Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie miałam Kochana, ale 8 czerwca jadę do nowego gina więc zobaczymy co on wymyśli mądrego...Chociaż jeśli zachodzę w ciążę to nie wiem czy jest sens.Asha wrote:Mik a ty mialas hsg robione?
-
ja mówię że on tylko takie rozwiązania zna...jak się iui nie powiodła to teraz ivf i koniec, ale to że ivf mi nie pomoże na poronienia to już go chuj interesuje...ivf i nie ma innej opcji... ehhhAsha wrote:
no ale przeciez ty naturalnie zaszlas
to po co iui? 
-
mik82 wrote:ja mówię że on tylko takie rozwiązania zna...jak się iui nie powiodła to teraz ivf i koniec, ale to że ivf mi nie pomoże na poronienia to już go chuj interesuje...ivf i nie ma innej opcji... ehhh

To dlatego idziesz do innego? Porazka jakas cholera
-
jest pozytyw cymuś ...no tak wyraźna krecha że nawet się wysilać nie musze żeby widziecgrosiek wrote:znowu dupek wywalił.... esh.....

Asha, grosiek lubią tę wiadomość
-
czy ja wiem.. chyba termomet mi walnal.. bo cos drugi dzien z rzedu podobnea tempka ...choc bol brzucha podobny do owuAsha wrote:Ty widze owu smigasz teraz

-
no dlatego...bo może być tak że mam jakąś bakterię, która mi blokuje rozwój dzieci i chciałabym to zdiagnozować. Jedno poronienie to może być przypadek ale dwa to już przypadkiem raczej nie są. Ten gin do którego jadę jest naprolekarzem. Oni się wczuwają jeśli chodzi o diagnostykę więc liczę że coś się wyjaśniAsha wrote:To dlatego idziesz do innego? Porazka jakas cholera

Asha, Cwalinka, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
gigsa też pierwszą krechę miała na teście z kosza wyjetym na którym się nic początkowo nie pokazałogrosiek wrote:ten test to ja już wyjełam z kosza
tak po godzinie
bo przez pierwsze 15min NIC
Asha lubi tę wiadomość

35odc.