Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:to by mogło pasować: http://www.forumginekologiczne.pl/porada/torbiele-endometrialne-czekoladowe/3275.html
ale to troszkę czarnowidzeniem trącidotik, Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:zazwyczaj to przez co nie możemy zaciążyć to pierdoła...tylko żadnemu ginowi nie chce się tej pierdoły szukać k...a
Asha wrote:Powiem wam ze troche peniam przed tym usg
Porównałam trochę te ceny, powiem wam że mają zdecydowanie lepsze ceny tych badań niż LuxMed, ale jutro postaram się na część zdobyć jeszcze skierowanie, więc mi one w ogóle do zapłaty odpadną (w ramach LuxMedowego pakietu)... :>
Postanowiłam zrobić to, o co proszą - przynajmniej wiedzieć będę wszystko, no prawie wszystko. No i podeszłam do tego tak, że to jest tak naprawdę 140 zł (za wizytę) w mojej kieszeni, bo jak czegoś nie zrobię, a okaże się potrzebne, to będzie takie marnowanie kasy na kolejne wizyty.
Jestem w stanie zapłacić za taką wizytę, ale jak ona coś wnosi sensownego, a nie polega na skierowaniu tylko na badania, których nie mam...mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Powiem wam ze troche peniam przed tym usg
Asha, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Kolejna czarnowidztwo mi tu uprawia... Same wiedźmy! Nie peniaj, będzie co ma być, czyli będzie dobrze.
Porównałam trochę te ceny, powiem wam że mają zdecydowanie lepsze ceny tych badań niż LuxMed, ale jutro postaram się na część zdobyć jeszcze skierowanie, więc mi one w ogóle do zapłaty odpadną (w ramach LuxMedowego pakietu)... :>
Postanowiłam zrobić to, o co proszą - przynajmniej wiedzieć będę wszystko, no prawie wszystko. No i podeszłam do tego tak, że to jest tak naprawdę 140 zł (za wizytę) w mojej kieszeni, bo jak czegoś nie zrobię, a okaże się potrzebne, to będzie takie marnowanie kasy na kolejne wizyty.
Jestem w stanie zapłacić za taką wizytę, ale jak ona coś wnosi sensownego, a nie polega na skierowaniu tylko na badania, których nie mam...Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:jutro już będzie dobrze... oczywiście aż do następnego usg niestety teraz już tak będzie że każda wizyta to będzie nerwówka ale będzie dobrze Kochana...po tym wszystkim co przeszłaś musi być!!!
No niestety tak bedzie a podobno to taki blogoslawiony stan -
nick nieaktualnyAsha mmy tu kciuki trzymamy wiec musi byc dobrze
Red mysle ze to dobre podejście. Raz a konkretnie.
My z jowi wrocilysmy z placu zabaw. Jowi sie teraz pluska. Wyjme ja nakarmie i sama wskakuje do wanny.
Od dziś znowu zaczelam mniej jesc oby tym razem skutecznie. Mam zamiar tez w tym tygodniu ponownie zacząć biegacAsha, dotik, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asieńko to zrozumiale, ze boisz sie tego usg...ta niepewność potrafi niestety odebrac cala radosc bycia w ciąży, u mnie tak bylo...zreszta nadal nie jestem wolna od obaw.
W każdym razie uwazam, ze u Ciebie jest wszystko dobrze a te bole brzucha w ciąży to juz ktoś powinien książkę napisać bo są tak różne i wcale nie musza oznaczac nic zlego...ja tak jak mik nospe lykalam jak cukierki i tez parę razy mialam dziwne odczucia, ze boli jakoś inaczej...postaraj sie byc dobrej myśli kochana, wspieram Cie z calych sil
dotiku ja niestety nie pomoge, nie wiem co to moze sie dziac u Ciebie ale na pewno cos jest na rzeczy wiec nie daj sie zbyć ginowi albo szukaj do skutku takiego, który sie pochyli nad problemem.
cwalinka powodzenia i wytrwalosci zycze w mniej żarciu co do biegania to podziwiam za sam pomysl ja nie cierpie biegania..
miki przekaz prosze i ode mnie gratulacje dla gigsy i zyczenia zdrowka dla jej chlopcow. Bardzo sie ciesze, ze jest lepiej z Dominikiem
Asha, Cwalinka, mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Dzien Dobry
U mnie piekne slonce. I zastanawiam się teraz czy isc biegac wieczorem jak młoda zasnie czy jaj jest w przedszkolu
Moim zdaniem, z kopyta - jeśli masz chęć to teraz jak jest w przedszkolu. Wieczorem może być milion pięćset sto dziewięćset powodów by jednak nie pójść...
Podziwiam za to bieganie, chociażby za chęć do niego!
Iza a jak Ty się czujesz?
Dotik, na kiedy umawiasz sobie wizytę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 08:39
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Kasia powodzenia i wytrwałości w bieganiu i chudnięciu
Asia kciuki za wizytę...będzie dobrze
Ania a jak u Ciebie nastrój Kochana...podjęliście już z Michałem jakieś konkretne decyzje co dalej?
Buziaki dla wszystkichdotik, Cwalinka, Redhotka, Asha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Dziołchy
cieszę się że u Gigsy coraz lepiej:) niech rosną chłopaki!
Kasia podziwiam za to bieganie, u mnie to jakoś nie chce wychodzić, a tłuszcz zalega, a lato coraz bliżej...
Asha, trzymam kciuki za usg, już odliczam godziny i minuty i przebieram konczynami dolnymi!
Red, wizyta w czerwcu, jeszcze nie wiem, od chyba 5.06 zaczyna mi się ubezp w medishicie, więc będę się umawiać do ginologa.
a jak tam w ogóle u Was dzisiaj? w ten ciepły! dzień?
Redhotka, Asha lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyCzesc laseczki ponownie. Wrocilam przebieglam 4,4 km w 39,5 min. Ale kondycjs spadla bo potrzebowalam trzech krotkich marszy.
Powiem wam zr u mnie wręcz goraco 24 stopnie następnym razem do biegania biorę czapeczke.
Dotik wyciagnij ile sie da z tego ubezpieczenia.
Ja musze sie umówić do endoRedhotka lubi tę wiadomość