Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:ja mówię że on tylko takie rozwiązania zna...jak się iui nie powiodła to teraz ivf i koniec, ale to że ivf mi nie pomoże na poronienia to już go chuj interesuje...ivf i nie ma innej opcji... ehhh
-
mik82 wrote:no dlatego...bo może być tak że mam jakąś bakterię, która mi blokuje rozwój dzieci i chciałabym to zdiagnozować. Jedno poronienie to może być przypadek ale dwa to już przypadkiem raczej nie są. Ten gin do którego jadę jest naprolekarzem. Oni się wczuwają jeśli chodzi o diagnostykę więc liczę że coś się wyjaśni
No to trzymam kciuki mocno daj znac po wizyciemik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Taaaa walnal ci....bo ty stykowy masz
grosik .. a w ktorym dc jestes ?? -
Ania_84 wrote:co za cwel ;/
-
mik82 wrote:no beznadziejny jest pieprzy mi o tym ivf ciągle aż mi się na rzyg zbiera więc go zapytałam czy ivf mi wyeliminuje wady które teraz ewidentnie są przyczyną poronień a ten mówi że nie i dalej swoje o ivf i mnie wpisuje na sierpień na ivf. No ręce mi opadły i sobie darowałam dalszą rozmowę bo to bez sensu było
- rece opadaja -
grosiek wrote:Anulka- dzisiaj 26
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no beznadziejny jest pieprzy mi o tym ivf ciągle aż mi się na rzyg zbiera więc go zapytałam czy ivf mi wyeliminuje wady które teraz ewidentnie są przyczyną poronień a ten mówi że nie i dalej swoje o ivf i mnie wpisuje na sierpień na ivf. No ręce mi opadły i sobie darowałam dalszą rozmowę bo to bez sensu było
Redhotka lubi tę wiadomość