieniądze szczęścia nie dają, co za bzdura. wolałabym się kłócić o to na co je wydać, a nie że ich nie maRedhotka, Asha lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Laskawie spytal ile potrzebuje i zostawił ale po co wcześniej gadanie znowu po vo, codziennie kasę chcesz, no co ja poradze ze życie nie jest tsnie, ze ja ciągle pracy nir mam
Jak nie masz pracy? A kto sie dzieckiem zajmuje caly dzien, kto mu obiad gotuje, kto sprzata? Jak mnie to wkurwia, wystaw mu rachunek za to wszystko i zobaczymy jak na tym wykdziemik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Jak nie masz pracy? A kto sie dzieckiem zajmuje caly dzien, kto mu obiad gotuje, kto sprzata? Jak mnie to wkurwia, wystaw mu rachunek za to wszystko i zobaczymy jak na tym wykdzie
-
Asha wrote:Trzeba mi jeszcze na 25 dni a biore po 300 dziennie
Bierzesz 6 tabletek dziennie więc opakowanie Ci starcza na 5 dni więc brakuje Ci pięciu opakowań ale nie wiem czy z tym co Ci Bunia prześle czy bez tego już -
mik82 wrote:Ale to już po odliczeniu tego co Ci Bunia wyśle czy razem z tą lutą od Buni.
Bierzesz 6 tabletek dziennie więc opakowanie Ci starcza na 5 dni więc brakuje Ci pięciu opakowań ale nie wiem czy z tym co Ci Bunia prześle czy bez tego już
To juz po odliczeniu buni -
Hej kochane
wpadam z kawunia .. lece was doczytac boscie naplodziły tych str jak nie wiem ja troche odpoczywalam od netumik82, Cwalinka, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha na kiedy ci potrzebne i ile ? bo jak cos jutro moge podskoczyc do znajomego gina moze by mi wypisal
-
Ania_84 wrote:Asha na kiedy ci potrzebne i ile ? bo jak cos jutro moge podskoczyc do znajomego gina moze by mi wypisal
Asha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Mnie chodzilo o dochodowa pracę, on niby nie marudzi ze jej nie mam, ale ja sie z tym zle strasznie czuje nienawidzę nie mieć swoich pieniędzy
wiem coś o tym ja się między innymi przez pracę, a właściwie to że jej nie miałam rozstałam ze swoim... ciagle pretensje były. i też się fatalnie czułam, mimo że on bez problemu mógł naszą trójkę utrzymać.Ania_84 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.