Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
kassandra wrote:I znowu ten opasajacy pas ból i do tego jeszcze spać ...ech chyba pójdę zbajerować lekarza na l4 na przeziebienie ;p
Jak mozesz to idz..po co sie bedziesz meczyc....a z drugiej strony jak pojdziesz do domu to wtedy dopiero sie zaczniesz wkrecac, zobaczysz -
kassandra wrote:No niby mogę, szefa nie ma nikt się nie dowie hihi ale nie wiem czy chce.. wczoraj wczesnie wyszłam i zamiast odpocząć to zmarnowalam całe popołudnieprzed kompem szukając odpowiedzi he he i nawet kolacji nie zrobiłam ech..
O to to to -
Kurcze wiecie co dziewczyny tak sobie teraz siedze i myśle, że w sumie chętnie bym została kurą domową , pranie sprzatanie, gotowanie i nie musienie codziennie wychodzić do pracy .... tak mi się marzy ... żeby tylko ten moj więcej zarabiał ...ech.. czy to objaw depresji jesiennej ?
-
nick nieaktualny
-
kassandra wrote:Kurcze wiecie co dziewczyny tak sobie teraz siedze i myśle, że w sumie chętnie bym została kurą domową , pranie sprzatanie, gotowanie i nie musienie codziennie wychodzić do pracy .... tak mi się marzy ... żeby tylko ten moj więcej zarabiał ...ech.. czy to objaw depresji jesiennej ?
To ze do pracy ci sie nie chce chodzic?
Ja to mam co tydzien, wiec nie wiem czy to akurat z jesienia zwiazane, watpie
Podejrzewam ze w ciazy ci sie nasilimik82 lubi tę wiadomość
-
kassandra wrote:Kurcze wiecie co dziewczyny tak sobie teraz siedze i myśle, że w sumie chętnie bym została kurą domową , pranie sprzatanie, gotowanie i nie musienie codziennie wychodzić do pracy .... tak mi się marzy ... żeby tylko ten moj więcej zarabiał ...ech.. czy to objaw depresji jesiennej ?
-
mik82 wrote:Nie wiem;-) Ja się w roli kury domowej widzę tylko na króciutkie chwile
No ja tez, 3 godziny to gora....tydzien potem tez mysle ze moze bym sie widziala i jak mam sprzatac itd to juz stwierdzam ze sie nie widze hahahamik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No ja tez, 3 godziny to gora....tydzien potem tez mysle ze moze bym sie widziala i jak mam sprzatac itd to juz stwierdzam ze sie nie widze hahaha
Asha, dotik lubią tę wiadomość