Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No wlasnie, ten progesteron jest straszny a jeszcze mi wczoraj kolezanka powiedziala ze kwas foliowy pogarsza a ja biore wieksza dawke
-
Asha wrote:5 tygodni tylko? No swietnie
a moze wczesniej co kobieta to inne odczucia .. :0
mja szwagerka w pierwszej ciazy fatalnie sie czula w I trymestrze .. a w drugiej ciazy I trymestr byl ok nawtomiast II masakra -
Asha wrote:sa jakies dobre strony bycia w ciazy bo jeszcze nie znalazlam?
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:swiadomosci ze bedziesz mamą ..
To tak , ale od prawie 3 tygodni nic dobrego nie odczuwam i sie nie zanosi czytalam jakies tam forum to laski ok 35 tygodnia pisaly ze maja tak dosc ze wogole sie zastanawiaja na jaka cholere im to bylo no i gdzie tu radosc -
Asha chyba taka niewdzieczna rola mamus ,.. ze ciagle sie martiwa.. zarowno rprzed ciaza w ciazy i jak juz dziecko sie urodzi
mamnadzieje ze poczujesz sie lepiej i ze to sa chwilowe niedysopozycjemik82, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Smutne to poprostu ze od momentu staran juz nic wiecej kobieta nie robi tylko sie martwi....potem jest tylko bardzo krotki moment kiedy sie dowie ze jest w ciazy to sie cieszy a potem juz tylko jest gorzej
Dobra nie bede wam smutacRedhotka lubi tę wiadomość
-
W mojej pierwszej ciazy c
Zulam sie barzdo dobrze fizycznie...za to psychicznie bylo koszmarnie bo bylam sama ....potem mialam straszny porod....skonczylo sie depresja poporodowa i urazem ...teraz czuje sie kiepsko fizycznie ale mam wsparcie wiec jest poprostu inaczej lepiej ale mimo wszystko kiepsko sie czuje i tyle , pewnie to minie ale tez zacznie sie co innego, mialam poprostu nadzieje, ze drugim razem bede mogla sie cieszyc ciaza a znowu jest jak jest i tyle -
Asha wrote:W mojej pierwszej ciazy c
Zulam sie barzdo dobrze fizycznie...za to psychicznie bylo koszmarnie bo bylam sama ....potem mialam straszny porod....skonczylo sie depresja poporodowa i urazem ...teraz czuje sie kiepsko fizycznie ale mam wsparcie wiec jest poprostu inaczej lepiej ale mimo wszystko kiepsko sie czuje i tyle , pewnie to minie ale tez zacznie sie co innego, mialam poprostu nadzieje, ze drugim razem bede mogla sie cieszyc ciaza a znowu jest jak jest i tyle -
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Dziewczyny uszy w górę! Dobre strony, to jak Ania mówiła - fasol w środku siedzi.
"Co nas nie zabije, to nas wzmocni" lub jak to moja koleżanka mawia... "(...), to nas osłabi"
Mik co z Twoim wykresem, że go nie widać? -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Radchotak i tak nie jarze tego co mi napisalas czyli rozumiem ze wg wykresu i tak jeszcze owu nie bylo
PS. Ja jestem zwolenniczką zaokrąglania do 0,05.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:W mojej pierwszej ciazy c
Zulam sie barzdo dobrze fizycznie...za to psychicznie bylo koszmarnie bo bylam sama ....potem mialam straszny porod....skonczylo sie depresja poporodowa i urazem ...teraz czuje sie kiepsko fizycznie ale mam wsparcie wiec jest poprostu inaczej lepiej ale mimo wszystko kiepsko sie czuje i tyle , pewnie to minie ale tez zacznie sie co innego, mialam poprostu nadzieje, ze drugim razem bede mogla sie cieszyc ciaza a znowu jest jak jest i tyle
przejdzie ci jeszcze troszke. zatwardzenie mozesz miec po lucie ale pociesze cie ja mam je nadal
pozytyw bycia w ciazy bedzie ale jeszcze chwilke. pozniej bedziesz rosla ty sie bedziesz cieszyc i znow ci beret na oczy spadnie bo bedzie koniec ciazy a ty bedziesz puchla, bedziesz poruszac sie jak slon, nie bedziesz spac bo brzuch ci bedzie przeszkadzal itd. ciaza to tylko 9 msc
czesc laseczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 13:26
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Amelia.
PS. To jakie Wy te witaminy na jurność mężczyzn polecacie? :> Bo z libido u mojego to ostatnio... Fakt, że dużo pracuje, więc to ze zmęczenia, ale może jak go będzie rozsadzać, to łatwiej będzie go ścignąć...amelia04072006, Ania_84 lubią tę wiadomość