Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:innej opcji nie przyjmuje
dobra kochanienka, ide prac wozek. trz go odswiezyc a ze jest pogoda to mi sie ladnie wypachnie
No ja tez do roboty smigam na godzinke trzymaj sie slonce cieplo i dbaj o siebieamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam się Kochane wprawdzie nie z rańca ale zawsze
Sorki że się mało odzywam ale odespać po zajebistym weselu nie mogę i w cholerę roboty mam bo tylko do jutra pracuję i potem woooooolneeee do 15 czerwca. Jeeeeeejjjjuuuuu jak się cieszę
Ciężarówkom dużo wytrwałości życzę...reszcie zresztą tez
Buziaki laseczkiRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nooo....udało się, bo wreszcie był zajebisty zespół na weselu i w ogóle wszystko było super!!!
Ania_84, Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
noo to super ze sie wybawilas
aja czekam na moja szanowna bo sie nie moze zdacydowac.. jest plamienie pozniej go nie ma ..a brzuch ciagnie ;/ -
Wiesz Aniu...ja bym wolała żeby wcale do Ciebie nie przyszła ale jak już musi się pojawić to niech to robi szybko
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Witam się! Całuję Wszystkie :*
ogłaszam, że moje jajo ma jeszcze czas na ogarnięcie się do jutra - potem będzie zbukiem. (bo owu po 20dc jest podobno do dupy). więc motyla noga do roboty i pękać!!!!mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Witam się! Całuję Wszystkie :*
ogłaszam, że moje jajo ma jeszcze czas na ogarnięcie się do jutra - potem będzie zbukiem. (bo owu po 20dc jest podobno do dupy). więc motyla noga do roboty i pękać!!!!
Kto wam takich bzdur naopowiadal? Z poznej owu to do dupy? -
Asha wrote:Kto wam takich bzdur naopowiadal? Z poznej owu to do dupy?
tylko ze ja pisalam ze:
nie do dupy tylko jest slabsze,
ze to nie jest takie na 1000% pewne
boooooooooooo z normalnego cyklu czesto gesto nic nie wychodzi o czym wiemy wszystkie.
tylko nie bijdotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jo
tylko ze ja pisalam ze:
nie do dupy tylko jest slabsze,
ze to nie jest takie na 1000% pewne
boooooooooooo z normalnego cyklu czesto gesto nic nie wychodzi o czym wiemy wszystkie.
tylko nie bij
Jakby nie ta twoja ciaza to do dupy bym ci nakopalaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kto wam takich bzdur naopowiadal? Z poznej owu to do dupy?
tak wieść gminna niesie. i z moich zbuków nic do tej pory się nie wykluło - dlatego DOMAGAM SIĘ normalnej owulacji w 14dc (no dobra do 18dc max). mam zamiar ogłosić to mojemu nowemu ginowi nie-pedofilowi jak już go znajdę.
Asha i oczywiście wiadomo że i z owulki w 40dc może zdrowa ciąża być, ale lepiej skrócić starsnia bo osiwieję!
Amelia, nie mam zamiaru bić wiadomo, że to jaja były! ale liczę na to że moim jajnikom się głupio zrobi i na porządnie się wezmą do roboty - czasem taka reprymenda słowna pomagaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 17:31
Asha, amelia04072006, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.