Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Chodzi mi tez o to, ze sex lubi hahahha bo reszta z nas albo wogole albo z przymusu
Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Hahaha to my raz w tyg zaczynalismy .. a tera zmoj z fujarka chodzi na bacznosc wicie mzoe mial taka taktyke i nie chcial zbeym si ewypalila hahahah
mik82, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Oj to piknie
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hahaha to my raz w tyg zaczynalismy .. a tera zmoj z fujarka chodzi na bacznosc wicie mzoe mial taka taktyke i nie chcial zbeym si ewypalila hahahah
Ja to z moim przerabialam ...im czesciej sie bzykalismy tym czesciej mu sie chcialo im zadziej tym mniej , nie wiem jak to dziala ale pyton sie chyba przyzwyczaja czy cus a jezeli tak jest to po tych 9 mieszkach ciazy to bede musiala rok pracowac nad nim potem hahahhamik82, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No właśnie myślę że jak idzie z musu dla ciąży to też jest to jakaś blokada...tylko ja sama nie wiem jak u nas się to naprawiło że nam znów sprawia to przyjemność. Czasem mam wrażenie że może dlatego się naprawiło że coraz mniej zależy mi na tym drugim dziecku
No niestety tak to dziala, u mnie tez tak bylo .....i....... dobrze bedzie...nie lamuj siemik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Ja to z moim przerabialam ...im czesciej sie bzykalismy tym czesciej mu sie chcialo im zadziej tym mniej , nie wiem jak to dziala ale pyton sie chyba przyzwyczaja czy cus a jezeli tak jest to po tych 9 mieszkach ciazy to bede musiala rok pracowac nad nim potem hahahha
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No niestety tak to dziala, u mnie tez tak bylo .....i....... dobrze bedzie...nie lamuj sie
-
dziewczyny kopnijcie mnie w zada nie doc ze nic mi sie nie chce to jeszcze mam przed oczami .. gesta goraca czekolade .. z bita smietana .. ehhh no i walcz t z Kg ..
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja to z moim przerabialam ...im czesciej sie bzykalismy tym czesciej mu sie chcialo im zadziej tym mniej , nie wiem jak to dziala ale pyton sie chyba przyzwyczaja czy cus a jezeli tak jest to po tych 9 mieszkach ciazy to bede musiala rok pracowac nad nim potem hahahha
-
Ania_84 wrote:dziewczyny kopnijcie mnie w zada nie doc ze nic mi sie nie chce to jeszcze mam przed oczami .. gesta goraca czekolade .. z bita smietana .. ehhh no i walcz t z Kg ..
No i chyba po owu u ciebie, zes skoczyla dzisiajAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:No i chyba po owu u ciebie, zes skoczyla dzisiaj
Red wlasnie tez tak mowie kurde czy ten twoj termometr to czasem nie zrabany .. ??
noo wplacilam 500 zl na konto bo mi klientka zaplacila.. i co poplacilam zostalo mi cale 40 zl dobrze ze Michal jutro jedzie konczyc meble u klinetki to troche kasy przywiezieAsha, mik82 lubią tę wiadomość