Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hey, ja sie zle czuje dzisiaj brzuch mnie bolal cala noc po lewej stronie, nie spalam , mdli mnie, kreci mi sie w glowie, martwie sie troche nie chce wam dupy zawracac
A w ogóle to dzień dobry laseczki...
Aaaaa i chciałam Wam powiedzieć że drugi synek gigsy też już sam oddycha
Wcinają obaj mleko, sami oddychają i rosną w siłę małe robaczkiRedhotka, Cwalinka, dotik, Ania_84, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dzwonilam do szpitala, maja mnie wcisnac na wczesniejsze usg
Mik..to sa tez objawy pozamacicznej a bol nie jest taki jak wczesniej, musze to sprawdzc
Mam nadzieję, że już jutro się uspokoisz i wszystko będzie dobrze.
Przeszło Ci trochę czy dalej Cię boli? -
mik82 wrote:Weź nawet nie gadaj kobieto o pozamacicznej....
Mam nadzieję, że już jutro się uspokoisz i wszystko będzie dobrze.
Przeszło Ci trochę czy dalej Cię boli?
Wzielam wszystkie mozliwe prochy i jesttroche lepiej ale nadal kluje od czasu do czasu:-/ -
Asha wrote:Wzielam wszystkie mozliwe prochy i jesttroche lepiej ale nadal kluje od czasu do czasu:-/
-
Asha będzie dobrze!! trzymam kciuki mocno
a ja mam zagwozdke... chodzi o @. pierwsze 2dni normalne krwawienie, 3 dnia czysto, fopiero wieczorem jakaś brązowa plamka, natomiast dziś ból podbrzusza i na wkladce sporo ciemnobrazowego plamienia, bardzo ciemno brązowego. nie czaje tego... czy któraś z Was miała coś takiego? no nie podoba mi się to. nie wiem czy to ma wpływ sle biorę acard od ostatniego cyklu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 14:13
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Asha będzie dobrze!! trzymam kciuki mocno
a ja mam zagwozdke... chodzi o @. pierwsze 2dni normalne krwawienie, 3 dnia czysto, fopiero wieczorem jakaś brązowa plamka, natomiast dziś ból podbrzusza i na wkladce sporo ciemnobrazowego plamienia, bardzo ciemno brązowego. nie czaje tego... czy któraś z Was miała coś takiego? no nie podoba mi się to. nie wiem czy to ma wpływ sle biorę acard od ostatniego cyklu. -
mik82 wrote:Dotik ja tam specem nie jestem ale jak kiedyś wertowałam forum to takie objawy miały laski przy stanie zapalnym endometrium...nie sądzę żeby acard miał na to wpływ, ale też każdy organizm jest inny i różnie może reagować
zobaczę ile to potrwa, coś jest ewidentnie nie tak. przy najbliższej okazji powiem o tym ginowijestem w ciąży, urojonej i spożywczej.