Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jakie 20 minut??? co Ty się tak uparłaś na tą 12.30? Ona miała o 12 a o 13 naszego czasu. Już jej w piczy grzebią...niech kończą szybko i przychodzi z dobrymi wiadomościami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 13:11
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:jakie 20 minut??? co Ty się tak uparłaś na tą 12.30? Ona miała o 12 a o 13 naszego czasu. Już jej w piczy grzebią...niech kończą szybko i przychodzi z dobrymi wiadomościami
oj, to z nerwów mi na oczy i mózg padło bez komentarza czyli już zaraz za chwilę coś będziemy wiedzieć!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:oj, to z nerwów mi na oczy i mózg padło bez komentarza czyli już zaraz za chwilę coś będziemy wiedzieć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 13:15
-
ehhhh ja tu wracam z objazdowki po klientahc i pwadam zeby looknac a tu jesczze nic..ehhh trzymam dalej
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej laseczki
Kasia powodzenia i wytrwałości w bieganiu i chudnięciu
Asia kciuki za wizytę...będzie dobrze
Ania a jak u Ciebie nastrój Kochana...podjęliście już z Michałem jakieś konkretne decyzje co dalej?
Buziaki dla wszystkich
Dziekuje za pamieć nastrój o wiele lepszy
poki co plan działania jest taki ze jutro ide do ginekologa moze da mi hsg na NFZ jesli sie uda to wtedy IUI bedziemy robic w Novum..bo jednak tam mam do nich zaufanie i co najwazniejsze korzystaja ztego banku z ktorego nbedziemy zamawiac nasienie wiec koszty przesyłkinam odejda a wbrew pozorom koszt wysylki nasienia to okolo 100 euro .. wiec wole kupic lepsze nasieniemik82, dotik, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:Ania,cieszę się że nastawienie na plus oby teraz w dobrą stronę wszystko zmierzało i żebyście super inteligentne plemniory dostali
Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
oo tak maja byc szybkie zwinne i wogole tylko zebyw genach nie byly innego koloru chco i na to mamy jak cos wytlumaczenie
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:oo tak maja byc szybkie zwinne i wogole tylko zebyw genach nie byly innego koloru chco i na to mamy jak cos wytlumaczenie
Ania_84 lubi tę wiadomość