Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc laseczki. sorki ze sie nie odzywalam ale nie daje juz rady. ciagle jestem na full przeziebiona i nie mam sił na nic. ogolnie wszystko sie sypie ale nie chce sie rozpisywac. jestem na biezaco z tym co sie dzieje
- CYMCIA- BARDZO MI PRZYKRO
- Ashencja zajebisty ten twoj fasol .
fajnie jest was czytac, kiedy sie to robi widac ze wszystkie znaja sie jak łyse konie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 18:34
Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:czesc laseczki. sorki ze sie nie odzywalam ale nie daje juz rady. ciagle jestem na full przeziebiona i nie mam sił na nic. ogolnie wszystko sie sypie ale nie chce sie rozpisywac. jestem na biezaco z tym co sie dzieje
fajnie jest was czytac, kiedy sie to robi widac ze wszystkie znaja sie jak łyse konie.
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:czesc laseczki. sorki ze sie nie odzywalam ale nie daje juz rady. ciagle jestem na full przeziebiona i nie mam sił na nic. ogolnie wszystko sie sypie ale nie chce sie rozpisywac. jestem na biezaco z tym co sie dzieje
Nie wiem co się dzieje ale trzymaj sięAsha, amelia04072006, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
lubię że się odezwałaś, nie lubię że jesteś chora i jest coś nie tak na pewno nie chcesz się wygadać? czasem to pomaga. ściskam mocno!amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
mik82 wrote:Bunia nie ma że się sypie...nie ma smutania bo matka smutna to dzieci smutne a tu poród za rogiem...
Nie wiem co się dzieje ale trzymaj się
nie chcialam truc gitary- sorki.
miki nie doczytalam- mozesz sie starac czy musisz czekac??
asha jestes spokojniejsza po wizycie ?? -
dotik wrote:lubię że się odezwałaś, nie lubię że jesteś chora i jest coś nie tak na pewno nie chcesz się wygadać? czasem to pomaga. ściskam mocno!
jak twoj tic tak ?? -
amelia04072006 wrote:wiem mikus ale koniec ciazy to ciezki okres sam w sobie, przeziebienie i oslabienie daje mi popalic a na reszte nie mam wplywy. co gorsza mam swiadomosc ze mam to na co zasłużyłam. kiedy czytam jak laseczki przygotowuja sie do porodu, jaka maja atmosfere w domu, jakie wsparcie itd. to sie plakac chce. zle mi bo sama sobie spierdolilam zycie.
asha jestes spokojniejsza po wizycie ??
Tulam kochana najmocniej jak moge kiedys sie najebiemy za to wszystko
Jestem spokojniejszaamelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Tulam kochana najmocniej jak moge kiedys sie najebiemy za to wszystko
Jestem spokojniejsza
to dobrze, bo spokoj w ciazy duzo daje
czytalam ze pytasz sie o magnez. mi zwykly nie pomagal wcale. moglam lykac w kazdej ilosci a efektu zadnego. wyczytalam na forach ze laseczki maja zalecane od ginow ASPARGIN. jest tam potas i magnez. biore sporo bo 2x2 ale wiem ze dziewczyny biora wiecej. nie mam skurczow łydek i nie twardnieje mi brzuch wiec dzialaAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:wiem mikus ale koniec ciazy to ciezki okres sam w sobie, przeziebienie i oslabienie daje mi popalic a na reszte nie mam wplywy. co gorsza mam swiadomosc ze mam to na co zasłużyłam. kiedy czytam jak laseczki przygotowuja sie do porodu, jaka maja atmosfere w domu, jakie wsparcie itd. to sie plakac chce. zle mi bo sama sobie spierdolilam zycie.
asha jestes spokojniejsza po wizycie ??
Mogę się starać ale mam cykl bezowulacyjny więc w sumie bzykam się z przyjemności nie dlatego że mi się szyja otwiera i śluz mnie zalewa hahaha
Będę działać od lipca-sierpnia...teraz lajcikAsha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Tulam kochana najmocniej jak moge kiedys sie najebiemy za to wszystko
Jestem spokojniejszaAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka co ty taka skryta pusty post
Dzien dobry babolinki
tak wogole to tempka mnmie chyba robi w ciula a program owu jest na tyle glupi.. ze raz mi wyznaczyl owulke bo wpisalam dzis 36,48 ale pozniej zjarnelam sie ze zle wpisalam bo bylo 36,47 i co przy 48 wzynaczyl owulacje przy 47 nie hahahWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 08:27
mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Cwalinka co ty taka skryta pusty post
Dzien dobry babolinki
tak wogole to tempka mnmie chyba robi w ciula a program owu jest na tyle glupi.. ze raz mi wyznaczyl owulke bo wpisalam dzis 36,48 ale pozniej zjarnelam sie ze zle wpisalam bo bylo 36,47 i co przy 48 wzynaczyl owulacje przy 47 nie hahahAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien Dobry pospalo mi sie do 7 pierwszy raz dzisiaj
Bunia ...aspargin juz ma na liscie dzieki trzymaj sie kobito, dasz rade, wierze w ciebie
Ania...wlasnie, wez te wczesniejsze anuluj
Mikus
Cwalinka...ty to jak duch hahahha
A gdzie reszta???Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 08:50
Ania_84, Cwalinka, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość