Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Witam sie....co masz na mysli mowiac odpuszczamy? Bo nie ogarnelam?
Juz tu kiedys ktos byl probowal sprzatac i zrezygnowal
A odpuszczanie miałam na myśli - przeklinanie... Zmuszona by bym była Was (i siebie ) "gwiazdkować". -
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Cwalinka ewidentnie weszlas w ostra nadczynność tatczycy a snty tpo wzrosło jakbys miala zapalenie tarczycy migusiem do lekarza i na usg tarczycy moze stad ostatnio zlw samopoczucie a nadczynnos niestaty najbardziej wplywa na serducho
-
Redhotka wrote:Wiem, że próbował, ale to dlatego bo ktoś zgłaszał i admin musiał reagować. Jak zamierzają wprowadzić moderatorów, to po to, by na bieżąco to robili.
A odpuszczanie miałam na myśli - przeklinanie... Zmuszona by bym była Was (i siebie ) "gwiazdkować". -
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja tam wcale nie uwazam ze to lepiej ze Red bedzie nam mowic co mamy pisac a czego nie na naszym watku, watku na ktorym kazdy mial byc soba itd...nikt sie tu nigdy nie przyczepil poza momentem kiedy Moher wlazl i nas zglosil a tak przez ten caly czas byla cisza a teraz co? Ale to moje zdanie
Zaakceptowałaś regulamin rejestrując się - czytałaś go wcześniej? -
Redhotka wrote:Asha, nikt nie ma nikomu mówić co masz pisać. Ma jedynie cenzurować przekleństwa (o tym mówię jeśli chodzi o nas) i pilnować by nikt siebie nawzajem nie obrażał (to akurat raczej nam nie grozi).
Zaakceptowałaś regulamin rejestrując się - czytałaś go wcześniej?
A czytalas pierwsza strone tego watku?
Nie wyjezdzaj mi teraz z regulaminem -
nick nieaktualnyAsha wrote:Nikt by cie nie zmuszal, nikt ci za to nie placi, sama sie zglosilas...chcesz to gwiazdkujesz ityle
Nie mogłabym pilnować porządku gdzie indziej, nie reagując tutaj. Nie uważasz, że byłoby to nie w porządku? -
Redhotka wrote:Asha, jasne żeby nie zmuszał, a co mają pieniądze do tego???
Nie mogłabym pilnować porządku gdzie indziej, nie reagując tutaj. Nie uważasz, że byłoby to nie w porządku?
Dobrze, to rob kariere....powodzenia ci zycze...kostem nas wszystkich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:Widzę, że nie trafi, boś strasznie zapatrzona. Trudno, tłumaczyć Ci dalej nie będę. Koniec tematu.
Bo ty nie rozumiesz, ze kazdy od czasu potrzebuje cos z siebie wywalic i przy tym poprzeklinac a teraz nie bedzie mogl bo ty ze swoja gwiazdka bedziesz stala -
rybka wrote:hejka kochane co tam sluchac??? ja jak zwykle w biegu.. czeka mnie mega kupa prasowania ciuchow,obiad zapodac zakupy zrobic powiesic kolejne pranie eh..zima byly nudy a teraz niewiem czesto w co rece wsadzic
Czesc Rybka, sorry ...ale dyskusja jak widac
Milo cie widziecrybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rybcia .. sto lat gdzies sie podziewala
dsziewczyny nooco Wy.. dla mnie to zrozumiale jelsi ktos zglasza sie na moderatora to wiadomo ze sie wywiazuje z tego.. przecieze Raed nie bedzie tylko u nas moderatorem ale ogolnie.. wg mnie z czysto technicznej strony moderatorzy sa potrzebni.. a co za roznica czy bedzie napisane gówno czy g***o i tak wiadomo o co biega
ja bardziej uwazam z ejest potrzebny moderator do tego zbey nie tworzyc tysiaca watkow o tej samej tematyce, zeby ogarnac to forum odd strony funkcjonalnosciRedhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Bo ty nie rozumiesz, ze kazdy od czasu potrzebuje cos z siebie wywalic i przy tym poprzeklinac a teraz nie bedzie mogl bo ty ze swoja gwiazdka bedziesz stala
-
Redhotka wrote:Rozumiem, dlatego też zapytałam Was o zdanie, a Ty mnie po prostu atakujesz... i z tego powodu sorry, ale nie mam ochoty więcej z Tobą na ten temat rozmawiać.
O jakie zdanie? Czy odpuszcze?
Dziewczyny wypowiedzialy sie, ze lepiej ze ty, a powiedzialam ze nie lepiej...to jest moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 08:59
-
a to ze my nie bedziemy wstawiac gwiazdek to nam ulatwi sprawe za to red bedziemusiala gwiazdkowac soryy red bedziesz mial torche roboty.. bo ja lubie rzucic miesem
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja bardziej uwazam z ejest potrzebny moderator do tego zbey nie tworzyc tysiaca watkow o tej samej tematyce, zeby ogarnac to forum odd strony funkcjonalnosci
Trudno, zrezygnuję z mojej KARIERY a i tak ktoś inny wejdzie i będzie to cenzurował, albo całe posty usuwał i nic z tym nie da się zrobić.
Ale jak Asha chce, to proszę bardzo, ja odpuszczam, bo dyskusja już zauważyłam, że nie ma sensu.