Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:wiem cp mnie vzeka i nie chce o tym sluchac, sorry
krótko i na temat. hahahahaha
Witam się! trochę późno ale musiałam pracować. w pracy kto to widział... (sic!)
a ja mam fazę luzu w dupie i na ten moment mi wszystko jedno kiedy zaciążę, a że szybko to pewnie nie nastąpi to pffff oczywiście luz w dupie do 4dpo kiedy będę się jarac temp. kretynka!
takie moje wynurzenia.
Ania, fajnie że małż w formie u nas ostatnio posucha, jesteśmy grubi i nam się nie chce albo nie wiem o co chodzi.
no i całuję wszystkie!Redhotka, mik82, Iza75 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Redhotka wrote:Ania, wykres i tak Ci dokładnego ovu nie wyznaczy, podobnie jak dziewczyny ja uważam że już była. Da się to to zinterpretować jeśli odnotujesz jeszcze 2 wyższe temperatury. Jeśli nie, to sorry Winnetou...
PS. Ja jestem zwolenniczką zaokrąglania do 0,05.
heheh nie no bo jakmi tak napisalas pod wykresem zo zaczlam sie zastanaiwac o co chodzi heheh
zreszta i tak nie ma co gdybac choc jeden plus zebym wiedziala kiedy dostane @ i jalis 16 dc byla owu to bede miala ladny prezent na dzien dziecka
ale za to urodzinywtedy bym miala bez @
co do witamin ja mojemu ne podaje nic szczegolnego podstawowy zestaw witamin do tego bierze aksantyne z dodatkiemjagod goi , i kwas omega bo taki zestW jest wellenss packu
Amelia witaj
Dotik hahah 4dpo nie no poczekaj choc do 5 od tego detektor wyznacza prawdopodobne objawy hihihiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:42
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:Witam się! trochę późno ale musiałam pracować. w pracy kto to widział... (sic!)
dotik wrote:Ania, fajnie że małż w formie u nas ostatnio posucha, jesteśmy grubi i nam się nie chce albo nie wiem o co chodzi.
Ania_84 wrote:choc jeden plus zebym wiedziala kiedy dostane @Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tez sie zgłosiłam ale nic nie odp wiec chyba mnie nie chca
chyba stwierdzili ze jedyne co uumiem plodzic to posty :pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:52
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Wystarczy, że do nas zajrzeli i zapadł wyrok...
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:krótko i na temat. hahahahaha
Witam się! trochę późno ale musiałam pracować. w pracy kto to widział... (sic!)
a ja mam fazę luzu w dupie i na ten moment mi wszystko jedno kiedy zaciążę, a że szybko to pewnie nie nastąpi to pffff oczywiście luz w dupie do 4dpo kiedy będę się jarac temp. kretynka!
takie moje wynurzenia.
Ania, fajnie że małż w formie u nas ostatnio posucha, jesteśmy grubi i nam się nie chce albo nie wiem o co chodzi.
no i całuję wszystkie!
I my też jesteśmy grubi i czasami też nam się nie chce...ale tylko czasami taka mała różnica w stosunku do WasWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 15:20
-
Ania_84 wrote:Mik dotik.. jakcy grubi bnoo nie tylko was postawic przy mnie
Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Grubi jesteśmy tzn. ja i mój mąż względem tego jacy byliśmy rok temu
o tototo! ja się w 3/4 szafy nie mieszczę i to jest przykre. a przykre powinno być to że nic z tym prawie nie robię także na wakacje to chyba tylko na Islandię żebym się nie musiała rozbierać. hahahaha!
no mojemu raz na jakiś czas się zachce, mi prawie wcale. może to hormonów wina? albo jakieś elektrowstrzasy by pomogłyRedhotka lubi tę wiadomość
-
Dotik jest na to sposob upojcie sie winem i puśćcie sie ( oczywscie ze soba ) hahaah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 15:39
mik82, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:o tototo! ja się w 3/4 szafy nie mieszczę i to jest przykre. a przykre powinno być to że nic z tym prawie nie robię także na wakacje to chyba tylko na Islandię żebym się nie musiała rozbierać. hahahaha!
no mojemu raz na jakiś czas się zachce, mi prawie wcale. może to hormonów wina? albo jakieś elektrowstrzasy by pomogły
No to na wakacje w góry chyba trzeba jechać w tym rokuRedhotka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dotik jest na to sposob upojcie sie winem i puśćcie sie ( oczywscie ze soba ) hahaah
-
mik82 wrote:mi po winie jeszcze bardziej się chce spać hahaha
-
Ania_84 wrote:łoo matko to my jacys inni bo nam sie drugi power wlacza ... i wizje pozycji nie z tej ziemi
-
mik82 wrote:aaa no to mnie też się chce tylko dlatego że jemu się czasem chce...gdyby jemu się nie chciało to mi też by się wcale nie chciało hahaha
No to na wakacje w góry chyba trzeba jechać w tym roku
hahahahahaha ale pamiętam, jak przez mgłę, że miałam taki okres że sama ściągałam pytongowi gatki i do wyra. a może pijana wtedy byłam? nie pamiętam fakt jest taki że moje libido to jakiś żartRedhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:hahahahahaha ale pamiętam, jak przez mgłę, że miałam taki okres że sama ściągałam pytongowi gatki i do wyra. a może pijana wtedy byłam? nie pamiętam fakt jest taki że moje libido to jakiś żart