Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:jakie????? jestem bardzo ciekawa
dotik lubi tę wiadomość
-
no walsnie Aisula .. cekamy i kwiczymy....
A REdchotka zaszyła sie i anallizuje moj wykres
Patrzcie na fejsa Asha wstawilaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 14:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wiem jutro tempka spadnie skok bedzie okolo 20-21 dc
ja tez dzis mialam zarabany dizne jak holerka ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 16:38
-
nick nieaktualnyUdało mi się zdobyć skierowanie na te badania (choć nie było łatwo, bo generalnie nie mogą kierować na badania, jeśli są zlecane tak naprawdę od lekarza z zewnątrz), których mi brakuje i które mogę zrobić bezpłatnie w ramach abonamentu: FSH, LH i Estradiol.
Resztę płatnych zrobię u nich w klinice z dwóch powodów:
1 - w LuxMedzie i tak nie robią 2 z tych badań co mi jeszcze brakują
2 - zdecydowanie ważniejszy, to cena - wychodzi u nich taniej niż w LuxMedzie po 10% zniżce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 17:13
dotik lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:A c tam ci jeszcze lekarz gadal
Nic nie gadala , pielegniarka.....tylko powiedziala ze wszystko dobrze jest
To uk prosze nie zapominac i tak jest pieprzony cud ze mialam usg teraz a nie za 6 tygodni
Red....y mi kochana powiedz co sie na wykresie twoim dzieje? znudzilas sie normalnymi czy jak ???
Ania co z twoim wykresem? Mialas wstawic armate mus poszukac tylko ten moj rzyg mi musi przejsc
Nie odzywam sie kochane zbytnio bo strasznie sie czuje...wczoraj na podlodze w kuchni lezalam bo malo nie zemdlalam , tragedia jest.... ale podczytuje i kochamAnia_84, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Nie odzywam sie kochane zbytnio bo strasznie sie czuje...wczoraj na podlodze w kuchni lezalam bo malo nie zemdlalam , tragedia jest.... ale podczytuje i kocham
Asha wrote:Red....y mi kochana powiedz co sie na wykresie twoim dzieje? znudzilas sie normalnymi czy jak ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 19:38
Asha lubi tę wiadomość
-
Oj Asha to współczuje tego mulenia najważniejsze, że dzidzia jest ok i uspokoiłaś sie teraz trzeba miec nadzieje, że to złe samopoczucie wkrótce minie.
Red pytałaś jak ja sie czuje..
ano jakos tez zmulona, dzis szczególnie nie mam mocy, cały dzień bym przeleżała ale miałam tez dzis usg trzeciego trymestru wiec musiałam do wawy wyruszyc...malutka waży już 2,070kg i generalnie wszystko jest w normie i prawidłowo wiec odetchnęłam z ulgą po raz kolejny (z czasem juz nie przeżywam tak mocno jak na początku ale zawsze stresik jednak jest).
zaraz Glutka do wanny wsadzamy i spac, ja zaraz po nimAsha, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ania co z twoim wykresem? Mialas wstawic armate mus poszukac tylko ten moj rzyg mi musi przejsc
kochana ja mam caly czas wykres dostepny mam go tu wstawicAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny