Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No wlasnie, ten progesteron jest straszny a jeszcze mi wczoraj kolezanka powiedziala ze kwas foliowy pogarsza a ja biore wieksza dawke
-
Asha wrote:5 tygodni tylko? No swietnie
a moze wczesniejco kobieta to inne odczucia .. :0
mja szwagerka w pierwszej ciazy fatalnie sie czula w I trymestrze .. a w drugiej ciazy I trymestr byl ok nawtomiast II masakra -
Asha wrote:
sa jakies dobre strony bycia w ciazy bo jeszcze nie znalazlam?
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:swiadomosci ze bedziesz mamą ..
To tak , ale od prawie 3 tygodni nic dobrego nie odczuwami sie nie zanosi
czytalam jakies tam forum to laski ok 35 tygodnia pisaly ze maja tak dosc ze wogole sie zastanawiaja na jaka cholere im to bylo
no i gdzie tu radosc
-
Asha chyba taka niewdzieczna rola mamus ,.. ze ciagle sie martiwa.. zarowno rprzed ciaza w ciazy i jak juz dziecko sie urodzi
mamnadzieje ze poczujesz sie lepiej i ze to sa chwilowe niedysopozycjemik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Smutne to poprostu ze od momentu staran juz nic wiecej kobieta nie robi tylko sie martwi....potem jest tylko bardzo krotki moment kiedy sie dowie ze jest w ciazy to sie cieszy a potem juz tylko jest gorzej
Dobra nie bede wam smutacRedhotka lubi tę wiadomość
-
W mojej pierwszej ciazy c
Zulam sie barzdo dobrze fizycznie...za to psychicznie bylo koszmarnie bo bylam sama ....potem mialam straszny porod....skonczylo sie depresja poporodowa i urazem ...teraz czuje sie kiepsko fizycznie ale mam wsparcie wiec jest poprostu inaczejlepiej ale mimo wszystko kiepsko sie czuje i tyle , pewnie to minie ale tez zacznie sie co innego, mialam poprostu nadzieje, ze drugim razem bede mogla sie cieszyc ciaza a znowu jest jak jest i tyle
-
Asha wrote:W mojej pierwszej ciazy c
Zulam sie barzdo dobrze fizycznie...za to psychicznie bylo koszmarnie bo bylam sama ....potem mialam straszny porod....skonczylo sie depresja poporodowa i urazem ...teraz czuje sie kiepsko fizycznie ale mam wsparcie wiec jest poprostu inaczejlepiej ale mimo wszystko kiepsko sie czuje i tyle , pewnie to minie ale tez zacznie sie co innego, mialam poprostu nadzieje, ze drugim razem bede mogla sie cieszyc ciaza a znowu jest jak jest i tyle
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Dziewczyny uszy w górę! Dobre strony, to jak Ania mówiła - fasol w środku siedzi.
"Co nas nie zabije, to nas wzmocni" lub jak to moja koleżanka mawia... "(...), to nas osłabi"
Mik co z Twoim wykresem, że go nie widać? -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Radchotak i tak nie jarze tego co mi napisalas
czyli rozumiem ze wg wykresu i tak jeszcze owu nie bylo
PS. Ja jestem zwolenniczką zaokrąglania do 0,05.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:W mojej pierwszej ciazy c
przejdzie ci jeszcze troszke. zatwardzenie mozesz miec po lucie ale pociesze cie ja mam je nadal
pozytyw bycia w ciazy bedzie ale jeszcze chwilke. pozniej bedziesz rosla ty sie bedziesz cieszyc i znow ci beret na oczy spadnie bo bedzie koniec ciazy a ty bedziesz puchla, bedziesz poruszac sie jak slon, nie bedziesz spac bo brzuch ci bedzie przeszkadzal itd. ciaza to tylko 9 msc
czesc laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 13:26
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Amelia.
PS. To jakie Wy te witaminy na jurność mężczyzn polecacie? :> Bo z libido u mojego to ostatnio...Fakt, że dużo pracuje, więc to ze zmęczenia, ale może jak go będzie rozsadzać, to łatwiej będzie go ścignąć...
amelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość