Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:to cieplo jest bardziej burzowe niz przyjemne, jest ciezko i duszno. czuje sie bardzo ospala i ciezka. w dupe z takim cieplem ale za twoja pogode tez podziekuje
Hahahah kurwa nie dogodzisz kobiecie w ciazy hahhahaha...jak goraco to z logem w majtach jak zimno to z grzejnikiem w. Dupie trzeba chodzic hahahhaamelia04072006, dotik lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahah kurwa nie dogodzisz kobiecie w ciazy hahhahaha...jak goraco to z logem w majtach jak zimno to z grzejnikiem w. Dupie trzeba chodzic hahahha
poczatek ciazy to stale uczucie zimna. kurwa z zimna bylam sparalizowana. teraz jest mi ciagle goraco i zalewam sie potami nawet kiedy wszystkim jest zimno. nie dziwie sie juz ze facety nie wyrabiaja -
amelia04072006 wrote:ale to prawda
poczatek ciazy to stale uczucie zimna. kurwa z zimna bylam sparalizowana. teraz jest mi ciagle goraco i zalewam sie potami nawet kiedy wszystkim jest zimno. nie dziwie sie juz ze facety nie wyrabiaja
Mi przez pierwsze 2 tygodnie bylo cholernie goraco tylko okna otwieralam a stary swetry nakladal hahah a teraz odwrotnie hahahah -
nick nieaktualnyNa chwilę mogę wreszcie przysiąść!
Ciężarówki, życzę Wam mniej dolegliwości...
I nie chcę tu żadnych zbuków, ani u Dotik, ani u Mik, ani u żadnej innej!
My dziś ostatnie badania przed wizytą zrobiliśmy. Wyników męża nie znam jeszcze, bo zapomniał danych do logowania on-line zabrać do domu, a sama czekam jeszcze na wynik Inhibiny B, pozostałe wklejam z pamiętnika:
2014-06-02 (40 dz.c. - aktualny):
AMH - 1,67 ng/ml (> 1,20 prawidłowa płodność)
SHBG - 25 nmol/l (norma: 26.1 - 110.0)
TSH - 1,950 uU/ml (norma: 0,270 - 4,200)
anty-TPO - 15 IU/ml (norma: < 34)
Prolaktyna - test z metoclopramidem skrócony (MTC):
- Na czczo - 236,5 mIU/l (norma: 102 – 496)
- Po 1 godz. - 2974,0 mIU/l (norma: 3-6 -krotny wzrost prolaktynemii w stosunku do poziomu wyjściowego (8922 – 17844)) -
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey laski.... Mnie cholerny zab nap*** la od godziny
Red kochana...jeszcze jakbys wyjasnila o co tam chodzi w tych wynikach to by bylo git
W piątunio, bo sama to mogę tylko normy sprawdzić...
A ząb - WYRWAĆ, może się prosiak opamięta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 07:13
-
hejka!
Red, ja się średnio na wynikach znam, ale chyba nie jest źle. co do wyniku shgb,to bez znania wartości testosteronu nie ma co oceniać. a prolaktyna jak dla mnie ok, po obciążeniu wysoka - ale to każdej prawie by tak wyszło, słyszałam że się odchodzi od tego bo za dużo nie wnosi.
czyli przydałoby się jeszcze lh, fsh, estradiol. i niech się reszta dziewcząt wypowie.
moje jajo perfidnie ze mnie kpi. ale temp spadła więc może jeszcze jest nadzieja na w miarę normalny cykl.jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualnydotik wrote:Red, ja się średnio na wynikach znam, ale chyba nie jest źle. co do wyniku shgb,to bez znania wartości testosteronu nie ma co oceniać. a prolaktyna jak dla mnie ok, po obciążeniu wysoka - ale to każdej prawie by tak wyszło, słyszałam że się odchodzi od tego bo za dużo nie wnosi.
czyli przydałoby się jeszcze lh, fsh, estradiol. i niech się reszta dziewcząt wypowie.
dotik wrote:moje jajo perfidnie ze mnie kpi. ale temp spadła więc może jeszcze jest nadzieja na w miarę normalny cykl. -
Hejo laseczki
Red myślę podobnie jak dotik że to są całkiem niezłe wyniki, ale czekam co Ci gin w piątek powie.
Dotik Ty bujnij to swoje jajo bo wkurzać zaczyna
Asia...ząb???? Nie fajnie cholera -
Hej dziewczyny
Red wyniki sa raczej ok.. choc nie wiem jak z tym testosteronem
Asia nie wiem jak u was ale idz od razu do dentysty .. bo poki zaczyna cos sie dziac lepiej od rauz .. -
nick nieaktualnyCzesc
Asha nie lubie twojego bolacego zeba
Red ja sie mofe wypowiedzieć jesli chodzi o anty TPO sa dobre, tsh niezle xhoc mofloby byc nizsze wg mojen endo ale ja mam hashi wiec mozeprzy zdrowej tarczycy wszystko ok
U mnie gorac n ogrod nawet nie wychodzę vo plecki juz bolam
, ale za to ogarne domekamelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Na chwilę mogę wreszcie przysiąść!
Ciężarówki, życzę Wam mniej dolegliwości...
I nie chcę tu żadnych zbuków, ani u Dotik, ani u Mik, ani u żadnej innej!
My dziś ostatnie badania przed wizytą zrobiliśmy. Wyników męża nie znam jeszcze, bo zapomniał danych do logowania on-line zabrać do domu, a sama czekam jeszcze na wynik Inhibiny B, pozostałe wklejam z pamiętnika:
2014-06-02 (40 dz.c. - aktualny):
AMH - 1,67 ng/ml (> 1,20 prawidłowa płodność)
SHBG - 25 nmol/l (norma: 26.1 - 110.0)
TSH - 1,950 uU/ml (norma: 0,270 - 4,200)
anty-TPO - 15 IU/ml (norma: < 34)
Prolaktyna - test z metoclopramidem skrócony (MTC):
- Na czczo - 236,5 mIU/l (norma: 102 – 496)
- Po 1 godz. - 2974,0 mIU/l (norma: 3-6 -krotny wzrost prolaktynemii w stosunku do poziomu wyjściowego (8922 – 17844))
tez slyszalam ze teraz prolaktyna z obciazeniem nic nie wnosi jednak inne opinie mowia ze robi sie ja tez dlatego zeby zobaczyc jak ona pracuje kiedy organizm sie burzy. wtedy bez leku tez moze miec podobny wynik jak teraz przy badaniu. slyszalam tez ze takie cos mimo wszystko sie leczy bo moze oznaczac niepekajace pecherzyki. aaaaaaaaaaaaaaa i endo powiedzial ze najbardziej wiarygodne badania hormonalne sa na poczatku cyklu czyli 3-5 dzien cyklu ,ale takie kliniki jak twoja posilkuja sie jeszcze innymi badaniami wiec ogolnie okreslil to tak- w pl kazdy lekarz wie inaczej cokolwiek to znaczy.
nie mial chumoru wiec nie barzdzo mu sie chcialo gadac , sorki
czesc dziewczynkiRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny