Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
anulowalam jedna i wyznaczyl mi hahah ..nie no ten program jest the best
wiecie co nie poznaje swojego meza.. jesli chodzi o ;PAsha, Cwalinka, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Nie narzekaj tylko korzystaj
zreszta nie wazne wazne ze dobrze sie dczujeAsha, mik82, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania mój ma niesamowitego kopa po witaminach. Z rok temu zanim zaczął je brać zdarzyło się że zaniemógł a odkąd bierze witaminy (różne) to nie było takiej sytuacji...zawsze chłopak staje na wysokości zadania Do tego stopnia że jak byłam w ciąży i bałam się kochać to bidulek musiał przestać łykać bo by go rozsadziło
Ania_84, Asha, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:jaki z tego morał nasi faceci sa niedozywieni
Asha, Ania_84, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Asia jak u Ciebie? Lepiej się czujesz czy dopiero Ci się zaczyna gorsze samopoczucie
Rano jest w miare, popoludniu jest duzo gorzej, muli mnie strasznie, tak ok 2/3 musze miec drzemke....tak ze 2/3 godziny hahah ladna drzemka nie? Hahah a potem juz tylko jest gorzej ale jak nie pojde spac to wogole jest kurwa tragedia wiec nie ma dobrego wyjscia przynajmniej ja go jeszcze nie znalazlam -
mik82 wrote:Znajdziesz dobre wyjście...za jakieś 5 tygodni jak Ci przejdzie
To zajebiscie no co mnie wkurwia jeszce to to, ze same owoce jem i warzywa bo wiecej mi nic nie wchodzi i zatrwardzenie i tak mam, sliwki jem i dalej nic, wkurwic sie tylko mozna
Cieszcie sie laseczki ze sie wysrac mozecie hahhahahWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:27
-
Asha wrote:To zajebiscie no co mnie wkurwia jeszce to to, ze same owoce jem i warzywa bo wiecej mi nic nie wchodzi i zatrwardzenie i tak mam, sliwki jem i dalej nic, wkurwic sie tylko mozna
Cieszcie sie laseczki ze sie wysrac mozecie hahhahahCwalinka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Śliwki????? To nikt Ci jeszcze nie powiedział że śliwki to mit i one potęgują jeszcze zatwardzenie??? OMG... Na zatwardzenie ze śliwek pomagają wyłącznie morele
Mi posliwki zawsze pomagaly, nie swieze, ja jem takie z puszki z sokiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:30
-
Asha wrote:Mi posliwki zawsze pomagaly, nie swierze, ja jem takie z puszki z sokiem
-
Asha wrote:Nie nie, suszonych to teraz bym za cholere nie wcisnela hahahha
-
Asha a wczesniej narzekałas na bidegunke .. ze skrajnosci w skrajnosc ..
ale tak jak pisze Mik za jakies 5 tyg odzyjesz :0Redhotka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Aaaa...no to też problem Chociaż faktem jest że ja w każdej ciąży miałam zatwardzenie i nic mi nie pomagało
No wlasnie, ten progesteron jest straszny a jeszcze mi wczoraj kolezanka powiedziala ze kwas foliowy pogarsza a ja biore wieksza dawke