Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejd ziewczynki
Mik trzymam kciuki
co do clo ja bylam na nim 2 cykle i nie tylam.. fakt zzera endometrium ..ale jesli chodzi o wage.. nie ruszało mnieRedhotka, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:kierowniczka ma racje iiiii dodam od siebie - clo zjada endometrium. redziu szukaj na forum bo laski cos jeszcze braly oslonowo ale nie pamietam co .
Na razie chcę zdać się na doktorka, bo w końcu po coś do niego poszłam.... Zwłaszcza, że jest to lekarz z polecenia.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Witam sie
Tak mi sie jeszcze przypomnialo krwawnik pospolity -ziolo takie...nasze babcie braly na wszystkie dolegliwosci zwiazane z kobiecymi problemami ja bralam na bolace miesiaczki i obfite krwawienia bo nic nie pomagalo a lekarz mial w dupi to sie do owulki pije...tak tylko gdyby ktos byl zainteresowany to polecam, reguluje wszystkoAnia_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
wywołana do odpowiedzi pisze o swoich zmaganiach z clo
- przez okres zimowy zadbalam o siebie, soczki, dietka, basenik i od marca zaczelam brac clo, do diety masakrycznej nie powrocilam, dalej staralam sie trzymac swoje nawyki zywieniowe
- pierwszy miesiac z clo byl ok (za wyjatkiem wahan nastrojow, nerwow itd), brzuch bolal niemilosiernie
-kolejny miesiac zauwazylam ze juz puchne, ale zwalilam to na brak ruchu (lekarz zalecil zrezygnowanie chwilowo z sauny i basenu, zeby sie jakis infekcji nie nabawic)
-natomiast trzeci miesiac to juz koszmar.... pomimo tego, ze nie jem nie waidomo ile, ale jednak ciagnie mnie strasznie do podjadania, hamuje sie, ale czasami ten glod jest silniejszy.... i przez to ze ten cykl byl popierdzielony pomimo podwojnej dawki clo- po rostu spuchlam niemilosiernie.... wprwadzilam teraz na nowo restrykcyjna diete i cwiczenia mocniejsze niz basen, ale przez okropny bol jajnikow i calego podbrzusza strasznie zle mi sie cwiczy
poki co rezygnuje z clo.... pierwsze 2 miechy byly spoko, ale im dluzej tym gorzej....
co do endometrium- miaam ladne, lekarz nie zauwazyl jakis ubytkow, jajka pracowaly przez 2 pierwsze miechy, w trzecim zaprzestaly produkcji jajeczek, takze na kazdego pewnie inaczej to dzialaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 11:47
Rym-cym-cym... reaktywacja |GANG18+| -
hejka :-0 ja tylko na chile wpadam i wypadam..dzis niebawem idziemy na imprezke czytaj ognisko u mojej siostry jutro od rana pakowanie i o 16 wyjazd do pracy..wracam dopiero w czwartek ale wroce troszke sie zdrzemne i ide do pracy numer dwa..wq piatek wielkie pranie ogarniecie domku itp.no i za tydzien znowu w niedziele wyjazd i znowu do czwartku...po czterech nockach przy kupie szczerze palcem niema sily sie ruszyc ale coz praca i trzeba pracowac..moze za dwa tygodnie w sobote przejade sie do gina jak cos dam znac ...buziaki kochane pa pa
Asha lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:hejka :-0 ja tylko na chile wpadam i wypadam..dzis niebawem idziemy na imprezke czytaj ognisko u mojej siostry jutro od rana pakowanie i o 16 wyjazd do pracy..wracam dopiero w czwartek ale wroce troszke sie zdrzemne i ide do pracy numer dwa..wq piatek wielkie pranie ogarniecie domku itp.no i za tydzien znowu w niedziele wyjazd i znowu do czwartku...po czterech nockach przy kupie szczerze palcem niema sily sie ruszyc ale coz praca i trzeba pracowac..moze za dwa tygodnie w sobote przejade sie do gina jak cos dam znac ...buziaki kochane pa pa
Omg..ty to sie masz -
Asha wrote:Tak na NHS...a co tam ? zaczela juz brac leki?
-
no to sie pogubiłam.... czyli Wam nie przysługiwała refundacja ?? bo Ty juz masz dziecko ..bo ich na prywatne nie stac..i dlatego szukaja
-
Ania_84 wrote:no to sie pogubiłam.... czyli Wam nie przysługiwała refundacja ?? bo Ty juz masz dziecko ..bo ich na prywatne nie stac..i dlatego szukaja
Nam przyslugiwalo, ale dlatego ze ja mialam, a dziecko nie moze mieszkac z rodzina, czyli musi byc juz dorosle albo inne opcje....jezeli ojciec nie ma problemu ze sperma....czyli dziecko juz jedno ma ( a wedlug nich to jest dowod na to ze nie ma problemu) to im nie przyznaja -
nick nieaktualny
-
Lady Maruda wrote:Dopiero znalazłam ten wątek.
Że co Ania??? Mój mąż ma dziecko??? Od kiedy???Lady Maruda lubi tę wiadomość