Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:innej opcji nie przyjmuje
dobra kochanienka, ide prac wozek. trz go odswiezyc a ze jest pogoda to mi sie ladnie wypachnie
No ja tez do roboty smigam na godzinketrzymaj sie slonce cieplo i dbaj o siebie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Witam się Kochane wprawdzie nie z rańca ale zawsze
Sorki że się mało odzywam ale odespać po zajebistym weselu nie mogę i w cholerę roboty mam bo tylko do jutra pracuję i potem woooooolneeee do 15 czerwca. Jeeeeeejjjjuuuuu jak się cieszę
Ciężarówkom dużo wytrwałości życzę...reszcie zresztą tez
Buziaki laseczkiRedhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nooo....udało się, bo wreszcie był zajebisty zespół na weselu i w ogóle wszystko było super!!!
Ania_84, Asha, Cwalinka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
noo to super ze sie wybawilas
aja czekam na moja szanowna bo sie nie moze zdacydowac.. jest plamienie pozniej go nie ma ..a brzuch ciagnie ;/ -
Wiesz Aniu...ja bym wolała żeby wcale do Ciebie nie przyszła ale jak już musi się pojawić to niech to robi szybko
Cwalinka lubi tę wiadomość
-
Witam się! Całuję Wszystkie :*
ogłaszam, że moje jajo ma jeszcze czas na ogarnięcie się do jutra - potem będzie zbukiem. (bo owu po 20dc jest podobno do dupy). więc motyla noga do roboty i pękać!!!!mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:Witam się! Całuję Wszystkie :*
ogłaszam, że moje jajo ma jeszcze czas na ogarnięcie się do jutra - potem będzie zbukiem. (bo owu po 20dc jest podobno do dupy). więc motyla noga do roboty i pękać!!!!
Kto wam takich bzdur naopowiadal? Z poznej owu to do dupy? -
Asha wrote:Kto wam takich bzdur naopowiadal? Z poznej owu to do dupy?
tylko ze ja pisalam ze:
nie do dupy tylko jest slabsze,
ze to nie jest takie na 1000% pewne
boooooooooooo z normalnego cyklu czesto gesto nic nie wychodzi o czym wiemy wszystkie.
tylko nie bijdotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jo
tylko ze ja pisalam ze:
nie do dupy tylko jest slabsze,
ze to nie jest takie na 1000% pewne
boooooooooooo z normalnego cyklu czesto gesto nic nie wychodzi o czym wiemy wszystkie.
tylko nie bij
Jakby nie ta twoja ciaza to do dupy bym ci nakopalaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Kto wam takich bzdur naopowiadal? Z poznej owu to do dupy?
tak wieść gminna niesie. i z moich zbuków nic do tej pory się nie wykluło - dlatego DOMAGAM SIĘ normalnej owulacji w 14dc (no dobra do 18dc max). mam zamiar ogłosić to mojemu nowemu ginowi nie-pedofilowi jak już go znajdę.
Asha i oczywiście wiadomo że i z owulki w 40dc może zdrowa ciąża być, ale lepiej skrócić starsnia bo osiwieję!
Amelia, nie mam zamiaru bićwiadomo, że to jaja były! ale liczę na to że moim jajnikom się głupio zrobi i na porządnie się wezmą do roboty - czasem taka reprymenda słowna pomaga
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 17:31
Asha, amelia04072006, Redhotka, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.