Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To ze temp ci nie wzrosla to jeszcze nic nie znaczy, pamietasz Rudzi wykres, jej temp spadla...od 20 dc zmienil ci soe wykres kompltnie...moim zdaniem powinnas zrobic....i to plamienie jednodniowe
no Rudzi wykres był z kosmosu chyba że ona bezstykowym jechała z czołaAsha, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
a mnie ciekawi czym się różni cykl bezowulacyjny właśnie taki bez 2 faz temperatur od takiego, w którym jest skok temp, 2 fazy i nawet progesteron w normie a owu nie ma. która sytuacja jest łatwiejsza do ogarnięcia.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:a mnie ciekawi czym się różni cykl bezowulacyjny właśnie taki bez 2 faz temperatur od takiego, w którym jest skok temp, 2 fazy i nawet progesteron w normie a owu nie ma. która sytuacja jest łatwiejsza do ogarnięcia.
Nie wiem , ale juz widzialam wykresy bez zasadniczego skoku i ciaza byla wiec mnie nic juz nie zdziwidotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:a mnie ciekawi czym się różni cykl bezowulacyjny właśnie taki bez 2 faz temperatur od takiego, w którym jest skok temp, 2 fazy i nawet progesteron w normie a owu nie ma. która sytuacja jest łatwiejsza do ogarnięcia.
Dlatego tez temp o niczym nie swiadczy
Swiadczy tylko o przyroscie progesteronu, ale nie o owu a ida za tym...u Red widac ze po 20 dc cos sie z temp zmienilo dlatego uwazam ze powinna zrobic testWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 13:34
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Dlatego tez temp o niczym nie swiadczy
Swiadczy tylko o przyroscie progesteronu, ale nie o owu a ida za tym...u Red widac ze po 20 dc cos sie z temp zmienilo dlatego uwazam ze powinna zrobic test
no niech sika i będzie jasne wszystko
też na yo zwróciłam uwagę - że się ustabilizowały temp. wcześniej były skoki temp 2-3dniowe jakby się szykowało do owu, ale nie wyszło i takie próby kilka razy, a potem jakby odpuściły jajniki, stąd wcześniej wspomniana asystoliaAsha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Dlatego tez temp o niczym nie swiadczy
Swiadczy tylko o przyroscie progesteronu, ale nie o owu a ida za tym...u Red widac ze po 20 dc cos sie z temp zmienilo dlatego uwazam ze powinna zrobic test -
Redhotka wrote:Nakręcasz mnie nakręcasz, a i tak dupa z tego będzie... Jeśli znajdę testa w domu to siknę na twe życzenie, ale za ewentualne załamanie psychiczne Ty bierzesz odpowiedzialność.
Nie nakrecam tylko mowie co mysle, jak wyjdzie negatyw to wyjdzie ze ty mialas racje jak pozytyw ze jaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 19:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny