Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydotik wrote:a ja się umówiłam do gina z medicover, facet ma na imię, UWAGA, Wiaczesław! wyboru za dużego nie miałam, chyba że bym chciała iść w lipcu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 14:03
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
aaa bo jak ma mi ktos juz zagladac w elzbiete to niech miprzynjamneij sprawia przyjemnosc patrzenie na niego hihih
Dotik imie the best
Cwalinka to dobrze teraz tylko posoztaje sie do nich zapiacRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się nieźle wkurzyłam na tych cymbałów!
Dostaje w pdf'ie całą procedurę jakie badania powinnam przynieść i że praktycznie mogę je zrobić nawet tego samego dnia co wizyta, tyle że rano... Co się okazuje? Na wyniki Inhibiny B czeka się 2 tygodnie (gdyby to było tam napisane, to ruszyłabym dupę wcześniej by je zrobić), a rozkoszna Pani na infolinii jedyne co potrafiła powiedzieć to to, że "lekarz najwyżej spojrzy na nie przy następnej wizycie"... Kurna jakby to ona za tą następną wizytę płaciła... Co za....................... patałachy!!! -
nick nieaktualnyCzesc
Red szkoda gadac
Asha do dermatologa ide z pieprzykiem ktory wg mojego meza sie powiekszyl. Do neurologa z moimk dretwiejacymi rekami i ciesnia nadgarstka
A my wczoraj rozlozylismy basen, od 19 wczoraj sie napelnia, jest moje 2/3 juz napełnianaRedhotka lubi tę wiadomość
-
Cwalinka wrote:Czesc
Red szkoda gadac
Asha do dermatologa ide z pieprzykiem ktory wg mojego meza sie powiekszyl. Do neurologa z moimk dretwiejacymi rekami i ciesnia nadgarstka
A my wczoraj rozlozylismy basen, od 19 wczoraj sie napelnia, jest moje 2/3 juz napełniana
Ja myslalm Cwalinka, bo tak napisalas ze neurolog dermatolog to jeden lekarz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny