Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Mik ciesze sie ze lekarz przypadl do gustu, co do anty tpo to wskazuje na hashimito, ja mam 847,
Trzymam za was kciuki i super ze wyniki twojego sa eleganckie
Póki co bezwzględny zakaz pszenicy a najlepiej w ogóle glutenu bo hashi wtedy szaleje -
nick nieaktualny
-
Cwalinka wrote:Mik w sumie nie tylko glutenu. Ja nie pprzestrzegałam diety i anty tpo mi podskoczylo.
Teraz się przygotowuje by przejść na dietę hashi ale strasznie ciężko będzie
miki witam w grupie haschi. kasia ma racje raczej dieta nie ma tu nic wspolnego i nie pomoze. przy haschi nie powinno sie jesc kapustnych produktow i innych dupereli. to jest autoagresja z ktora sie rodzisz a ktora budzi do dzialania " cos" u mnie np. aktywowala ją prawdopodobnie szczepionka na wzw, ale moze to byc zwykla grypa, porod jest wiele takich wyzwalaczy. jesli tsh bedzie ok to przeciwciala nie beda szalec.
doktorek chyba spoko, bo chociaz dal nadzieje i ma jakis plan. trzymam kciuki bardzo mocno.
asha ten twoj tesc to jak zareagowal?? wyszly mu oczka, kopara opadla, slinotoku dostal czy jak??
sorry nie doczytałam i nie wiem co sie dzialo? izka sie odzywala?? wie ktosc cos jak sie czuje ??
bede czytac co bylo kiedy mnie nie bylo wiec sorki dziewczynki ze nie wymieniam wszystkich ale nadrobiedotik lubi tę wiadomość
-
dioticzku w skrocie to ja juz sie nie czuje
brzuch leci w dol i moge spac na plecach- huraaaa ale za to nie spie boooo pecherz mimo tego ze jest pustu krzyczy idz do kibla wiec laze jak sierota zeby sie wysikac ale cholera nie mam czym sikac. dzisiaj chodzic nie moge bo alez mnie kurna picza boli
no z faktami sie nie dyskutuje masz krzyza wiec nawet prawie w ciazy to juz cos. paczymy na wykresik, niech sie dzieje -
nick nieaktualny
-
Kochana, ostatnia prosta! czyli ciągle pod górkę. wsadz sobie pieluchomajty i sikaj na leżąco podsumowując, kiedy jest przyjemny okres ciąży gdy jest się promienną i szczęście uszami wyłazi?? :>
amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Cwalinka wrote:Tez myslalam o Izie bo chyba dawno sie nie odzywala,
Odebralam wyniki d3 i jest w dolnej granicy normy w grudniu bylo grubo poniżej normy.
Morfologia chyba tez ok bo wszystko miesci sie w granicach -
Cwalinka wrote:Tez myslalam o Izie bo chyba dawno sie nie odzywala,
Odebralam wyniki d3 i jest w dolnej granicy normy w grudniu bylo grubo poniżej normy.
Morfologia chyba tez ok bo wszystko miesci sie w granicach
no właśnie, Iza. chyba też już dosyć tej ciąży ma. oby wszystko oki było. Izuś
a bierzesz cały czas wit d?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2015, 09:29
amelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Kochana, ostatnia prosta! czyli ciągle pod górkę. wsadz sobie pieluchomajty i sikaj na leżąco podsumowując, kiedy jest przyjemny okres ciąży gdy jest się promienną i szczęście uszami wyłazi?? :>
szczescie wylazi tylko na poczatku, kiedy dowiadujesz ze sie udalo. pozniej juz tylko sie martwisz
kurcze jak wie sie za duzo o problemach ktore moga byc lub jesli juz sie przezylo jakies problemy to w cholere nie mozna byc spokojnym
szkoda ze nie mozna wylaczyc myslenia na czas ciazydotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny