Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Kobita wydaje sie doswiadczona i wogole, nie sluchala serduszka , powiedziala ze za wczesnie wiec dalej sie stresuje ogolnie kupa papierow do wypelniania itd, na szczescie nie bedzie problemow z cesarka i cala reszta, mam byc pod wieksza opieka wiec nie powiino byc tak zle o ile donosze do 12 tygodnia w sumie wiem tyle co przed wizyta
-
Co to za tekst jak donoszą co? Bardzo dobrze że nie próbowała szukać serduszka bo jeszcze bardziej byś się denerwowala gdyby nie udało się znaleźć Co innego usg a co innego detektory Jest dobrze Kochana i dobrze że będziesz mieć większą opiekę
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
No wiem że nerwy są Musisz jakoś to przetrwać a ja wiem ze wszystko tam jest u Ciebie dobrze. Wiem, ze miesiąc to kawał czasu ale jakie masz wyjście? Jakoś dasz radę wytrzymać Kochana... Przytulam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 21:51
Cwalinka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehh czy oni musze te ciezarne tak stresowac ;/
Asia tzrymam kciuki zebys jakos spokojnie przeszla ten miesiac i na pewno za miesiac posluchasz serduszka
ps co z obrazkiem z kciukami dlaczego si enei wysietlaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:48
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane :*
wracam właśnie od dr Wiaczesława na prawym jajniorze pecherzyk dominujący 16mm i endometrium zawrotne 5mm. natomiast lewy jajnik się schował. skierowanie na hormony i usg na początku cyklu. i oczywiście hasło: medicover nie zajmuje się leczeniem niepłodności. wiec mowie ze chce wyreguowac cykleCwalinka, Asha, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:
Mikus micha mi sie cieszy na twoja temp
Hej Kochana
Ta temp to po wczorajszym alko bo to nie jest cykl ciążowy niestety, ale w pon wizyta w Białymstoku więc zobaczymy co nam tam powiedzą...
-
dotik wrote:ogólnie tak, choć o monitoringu w ramach medicover mogę chyba zapomnieć
dotik, Cwalinka lubią tę wiadomość
-
kochane jak cos sa darmowe badania nasienia moze komus sie przyda
http://www.nasz-bocian.pl/node/51808