Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Poczekaj jeszcze 7 miesiecy i nie bedziesz juz musiala robic testu...
A co do moderowania, to chcą wprowadzić porządek na forum i wulgaryzmy moderatorzy będą mieli usuwać i tu pytanie do Was... Czy po prostu odpuszczamy, zgodnie z obowiązującym regulaminem i wg Was mogę dołączyć do tego grona? Obawiam się, że jak nie ja, to i tak ktoś inny wparuje nam tu "sprzątać"...
Dobranoc, gasimy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 07:21
dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCwalinka wrote:Odebralam wyniki krwi, tsh mam 0,023 ostatnio mialam 0,99 kurde co jest? Poziom orzeciwcial wxrosl z 260 do 870,
Red pomożesz mi w interpretacji testu glukozy i insuliny i tego testu co ty robilas? -
Dzień dobry kochane
Ide zaraz po kawunie
Cwalinka ewidentnie weszlas w ostra nadczynność tatczycy a snty tpo wzrosło jakbys miala zapalenie tarczycy migusiem do lekarza i na usg tarczycy moze stad ostatnio zlw samopoczucie a nadczynnos niestaty najbardziej wplywa na serduchomik82 lubi tę wiadomość
-
Redhotka wrote:wiara czyni cuda
A co do moderowania, to chcą wprowadzić porządek na forum i wulgaryzmy moderatorzy będą mieli usuwać i tu pytanie do Was... Czy po prostu odpuszczamy, zgodnie z obowiązującym regulaminem i wg Was mogę dołączyć do tego grona? Obawiam się, że jak nie ja, to i tak ktoś inny wparuje nam tu "sprzątać"...
Dobranoc, gasimy.
Witam sie....co masz na mysli mowiac odpuszczamy? Bo nie ogarnelam?
Juz tu kiedys ktos byl probowal sprzatac i zrezygnowalWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 07:59
-
u nas podobno ma lac przez weekend we no podmuchaj zeby poszlo w kierunku bardziej wieszs moze Rosji ;P
noo to niech bedzie juz czesciej lepiejAsha lubi tę wiadomość
-
Ja tam wcale nie uwazam ze to lepiej ze Red bedzie nam mowic co mamy pisac a czego nie na naszym watku, watku na ktorym kazdy mial byc soba itd...nikt sie tu nigdy nie przyczepil poza momentem kiedy Moher wlazl i nas zglosil a tak przez ten caly czas byla cisza a teraz co? Ale to moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 08:42
Iza75 lubi tę wiadomość