Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:hahahahahaha ale pamiętam, jak przez mgłę, że miałam taki okres że sama ściągałam pytongowi gatki i do wyra. a może pijana wtedy byłam? nie pamiętam fakt jest taki że moje libido to jakiś żart
a tak poważnie to moje libido też jest do bani ale czasami mi się zachce...mus coś z Twoim zrobić Kochanadotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Nooo...
Sorry, fajny temat, ale zbieram się do domu, w końcu pracowałam ciężko w końcówce dnia.dotik, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:jak przez mgłę???? hahaha to może tak jak u mnie 15 lat temu to było
a tak poważnie to moje libido też jest do bani ale czasami mi się zachce...mus coś z Twoim zrobić Kochana
haha, akurat 15 lat temu o ile dobrze liczę, byłam jeszcze niewinną dziewicą. hahahaha
wymyśliłam że moje super libido ma związek z tym że w ciążę nie mogę zajść. jak naprawie jedno to naprawi się drugiemik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
No w sumie to by sie jakos skladalo w calosc ..ja wiem ze z naszego sexu dzieci nie bedzi ei generlanie olalalma temat wrocilam do sexu z przyjemnosci ... a checi zaspokojenia potrzeb i poczucia bliskosci
jak sie staralismy..gdy myslelsimy ze cos z tego bedzie a nie wychodzilo.. to ttoalnie nie mialam ochoty ;/Redhotka lubi tę wiadomość
-
Witam sie po 4 godzinnej drzemce
Co do sexu....jak mysmy sie starali to juz pod koniec ja tez mialam dosyc , dlatego sobie dalam spokoj bo jak juz seks przestal byc dla mnie przyjemnoscia tylko w glowie zaczelam miec...owu czy nie owu...bedzie czy nie bedzie....to stwierdzilam ze to jest bez sensu i nic z tego nie bedzie i pomoglo zajelo mi to miesiac /dwa ale sie wylaczylam ...i bylo lepiej a teraz znowu nie ma hahahahh no ale cos za cos hahahahAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Film... Lol to gra.
Najbardziej wyczekiwana premiera roku na świecie, prawdopodobnie najlepsza gra na dłuuugo i to wszystko polska produkcja!
Hahahah to tym bardziej nie w temacie jestem bo nie gram hahahaa dla starego mojego
A wy co? Spicie jeszcze ja sie wygrozylam wlasnie, z kawka jade -
Dzień dobry!
Ja też z kawką...
Doootik 15 lat temu dziewicą byłaś? Łoooo matko to ja chyba strasznie stara jestem bo ja na bank nie byłam
Ania_84, dotik, Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Dzin dobry kochane ..tak ASha ja spalam do 7 pozniej lezałam i myslalam teraz kawa, kolo 10 jade do gina zobaczymy czy przepisze mi to HSg na NFZ .. jak tak to super bo zauszczedzimy 650 zl na nasionko lepszej jakosci
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nooot ojuz sobie dostalam skierowne.. zadzwonilam czy wogole przyjmuje dzis..a ta do mnie ze tak i dala migo do tel..mowi mu o co biega a ten do mnie ze oni nie kiruja na HSG - bo na IUI AID jest nie refundowane oni nie robia wiec nie moga kierowac i ze jak sie lecze prywatnie to zebym prywatnie szla.. wiec mu powiedzialam przez tel ze bardzo dziekuje za pomoc.. i ze na pewno skarga odnosnie dzialania placowki dzis zostanie wysłana - w szczegolnosci o to ze przez 9 miesiecy nas oszukiwal.. palanat jeden .. no i mowcie mi ze mozna miec nadziej
no ale zadzownilam do przychodni ktora rolziczam z NFZ i jest tam nowy dr gin.. polozna ma sie dzis zapytac czy jak w pon przyjede to dalo by rade na HSG tyle ze w innym szpitalu .. ale trudno .
-
Redhotka wrote:Wiedźmin był grany...
też bym pograła, ale nie mam kasy na grę na razie
mik82 wrote:Dzień dobry!
Ja też z kawką...
Doootik 15 lat temu dziewicą byłaś? Łoooo matko to ja chyba strasznie stara jestem bo ja na bank nie byłam
no ja ledwo 30 mam i cnotę w wieku 18 lat straciłam, taka porządna byłam! a feWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 09:24
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Ania_84 wrote:nooot ojuz sobie dostalam skierowne.. zadzwonilam czy wogole przyjmuje dzis..a ta do mnie ze tak i dala migo do tel..mowi mu o co biega a ten do mnie ze oni nie kiruja na HSG - bo na IUI AID jest nie refundowane oni nie robia wiec nie moga kierowac i ze jak sie lecze prywatnie to zebym prywatnie szla.. wiec mu powiedzialam przez tel ze bardzo dziekuje za pomoc.. i ze na pewno skarga odnosnie dzialania placowki dzis zostanie wysłana - w szczegolnosci o to ze przez 9 miesiecy nas oszukiwal.. palanat jeden .. no i mowcie mi ze mozna miec nadziej
no ale zadzownilam do przychodni ktora rolziczam z NFZ i jest tam nowy dr gin.. polozna ma sie dzis zapytac czy jak w pon przyjede to dalo by rade na HSG tyle ze w innym szpitalu .. ale trudno .
No tylko sie wkurwic