Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Pocieszam sie tym ze niektore laski rzygaja przez 3 miesiace i nic nie jedza wiec chyba nic mi nie bedzie bo ja w porownaniu z nimi to jem do cholery
no tak na tej diecie upasiesz sie w cholereWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:32
-
amelia04072006 wrote:nie ktore zygaja cala ciaze sorry w morde se dam
no tak na tej diecie upasiesz sie w cholere
Na upaszeniu to mi akurat nie zalezy specjalnie
Aby fasol mial wystarczajaco i bedzie git
Jak go tam mierzyla w 6 tyg to i tak byl wiekszy na swoj wiek wiec nie moze byc az tak zleamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Na upaszeniu to mi akurat nie zalezy specjalnie
Aby fasol mial wystarczajaco i bedzie git
Jak go tam mierzyla w 6 tyg to i tak byl wiekszy na swoj wiek wiec nie moze byc az tak zleAsha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:w pierwszej kolejnosci popytaj o leki na zgage i zoladek i niech poleci os innego niz paracetamol.
a wogole to czemu juz schodzisz z luty??
Bo duzo bralam i wole z tygodnia na tydzien po malu niz w jednym tygodniu wszystko na raz -
Asha wrote:Bo duzo bralam i wole z tygodnia na tydzien po malu niz w jednym tygodniu wszystko na raz
tez probowalam nie brac. tydzien bylo ok a po tygodniu kiedy organizm wylapal ze czegos brakuje zaczynalam miec skurcze wiec jechalam dalej z koksem. trzy razy probowalam -
amelia04072006 wrote:nie wiem czy nie za szybko. ja bralam do 21 tygodnia a nic sie nie dzialo i mam tylko tarczyce, badz uważna i kiedy poczujesz ze lapiesz jakies bole brzucha to wracaj z powrotem na lute.
tez probowalam nie brac. tydzien bylo ok a po tygodniu kiedy organizm wylapal ze czegos brakuje zaczynalam miec skurcze wiec jechalam dalej z koksem. trzy razy probowalam
A to tak, jakby cos mi zaczelo tak trzeszczec to wroce odrazu, ale jak dotad nie mialam zadnych plamien ani nic, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrzeamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A to tak, jakby cos mi zaczelo tak trzeszczec to wroce odrazu, ale jak dotad nie mialam zadnych plamien ani nic, wiec mam nadzieje ze bedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:41