Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
anulowalam jedna i wyznaczyl mi
hahah ..nie no ten program jest the best 
wiecie co nie poznaje swojego meza.. jesli chodzi o
;P
Asha, nick nieaktualny, mik82, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
korzystam korzystamAsha wrote:Nie narzekaj tylko korzystaj

jeszcze dzis dostanie zastrzyk wiec zaczynam sie bac
choc to chyba efekt czegos innego .. bo tyle czasu juz bral testosteron i nie mial takiego kopa..a teraz szaleje .. a przyzanl mi sie ze zaczal lykac sobei witaminuy te co mu kupilam z wellensls w polowie tamtego miesiaca.. wiec moze faktycznei brakowalo mu jakis witamin przestal narzekac na stawy 
zreszta nie wazne wazne ze dobrze sie dczuje
Asha, mik82, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ania mój ma niesamowitego kopa po witaminach. Z rok temu zanim zaczął je brać zdarzyło się że zaniemógł a odkąd bierze witaminy (różne) to nie było takiej sytuacji...zawsze chłopak staje na wysokości zadania
Do tego stopnia że jak byłam w ciąży i bałam się kochać to bidulek musiał przestać łykać bo by go rozsadziło
Ania_84, Asha, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
taaa...szczególnie widać to po ich brzuchachAnia_84 wrote:jaki z tego morał nasi faceci sa niedozywieni

Asha, Ania_84, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Asia jak u Ciebie? Lepiej się czujesz czy dopiero Ci się zaczyna gorsze samopoczucie

Rano jest w miare, popoludniu jest duzo gorzej, muli mnie strasznie, tak ok 2/3 musze miec drzemke....tak ze 2/3 godziny hahah ladna drzemka nie? Hahah a potem juz tylko jest gorzej
ale jak nie pojde spac to wogole jest kurwa tragedia
wiec nie ma dobrego wyjscia
przynajmniej ja go jeszcze nie znalazlam
-
mik82 wrote:Znajdziesz dobre wyjście...za jakieś 5 tygodni jak Ci przejdzie

To zajebiscie
no co mnie wkurwia jeszce to to, ze same owoce jem i warzywa bo wiecej mi nic nie wchodzi i zatrwardzenie i tak mam, sliwki jem i dalej nic, wkurwic sie tylko mozna 
Cieszcie sie laseczki ze sie wysrac mozecie hahhahahWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:27
-
Śliwki????? To nikt Ci jeszcze nie powiedział że śliwki to mit i one potęgują jeszcze zatwardzenie??? OMG... Na zatwardzenie ze śliwek pomagają wyłącznie moreleAsha wrote:To zajebiscie
no co mnie wkurwia jeszce to to, ze same owoce jem i warzywa bo wiecej mi nic nie wchodzi i zatrwardzenie i tak mam, sliwki jem i dalej nic, wkurwic sie tylko mozna 
Cieszcie sie laseczki ze sie wysrac mozecie hahhahah
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Śliwki????? To nikt Ci jeszcze nie powiedział że śliwki to mit i one potęgują jeszcze zatwardzenie??? OMG... Na zatwardzenie ze śliwek pomagają wyłącznie morele
Mi posliwki zawsze pomagaly, nie swieze, ja jem takie z puszki z sokiemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:30
-
No takie to nie wiem jak działają...ja pomyślałam o suszonych. Suszone morele sobie kupAsha wrote:Mi posliwki zawsze pomagaly, nie swierze, ja jem takie z puszki z sokiem
-
Aaaa...no to też problemAsha wrote:Nie nie, suszonych to teraz bym za cholere nie wcisnela hahahha
Chociaż faktem jest że ja w każdej ciąży miałam zatwardzenie i nic mi nie pomagało
-
Asha a wczesniej narzekałas na bidegunke ..
ze skrajnosci w skrajnosc .. 
ale tak jak pisze Mik za jakies 5 tyg odzyjesz :0
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Aaaa...no to też problem
Chociaż faktem jest że ja w każdej ciąży miałam zatwardzenie i nic mi nie pomagało 
No wlasnie, ten progesteron jest straszny a jeszcze mi wczoraj kolezanka powiedziala ze kwas foliowy pogarsza a ja biore wieksza dawke