Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
o nie nie...u mnie już się jakiś czas temu zaczęło z przyjemności (i chyba też dlatego zaciążyłam) z tym że nie jest tak często jak było kiedyś - raz lub dwa w tygodniu w zupełności mi starczaAsha wrote:Chodzi mi tez o to, ze sex lubi hahahha bo reszta z nas albo wogole albo z przymusu

Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
Hahaha to my raz w tyg zaczynalismy ..
a tera zmoj z fujarka chodzi na bacznosc
wicie mzoe mial taka taktyke i nie chcial zbeym si ewypalila
hahahah
mik82, Redhotka, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
No właśnie myślę że jak idzie z musu dla ciąży to też jest to jakaś blokada...tylko ja sama nie wiem jak u nas się to naprawiło że nam znów sprawia to przyjemność. Czasem mam wrażenie że może dlatego się naprawiło że coraz mniej zależy mi na tym drugim dzieckuAsha wrote:Oj to piknie

Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Hahaha to my raz w tyg zaczynalismy ..
a tera zmoj z fujarka chodzi na bacznosc
wicie mzoe mial taka taktyke i nie chcial zbeym si ewypalila
hahahah 
Ja to z moim przerabialam ...im czesciej sie bzykalismy tym czesciej mu sie chcialo im zadziej tym mniej , nie wiem jak to dziala ale pyton sie chyba przyzwyczaja czy cus
a jezeli tak jest to po tych 9 mieszkach ciazy to bede musiala rok pracowac nad nim potem hahahha
mik82, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No właśnie myślę że jak idzie z musu dla ciąży to też jest to jakaś blokada...tylko ja sama nie wiem jak u nas się to naprawiło że nam znów sprawia to przyjemność. Czasem mam wrażenie że może dlatego się naprawiło że coraz mniej zależy mi na tym drugim dziecku

No niestety tak to dziala, u mnie tez tak bylo
.....i.......
dobrze bedzie...nie lamuj sie
mik82 lubi tę wiadomość
-
po 9 miesiącach???? no nie żartuj??? weź Ty go dopuść do siebie w II trymestrze jak już będzie wiadomo że wszystko jest ok, bo szkoda chłopinyAsha wrote:Ja to z moim przerabialam ...im czesciej sie bzykalismy tym czesciej mu sie chcialo im zadziej tym mniej , nie wiem jak to dziala ale pyton sie chyba przyzwyczaja czy cus
a jezeli tak jest to po tych 9 mieszkach ciazy to bede musiala rok pracowac nad nim potem hahahha
Redhotka lubi tę wiadomość
-
ale właśnie ja się wcale nie łamie...w tym rzecz własnie że nie wiem już czy mi się chce drugiegoAsha wrote:No niestety tak to dziala, u mnie tez tak bylo
.....i.......
dobrze bedzie...nie lamuj sie 
muszę to przemyśleć dobrze...
-
dziewczyny kopnijcie mnie w zada nie doc ze nic mi sie nie chce to jeszcze mam przed oczami .. gesta goraca czekolade .. z bita smietana .. ehhh no i walcz t z Kg ..
-
nick nieaktualnyNa Elżbietę też to działa bo ja też tak mam...Asha wrote:Ja to z moim przerabialam ...im czesciej sie bzykalismy tym czesciej mu sie chcialo im zadziej tym mniej , nie wiem jak to dziala ale pyton sie chyba przyzwyczaja czy cus
-
Ania_84 wrote:dziewczyny kopnijcie mnie w zada nie doc ze nic mi sie nie chce to jeszcze mam przed oczami .. gesta goraca czekolade .. z bita smietana .. ehhh no i walcz t z Kg ..

No i chyba po owu u ciebie, zes skoczyla dzisiaj
Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nooo na pewnoAsha wrote:No i chyba po owu u ciebie, zes skoczyla dzisiaj

jak dzis zobaczylam tempke to mi sie morda ucieszyla 
Red wlasnie tez tak mowie kurde czy ten twoj termometr to czasem nie zrabany .. ??
noo wplacilam 500 zl na konto bo mi klientka zaplacila.. i co poplacilam zostalo mi cale 40 zl
dobrze ze Michal jutro jedzie konczyc meble u klinetki to troche kasy przywiezie
Asha, mik82 lubią tę wiadomość

13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94