Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja Wam powiem ze wolę sprzatać niż sie urzerac z tymi wszystkimi niezadowolonymi i nie wiedzacymi czego tak naprawde chca ludziami i mam już dos tego wyscigu szczurów u mnie w firmie, fakt da sie zarobić i to nieźle ale kurwa jakim kosztem, wymiękam psychicznie ...
-
kassandra wrote:A ja Wam powiem ze wolę sprzatać niż sie urzerac z tymi wszystkimi niezadowolonymi i nie wiedzacymi czego tak naprawde chca ludziami i mam już dos tego wyscigu szczurów u mnie w firmie, fakt da sie zarobić i to nieźle ale kurwa jakim kosztem, wymiękam psychicznie ...
I tak zle i tak do dupy...i to jest to cholerne zyciemik82, kassandra lubią tę wiadomość
-
kassandra wrote:najlepiej by bylo miec prace 4h dziennie, nie za daleko od domu i płatną min 5 tyś miesiecznie ooooo to był by raj i nikt by nie narzekal , no przynajmniej ja bym nie narzekała
-
kassandra wrote:a co masz taką własnie prace ? jak tak to załatw nam
Mam...wlasna firme...i pracuje ile chce...dwa dni w tygodniu zazwyczaj....czasami krocej czasami dluzej, zarabiam tyle ile moj m pracujac 40 godzin w tygodniu...mam 5 minut do pracy...i co? Jestem zajebiscie szczesliwa? -
mik82 wrote:
Albo to takie zycie albo nasze podejscie takie zjebane...nie wiem juzmik82 lubi tę wiadomość
-
Tez myślę o wlasnej dzialalnosci ale jakos nie mam odwagi jak na razie, boję sie ze sobie nie poradze a z drugiej strony wiem że na swoim zarobie więcej robiąc to samo co i tu, tylko wiem też że jak bedzie tzw. pusty miesiac to na swoim zostane z reką w nocniku a tu mam zawszę gwarantowaną podstawę
-
kassandra wrote:Tez myślę o wlasnej dzialalnosci ale jakos nie mam odwagi jak na razie, boję sie ze sobie nie poradze a z drugiej strony wiem że na swoim zarobie więcej robiąc to samo co i tu, tylko wiem też że jak bedzie tzw. pusty miesiac to na swoim zostane z reką w nocniku a tu mam zawszę gwarantowaną podstawę
A nie mozesz pracowac na pol etatu tam gdzie jestes i prowadzic dzialanosci?