Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Pewnie nie zapamiętam. Zawsze czegoś zapomnę ze stresu...
zapisz sobie gdzieś w tel np albo w gabinecie odpal of i będziemy na bieżąco wyliczać co jeszczeAsha, kassandra lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:ja to przerabiałam, był taki okres, że nie pracowałam bo finansowo w zasadzie nie muszę, kura domowa, sprzątanie prasowanie gotowanie, pierdoły, mnóstwo czasu dla siebie. wytrzymałam chyba 4 miesiące i powiedziałam dość. wolę chodzić do pracy, narzekać, być wiecznie niewyspana, mieć własne pieniądze na przeróżne głupoty i rzeczy kompletnie niepotrzebne, niż brać pieniądze od swojego faceta i tłumaczyć po co mi np n-ta para butów
No wiesz ja pewnie jak bym nie musiala to tez bym chciala bo już taka mam przekorna nature ... muszę - niezrobie nie muszę - zrobie ze zdwojoną checią -
Jestem!! z kruszynka wszystko okej widzialam serducho )) .. bąbelek ma juz 19mm o ile dobrze pamietam zdj wrzuce jak bede w domu aaa i mam zwolnienie na 2 tyg i wizyte 4 wrzesnia i jak dalej bede sie zle czula too mi przedluzy.. przepisal mi tez tabletki na te dolegliwosci aaaaaa!
gigsa, Sylwia87, Asha lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Jestem!! z kruszynka wszystko okej widzialam serducho )) .. bąbelek ma juz 19mm o ile dobrze pamietam zdj wrzuce jak bede w domu aaa i mam zwolnienie na 2 tyg i wizyte 4 wrzesnia i jak dalej bede sie zle czula too mi przedluzy.. przepisal mi tez tabletki na te dolegliwosci aaaaaa!
-
Rudzia wrote:Jestem!! z kruszynka wszystko okej widzialam serducho )) .. bąbelek ma juz 19mm o ile dobrze pamietam zdj wrzuce jak bede w domu aaa i mam zwolnienie na 2 tyg i wizyte 4 wrzesnia i jak dalej bede sie zle czula too mi przedluzy.. przepisal mi tez tabletki na te dolegliwosci aaaaaa!
to super pięknie! cieszę się ogromnie, że wszystko w porządku:)
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie. Wszystko dobrze. Właśnie mam owulację z prawego jajnika. Mogę się starać a gdy @ będzie się spóźniać to iść na betę i jak beta będzie w miarę wysoka to zadzwonić na jego prywatny numer i dostanę progesteron. Widział moje tempki i powiedział że są prawidłowe i nie świadczą o niedomodze progesteronu.
Sylwia87, Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aaaaaaaaa zajebiscie!!!!!!!!
A ja wrocilam....i znaleslismy, meskiego fryzjera i wlosy obcielam, ale sie ciesze -
MalaCzarna wrote:Ja już po wizycie. Wszystko dobrze. Właśnie mam owulację z prawego jajnika. Mogę się starać a gdy @ będzie się spóźniać to iść na betę i jak beta będzie w miarę wysoka to zadzwonić na jego prywatny numer i dostanę progesteron. Widział moje tempki i powiedział że są prawidłowe i nie świadczą o niedomodze progesteronu.
Aaaaaaaaaaa zajebiscie....same dobre wiesci dzisiaj -
Cześć dziewczynki, zaglądam do Was i w sumie mogę się też pochwalić, razem z Rudzią dzisiaj byłyśmy na badaniach
Mój płodek młodszy znacznie ale jest i na zdjęciu mam napisane, że CRL 0,21 cm a na opisie że CRL wynosi 5,5 - tu nie ma jednostki. Wiecie może o co chodzi?
Zaczyna też już bić serduszko, narazie powoli ale to za wcześnie ponoć. Sprzęt był jakiś super nowy i doktorka widziała już bijące serducho 110/min.
Rudzia Twój groszek ma piękny rozmiar, nie czytaj głupot.
Dziewczyny czekamy na Was z utęsknieniem. Życzę samych zielonych groszków.
Mała dostałaś już zielone światło to cudnie do dzieła.Asha lubi tę wiadomość