Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:zobaczę ile to potrwa, coś jest ewidentnie nie tak. przy najbliższej okazji powiem o tym ginowi
Gumisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:ja miałam taki "czarny" okres po cyklu bezowulacyjnym ale u Ciebie to raczej niemożliwe po ostatnim cyklu koniecznie powiedz o tym ginowi, może trafisz na takiego który się tym przejmie bo z nimi to różnie jest niestety
kto wie jaki on był naprawdę. zresztą ja po każdej @ mam plamienie... może tu jest pies pogrzebany? no kiedyś mówiłam ginowi że mam skąpe okresy to powiedział że taka uroda... i weź się dogadaj
Cwalinko Kochana z fasolem hipotetycznym to nie ma nic wspólnego, temp spadła, krwawienie było no i beta swoje trzy grosze też dorzuciłajestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:kto wie jaki on był naprawdę. zresztą ja po każdej @ mam plamienie... może tu jest pies pogrzebany? no kiedyś mówiłam ginowi że mam skąpe okresy to powiedział że taka uroda... i weź się dogadaj
Cwalinko Kochana z fasolem hipotetycznym to nie ma nic wspólnego, temp spadła, krwawienie było no i beta swoje trzy grosze też dorzuciła
Dobrze żeby jakiś gin się nad tym pochyliłdotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:kto wie jaki on był naprawdę. zresztą ja po każdej @ mam plamienie... może tu jest pies pogrzebany? no kiedyś mówiłam ginowi że mam skąpe okresy to powiedział że taka uroda... i weź się dogadaj
Cwalinko Kochana z fasolem hipotetycznym to nie ma nic wspólnego, temp spadła, krwawienie było no i beta swoje trzy grosze też dorzuciła
A ile masz endometium? Mowil ci gin? -
Asha wrote:A ile masz endometium? Mowil ci gin?
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Aha...ale moze miec znaczenie czy nie?
ja kiedyś myślałam że ma ale na monitoringu miałam 12 mm endo więc bardzo ładne a miesiączka była taka że mogłam z jedną podpaską cały dzień śmigać i po trzech dniach się kończyła a potem jak w 3-5 dniu cyklu nowego szłam na monitoring to endo było ładnie złuszczone...cholera wie od czego to zależy -
mik82 wrote:nie mam pojęcia czy ma to znaczenie...
ja kiedyś myślałam że ma ale na monitoringu miałam 12 mm endo więc bardzo ładne a miesiączka była taka że mogłam z jedną podpaską cały dzień śmigać i po trzech dniach się kończyła a potem jak w 3-5 dniu cyklu nowego szłam na monitoring to endo było ładnie złuszczone...cholera wie od czego to zależy
-
mik82 wrote:Plamienia nie są normalne i czarna krew nie jest niczym dobrym. Krwawienie miesiączkowe powinno być żywe, czerwone i po nim plamienie z końcówki okresu nie powinno trwać dłużej niż 1 dzień. Każdy inny kolor krwi niż czerwony jest znakiem dolegliwości które bardzo często są przeszkodą w zaciążeniu...nie musi być tak u Ciebie ale niestety może
Dobrze żeby jakiś gin się nad tym pochylił
też tak myślę jak się nie pochyli to go zmusze do pochylenia się! zdiagnozowac toto trzeba, oby to jakaś pierdoła była...
Asha, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:też tak myślę jak się nie pochyli to go zmusze do pochylenia się! zdiagnozowac toto trzeba, oby to jakaś pierdoła była...
dotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:też tak myślę jak się nie pochyli to go zmusze do pochylenia się! zdiagnozowac toto trzeba, oby to jakaś pierdoła była...
Asha lubi tę wiadomość