Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Albo to takie zycie albo nasze podejscie takie zjebane...nie wiem juz
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Czekam w kolejce... Ale stres. Nie lubię wizyt u lekarzy...
Asha, MalaCzarna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kassandra wrote:Kurcze wiecie co dziewczyny tak sobie teraz siedze i myśle, że w sumie chętnie bym została kurą domową , pranie sprzatanie, gotowanie i nie musienie codziennie wychodzić do pracy .... tak mi się marzy ... żeby tylko ten moj więcej zarabiał ...ech.. czy to objaw depresji jesiennej ?
ja to przerabiałam, był taki okres, że nie pracowałam bo finansowo w zasadzie nie muszę, kura domowa, sprzątanie prasowanie gotowanie, pierdoły, mnóstwo czasu dla siebie. wytrzymałam chyba 4 miesiące i powiedziałam dość. wolę chodzić do pracy, narzekać, być wiecznie niewyspana, mieć własne pieniądze na przeróżne głupoty i rzeczy kompletnie niepotrzebne, niż brać pieniądze od swojego faceta i tłumaczyć po co mi np n-ta para butówkassandra, Asha, mik82, gigsa lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:ja to przerabiałam, był taki okres, że nie pracowałam bo finansowo w zasadzie nie muszę, kura domowa, sprzątanie prasowanie gotowanie, pierdoły, mnóstwo czasu dla siebie. wytrzymałam chyba 4 miesiące i powiedziałam dość. wolę chodzić do pracy, narzekać, być wiecznie niewyspana, mieć własne pieniądze na przeróżne głupoty i rzeczy kompletnie niepotrzebne, niż brać pieniądze od swojego faceta i tłumaczyć po co mi np n-ta para butów
Polac jej