Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra zmuliłam sie zjadlam dwa kajmaki .. i z deka mi nie dobrze zaslodzona w pelni
Redhotka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Po tym jak zaszlas chwile temu to troche tak
i nie wiem czy chcę ryzykować trzecią utratą żeby mieć dziecko....takie przemyślenia choć może ciężko je zrozumiećWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:30
-
dotik wrote:yo ja myślałam o trzeciej opcji w takim razie!
czy jeszcze innaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:36
-
mik82 wrote:noo, tylko przypominam że to moja druga stracona ciąża...
i nie wiem czy chcę ryzykować trzecią utratą żeby mieć dziecko....takie przemyślenia choć może ciężko je zrozumieć
No czaje o co ci chodzi ale z drugiej strony jak juz zaszlas tak daleko i juz wiesz nareszcie w czym problem ...... -
Asha wrote:No czaje o co ci chodzi ale z drugiej strony jak juz zaszlas tak daleko i juz wiesz nareszcie w czym problem ......
podejmiemy decyzję po wizycie w Białymstoku...Asha, Redhotka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:wiem w czym problem jeśli chodzi o zajście w ciążę (przynajmniej tak mi się wydaje że wiem ) ale nie wiem w czym problem jeśli chodzi o utratę ciąż dlatego nie wiem czy warto ryzykować dalej
podejmiemy decyzję po wizycie w Białymstoku...
Oj trzymam kciukimik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Red wlasnie tez tak mowie kurde czy ten twoj termometr to czasem nie zrabany .. ??
Sorry ja z doskoku, zawalili mnie robotą na koniec tygodnia. Multi-tasking pełną gębą...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Wątpię, bo mam szklany a nie elektroniczny... Ale jutro jakiegoś łacha naszykuje i z dubeltówki pojadę!
Sorry ja z doskoku, zawalili mnie robotą na koniec tygodnia. Multi-tasking pełną gębą...
No ale ta twoja temp to magiczna jest od kilku dniWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:26
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny