Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No powiem Ci dotik że poszalałaś ze spaniem
Sorki laski ze tak z rana zniknęłam ale pojechałam na solarium, na zakupy i dopiero wróciłam ale niedługo się za sprzątanie biorę bo o kurz się potykamAsha, dotik, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No powiem Ci dotik że poszalałaś ze spaniem
Sorki laski ze tak z rana zniknęłam ale pojechałam na solarium, na zakupy i dopiero wróciłam ale niedługo się za sprzątanie biorę bo o kurz się potykam
To najpierw sie wypieknilas a teraz sie kurzem chcesz pokryc?Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Wypiękniłam??? Po solarium to ja śmierdzę hahaha Więc teraz jeszcze w kurz wejdę a potem się wypięknię i męża wybzykam ... znaczy on mnie ???? Razem się wybzykamy
Ania_84, dotik, Asha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Aaaaaa to takiego masz plana
Asha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:nooo dobry plan nie jest zły muszę korzystać bo potem będę miała odpust tak jak Ty na 9 miesięcy
No korzystaj kochana, bo do cholery stracisz ja np wspominam wspaniale czasy....jak to mozna bylo siasc codziennie rano na kibelku z lektura....hmmmm...rozmarzylam sie...a teraz co....ehhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 11:20
-
Asha wrote:Wupluj to nawet tak nie gadaj kobieto, wszystko zniose ale nie rzyganie
-
mik82 wrote:tfu tfu tfu ja w żadnej ciąży nie rzygałam ale muliło mnie w każdej i akurat wolałabym sobie puścić niż się męczyć... Z Mikołajem w ciąży raz mi się zdarzyło i od razu było lepiej
No ja tez tak mam wlasnie, od kilku dni mnie tak mdli ze juz bym wolala pawia puscic ale zeby tak caly czas na kiblu wisiec to tez bym nie chciala ale te mdlosci to niech to szlag trafiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 11:31
-
Zamowilam ten czytnik tetna czy jak to sie tam po polsku nazywa....troche sie stresuje przed tym usg jakas laska tam napisala ze juz w 6 tygodniu slyszala serce wiec moze i mi sie uda znalezc...to sie moze uspokoje troche....mialam nie kupowac, ale nerwa mam
-
współczuję Kochana...wiem jak to męczy strasznie...jak się starasz i nie możesz zajść to myślisz sobie że bierzesz ciążę z całym pakietem dolegliwości, ale jak już jesteś to cholera Cię bierze na to mulenie ja miałam straszne mulenie do 3 miesiąca praktycznie przez cały dzień dlatego i z Mikołajem i z Ritą przez pierwsze miesiące chudłam mimo iż nie rzygałam. Mam nadzieję że Ci to szybko minie
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:współczuję Kochana...wiem jak to męczy strasznie...jak się starasz i nie możesz zajść to myślisz sobie że bierzesz ciążę z całym pakietem dolegliwości, ale jak już jesteś to cholera Cię bierze na to mulenie ja miałam straszne mulenie do 3 miesiąca praktycznie przez cały dzień dlatego i z Mikołajem i z Ritą przez pierwsze miesiące chudłam mimo iż nie rzygałam. Mam nadzieję że Ci to szybko minie
No ja tez chudne, miesa nie jem bo mnie zbiera na sam zapach, tylko zupy i owoce jem narazie 3 kg ale zawsze ...moze mi przejdzie
dzieki kochanaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 11:39
-
Asha wrote:Zamowilam ten czytnik tetna czy jak to sie tam po polsku nazywa....troche sie stresuje przed tym usg jakas laska tam napisala ze juz w 6 tygodniu slyszala serce wiec moze i mi sie uda znalezc...to sie moze uspokoje troche....mialam nie kupowac, ale nerwa mam
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Asia nawet nie próbuj teraz tego włączać bo Cię opierdole równo. Detektor tętna jest super po 3 miesiącu ciąży bo wiesz czy z dzieciną wszystko ok, ale do 3 miesiąca bardzo ciężko znależć maluszka i często się to nie udaje i jak nie znajdziesz tętna (mimo iż wszystko będzie w porządku) to dopiero sranie będziesz miała wtedy... nawet nie próbuj tego odpalać do 20 tc.
Hahahha taaaaa -
Asha wrote:Hahahha taaaaa
-
mik82 wrote:Ty się nie śmiej bo naprawdę zejdziesz...u mnie położna na profesjonalnym detektorze często z 15 minut szukała mi malucha a i tak zaczęła mi tętno badać około 4 miesiąca dopiero... Poczytaj co laski piszą na forum...ale te we wczesnej ciąży
Wiem kochana, ale ja robilam usg w szpitalu , wiem ze to czas zajmuje...jak nie znajde to nie znajde, ale mam 50/50 szans ja cierpliwa jestm -
Asha wrote:Wiem kochana, ale ja robilam usg w szpitalu , wiem ze to czas zajmuje...jak nie znajde to nie znajde, ale mam 50/50 szans ja cierpliwa jestm
-
mik82 wrote:Dobrze Kochana...jak chcesz...ale na logikę pomyśl co Ci to da do 20 tc. Przecież gdyby nie daj Boże tętno spadło to Ci na tym etapie ciąży w niczym nie pomogą...po 20 tc owszem ale wcześniej??? Przemyśl jeszcze...może stary Ci schowa przesyłkę jeszcze na kilka tygodni
Ja mu schowam pomysle dzieki da mi tyle ze jezeli znajde to pojde spokojna na wizytemik82 lubi tę wiadomość