Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeżu a ja się juz wystraszyłam No ale mojej koleżanki mąż ma dzieci juz koło 30tki i oni z nimi nie mieszkają, z jego nową żoną, a mimo to im odmówili IVF. Bez sensu
Hej Asha, jakie zmiany u Ciebie. W końcu zaszłaś w ciążę! Gratuluję!!! Jak się czujesz? -
Lady Maruda wrote:Jeżu a ja się juz wystraszyłam No ale mojej koleżanki mąż ma dzieci juz koło 30tki i oni z nimi nie mieszkają, z jego nową żoną, a mimo to im odmówili IVF. Bez sensu
Hej Asha, jakie zmiany u Ciebie. W końcu zaszłaś w ciążę! Gratuluję!!! Jak się czujesz?
Ale skoro on ma dzieci to znaczy ze ma dobra sperme i nie ma wskazan do ivf
A nie dziekuje jak sie czuje? Jak to w ciazyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 18:28
-
nick nieaktualnySzkoda, myslalam, ze może mogliby to in vitro gdzieś indziej na NHS zrobić, gdzie zasady nie są aż tak ostre. W sumie to tez bez sensu. Ok, on ma dzieci, ma ponad 50 lat, dzieci juz około 30 lat maja, wiec spłodził je dawno za mlodu. A jego zona ma 30 lat i żadnych dzieci. Ale oni maja zasady z dupy
-
Lady Maruda wrote:Szkoda, myslalam, ze może mogliby to in vitro gdzieś indziej na NHS zrobić, gdzie zasady nie są aż tak ostre. W sumie to tez bez sensu. Ok, on ma dzieci, ma ponad 50 lat, dzieci juz około 30 lat maja, wiec spłodził je dawno za mlodu. A jego zona ma 30 lat i żadnych dzieci. Ale oni maja zasady z dupy
Zasady sa wszedzie takie same, facet tez musi byc w okreslonych granicach wiekowych....napewno dostali papiery w ktorych jest napisane jakich warunkow nie spelniaja...
Ale ogolne zasady sa wszedzie takie same
Prywatnie moga probowac no ale to w pl im taniej wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 18:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Owu bylo?
chyba będzie dopiero, jak w piątek jajo miało 16mm, to dziś ~20mm - nie wiem czy to nie za mało. albo też w ogóle nie pęknie no ale bzyczenie do oporuAsha, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.