Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Ostatnio jak byl temat wnuka to powiedzial ze nie chce slyszec
nie chce słyszeć, ale jakbyście nie powiedzieli, to potem miałby pretensje że nie wiedział i jak to tak... więc lepiej mieć to z głowyjestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:nie chce słyszeć, ale jakbyście nie powiedzieli, to potem miałby pretensje że nie wiedział i jak to tak... więc lepiej mieć to z głowy
A to tak , oczywiscie ze by mial ale chodzi oto, ze jego zona chciala miec z nim dziecko i nie mogla bo on sobie odcial przewody i chodzila opsychiatry itd bo zle znosila to ze dzieci miec nie bedzie...i jak my zaczelismy o dzieciach no to on sie wydarl zeby sie zamknac bo przykrosc robimy jego zonie itd....i jak moj prosil go o pomoc z ivf bo oboje w szpitalu pracuja to tez sie wypieli
Wiec mozliwe ze to bedzie moja ostatnia wizyta chociaz wolalabym nieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 16:34
-
hop hop! Dziewczyny już poniedziałek, budzić się ja ledwo wstałam, jednak taka ilość wolnego nie do końca służy.
Asha, nie zazdroszczę sytuacji, no ale to Wasze szczęście, a teść mam nadzieję pójdzie w końcu po rozum do głowy i będzie się cieszył z wnuka.
moja owu się rozmyśliłajestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejo laski! Padam na pysk ale może będzie warto... Póki co jest tak jak przypuszczałam ze prolaktyna szaleje no i koszmarny mam wynik anty TPO bo przy normie do 35 mój wynik to 720. Starego nasienie po wielu miesiącach walki w końcu jest zajebiste Dawcą mógłby teraz być Mislam dziś badania na rozne bakterie, posiew i wIT D i B12 które będą za dwa tyg. Ten cykl będzie bez sexu bo musimy sprawdzić mój naturalny śluz Reszta mi się teraz zapomniała Aaa póki co doktor podejrzewa problem z implantacja ale ma na to pomysł tylko potrzebuje najpierw do wglądu wszystko co zlecił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 20:04
Cwalinka, Asha, dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:Hejo laski! Padam na pysk ale może będzie warto... Póki co jest tak jak przypuszczałam ze prolaktyna szaleje no i koszmarny mam wynik anty TPO bo przy normie do 35 mój wynik to 720. Starego nasienie po wielu miesiącach walki w końcu jest zajebiste Dawcą mógłby teraz być Mislam dziś badania na rozne bakterie, posiew i wIT D i B12 które będą za dwa tyg. Ten cykl będzie bez sexu bo musimy sprawdzić mój naturalny śluz Reszta mi się teraz zapomniała Aaa póki co doktor podejrzewa problem z implantacja ale ma na to pomysł tylko potrzebuje najpierw do wglądu wszystko co zlecił
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny