Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ja mu schowam pomysle dzieki da mi tyle ze jezeli znajde to pojde spokojna na wizyte
Idę w swoje kurze...BuźkaAsha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ale Ty wizytę skarbie masz już za dwa tygodnie a serduszko i tak najwcześniej usłyszysz dopiero za tydzień... no ale to Tobie ma być dobrze Kochana....
Idę w swoje kurze...Buźka
Bedzie git nic nie boj
Milego sprzatania
Ta laska pisala ze slyszla w 6 tydz 2 dni wiec mam szansemik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak jest Asia...stary na kanapę ...u mnie akurat dziś było odwrotnie bo młody o północy przyszedł do nas a troje w łóżku to tłum więc ja sobie poszłam...tylko tak mnie teraz kręgosłup napieprza że masakra jakaś
A tak w ogóle to dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 08:13
Asha lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
popieram eksmisje starego na kanape ja ze swoim to juz stosuje i jeśli nikt u nas nie nocuje czyt. moja mama to on juz sam grzecznie wędruje do salonu bo tego chrapania nie jestem w stanie znieść juz go nawet do lekarza wyslalam i ma skierowanie na jakieś badania w trakcie snu tylko z zapisem mu ciezko idzie...
wybaczcie, ze sie rzadko odzywam...ostatnie dni zalatane mialam bo sie ostro za przygotowania na przyjście malej wzięliśmy. Przemeblowania, zakupy itp. Glutem spi w swoim pokoju na nowym lozku a kolo naszego juz stoi lozeczko dla Hani...juz zaczynam na dobre wczuwac sie w klimat
dzis tez dzien pelen planow...szwagierka przyjechała ze swoja trojka rozrabiakow do tesciow, idziemy na obiad, mam tez nadzieje ze przywiozla mi obiecane ciuszki dla malej po swoich coreczkach.
milego dnia Wam życzę kochaneAsha, dotik, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milo was widziec laseczki przy weekendzie
No ja chyba tez starego wyeksmituje na stale, tyle ze Kuba za na poczatku lipca przyjezdza to bedzie z deczka problem
Izunia cudnie ze juz sie przygotowujesz to musi byc taki excytujacy czas
A ja nie moge uwierzyc ze mi sie 7 tydzien zaczalWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2015, 10:21
Iza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny