Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W oczekiwaniu na testowanie › Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Witam sie....co masz na mysli mowiac odpuszczamy? Bo nie ogarnelam?

Juz tu kiedys ktos byl probowal sprzatac i zrezygnowal :-P
    Wiem, że próbował, ale to dlatego bo ktoś zgłaszał i admin musiał reagować. Jak zamierzają wprowadzić moderatorów, to po to, by na bieżąco to robili.

A odpuszczanie miałam na myśli - przeklinanie... Zmuszona by bym była Was (i siebie :P) "gwiazdkować". :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Cwalinka ewidentnie weszlas w ostra nadczynność tatczycy a snty tpo wzrosło jakbys miala zapalenie tarczycy migusiem do lekarza i na usg tarczycy moze stad ostatnio zlw samopoczucie a nadczynnos niestaty najbardziej wplywa na serducho
    Ja się kompletnie na tych wynikach nie znam, więc wierze w to co Ania mówi - do lekarza, ale to już!

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Wiem, że próbował, ale to dlatego bo ktoś zgłaszał i admin musiał reagować. Jak zamierzają wprowadzić moderatorów, to po to, by na bieżąco to robili.

A odpuszczanie miałam na myśli - przeklinanie... Zmuszona by bym była Was (i siebie :P) "gwiazdkować". :D
    Nikt by cie nie zmuszal, nikt ci za to nie placi, sama sie zglosilas...chcesz to gwiazdkujesz ityle

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ja tam wcale nie uwazam ze to lepiej ze Red bedzie nam mowic co mamy pisac a czego nie na naszym watku, watku na ktorym kazdy mial byc soba itd...nikt sie tu nigdy nie przyczepil poza momentem kiedy Moher wlazl i nas zglosil a tak przez ten caly czas byla cisza a teraz co? Ale to moje zdanie
    Asha, nikt nie ma nikomu mówić co masz pisać. Ma jedynie cenzurować przekleństwa (o tym mówię jeśli chodzi o nas) i pilnować by nikt siebie nawzajem nie obrażał (to akurat raczej nam nie grozi).

Zaakceptowałaś regulamin rejestrując się - czytałaś go wcześniej?

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Asha, nikt nie ma nikomu mówić co masz pisać. Ma jedynie cenzurować przekleństwa (o tym mówię jeśli chodzi o nas) i pilnować by nikt siebie nawzajem nie obrażał (to akurat raczej nam nie grozi).

Zaakceptowałaś regulamin rejestrując się - czytałaś go wcześniej?

A czytalas pierwsza strone tego watku?

Nie wyjezdzaj mi teraz z regulaminem

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Nikt by cie nie zmuszal, nikt ci za to nie placi, sama sie zglosilas...chcesz to gwiazdkujesz ityle
    Asha, jasne żeby nie zmuszał, a co mają pieniądze do tego???
    Nie mogłabym pilnować porządku gdzie indziej, nie reagując tutaj. Nie uważasz, że byłoby to nie w porządku?

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Asha, jasne żeby nie zmuszał, a co mają pieniądze do tego???
    Nie mogłabym pilnować porządku gdzie indziej, nie reagując tutaj. Nie uważasz, że byłoby to nie w porządku?

Dobrze, to rob kariere....powodzenia ci zycze...kostem nas wszystkich

• rybka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane <3 co tam sluchac??? ja jak zwykle w biegu..:-\ czeka mnie mega kupa prasowania ciuchow,obiad zapodac zakupy zrobic powiesic kolejne pranie :-\ eh..zima byly nudy a teraz niewiem czesto w co rece wsadzic :-(

Ania_84, dotik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    A czytalas pierwsza strone tego watku?

Nie wyjezdzaj mi teraz z regulaminem
    Nie wyjeżdżaj? :O Regulamin serwisu był jeszcze przed pierwszą stroną tego wątku. Sorry, taki mamy klimat! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobrze, to rob kariere....powodzenia ci zycze...kostem nas wszystkich
    Widzę, że nie trafi, boś strasznie zapatrzona. Trudno, tłumaczyć Ci dalej nie będę. Koniec tematu.

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Nie wyjeżdżaj? :O Regulamin serwisu był jeszcze przed pierwszą stroną tego wątku. Sorry, taki mamy klimat! ;)

Dobrze ze ty sie do niego stosujesz od wczoraj

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Widzę, że nie trafi, boś strasznie zapatrzona. Trudno, tłumaczyć Ci dalej nie będę. Koniec tematu.

Bo ty nie rozumiesz, ze kazdy od czasu potrzebuje cos z siebie wywalic i przy tym poprzeklinac a teraz nie bedzie mogl bo ty ze swoja gwiazdka bedziesz stala

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rybka wrote:
    hejka kochane <3 co tam sluchac??? ja jak zwykle w biegu..:-\ czeka mnie mega kupa prasowania ciuchow,obiad zapodac zakupy zrobic powiesic kolejne pranie :-\ eh..zima byly nudy a teraz niewiem czesto w co rece wsadzic :-(

Czesc Rybka, sorry ...ale dyskusja jak widac

Milo cie widziec <3

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Dobrze ze ty sie do niego stosujesz od wczoraj
    Nie stosuje, przecież nic takiego nie powiedziałam.

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybcia .. sto lat gdzies sie podziewala

dsziewczyny nooco Wy.. dla mnie to zrozumiale jelsi ktos zglasza sie na moderatora to wiadomo ze sie wywiazuje z tego.. przecieze Raed nie bedzie tylko u nas moderatorem ale ogolnie.. :) wg mnie z czysto technicznej strony moderatorzy sa potrzebni.. a co za roznica czy bedzie napisane gówno czy g***o i tak wiadomo o co biega :P
    ja bardziej uwazam z ejest potrzebny moderator do tego zbey nie tworzyc tysiaca watkow o tej samej tematyce, zeby ogarnac to forum odd strony funkcjonalnosci ;)

nick nieaktualny, rybka lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Bo ty nie rozumiesz, ze kazdy od czasu potrzebuje cos z siebie wywalic i przy tym poprzeklinac a teraz nie bedzie mogl bo ty ze swoja gwiazdka bedziesz stala
    Rozumiem, dlatego też zapytałam Was o zdanie, a Ty mnie po prostu atakujesz... i z tego powodu sorry, ale nie mam ochoty więcej z Tobą na ten temat rozmawiać.

• Asha Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Redhotka wrote:
    Rozumiem, dlatego też zapytałam Was o zdanie, a Ty mnie po prostu atakujesz... i z tego powodu sorry, ale nie mam ochoty więcej z Tobą na ten temat rozmawiać.

O jakie zdanie? Czy odpuszcze?

Dziewczyny wypowiedzialy sie, ze lepiej ze ty, a powiedzialam ze nie lepiej...to jest moje zdanie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 08:59

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ze my nie bedziemy wstawiac gwiazdek to nam ulatwi sprawe :P za to red bedziemusiala gwiazdkowac :D soryy red bedziesz mial torche roboty.. bo ja lubie rzucic miesem :P

mik82 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Asha Autorytet

Wysłany: 29 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..*..*******..**.*.**.*.*.***.*. Tak to ma wygladac teraz?

mik82, Iza75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 maja 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    ja bardziej uwazam z ejest potrzebny moderator do tego zbey nie tworzyc tysiaca watkow o tej samej tematyce, zeby ogarnac to forum odd strony funkcjonalnosci ;)
    Podobnie uważam (zresztą pewnie dlatego Ania też się zgłaszała), ale niestety moderowanie to nie tylko ogarnianie tego bajzlu tematowego, ale i reszta tego syfu.

Trudno, zrezygnuję z mojej KARIERY a i tak ktoś inny wejdzie i będzie to cenzurował, albo całe posty usuwał i nic z tym nie da się zrobić.
    Ale jak Asha chce, to proszę bardzo, ja odpuszczam, bo dyskusja już zauważyłam, że nie ma sensu.

‹‹ ‹ 3834 3835 3836 3837 3838 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ