Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No wiem wlasnie, ze zaparcia, mowisz nie brac ?
-
amelia04072006 wrote:wstrzymaj sie . jestes w najgorszym okresie kiedy wszystko zaczyna sie rozkrecac. jak ci jeszcze dojda zaparcia to cie brzuch bedzie bolal i bedziesz sie bac ze cos jest nie tak. troche zejdzie ci za nim rozróżnisz czy bola jelita czy cos innego wiec strach ci nie jest potrzebny. a ty przypadkiem nie jestes wrazliwa na zmiany pogodowe ??
U nas eje caly czas, wie to nie duchota y cos, ale mi sie ta kreci kurwa ze herbaty czasami sobie nie moe zobic bo wystac nie moge -
Asha wrote:To masz rozrywkowo
-
amelia04072006 wrote:oj tak biedra bola nie wiem jak spac, jak dostaje skurcze to mam problem z oddechem bo mnie zatyka- chyba maluda lezy na przeponie. kiedy siedze za dlugo to wali w sranie. stac nie moge bo mi slabo. kurwa gdyby nie fakt ze to ciaza to zaczelabym sie o siebie bac. w pierwszej ciazy mimo ze mialam problemy to nie bylo az tyle tego wszytskiego. nie wiem czy to druga ciaza tak meczy czy wiek, ale jakos tak nie fajne to wszystko
No musze racje przyznac, bo ja juz teraz widze roznice chociaz to nic w porownaniu co ty masz to ja juz momentami wymiekam, tulam kochana
U mnie najgorzej z zoladkiem jest jak nie jem to mnie mdli , jak cos zjem to mnie zoladek boli i tak naokraglo i w nocy i w dzien juz zaczyna mnie to meczyc -
Asha wrote:U nas eje caly czas, wie to nie duchota y cos, ale mi sie ta kreci kurwa ze herbaty czasami sobie nie moe zobic bo wystac nie moge
-
amelia04072006 wrote:tak dzialaja hormony a musisz pamietac ze ty sama jestes chora wiec za nim to wszystko sie zegra to troche czasu minie. badz ostrozna i jesli czujesz ze cos sie dzieje to siedz z tylkiem i nie ryzykuj. zrob herbatke w termosik, uszykuj sobie cos do przekanszania kolo łózka zebys w momencie kiedy gorzej sie czujesz nie musiala wstawac a zebys cos miala na przypadek glodu. nie spiesz sie i uwazaj na was.
To chyba lodowke przytargam do sypialni hahahahahCwalinka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No musze racje przyznac, bo ja juz teraz widze roznice chociaz to nic w porownaniu co ty masz to ja juz momentami wymiekam, tulam kochana
U mnie najgorzej z zoladkiem jest jak nie jem to mnie mdli , jak cos zjem to mnie zoladek boli i tak naokraglo i w nocy i w dzien juz zaczyna mnie to meczyc
a popytaj w aptece o jakies leki odmulające? ja se kupilam wczoraj tableteczki na zgagulca i az milo bo chwila moment i zapomnialam ze mam zoladek -
amelia04072006 wrote:teraz moje problemy to juz koncowka wiec za chwile mina. gorzej jest na poczatku kiedy wszystkie problemy wychodza a swiadomosc ze tak sie czlowiek staral zeby to dzieciatko bylo wiec czlowiek sie wszystkiego boi. nerwy psuja cala radosc z poczecia i niestety dokladaja tylko problemy. nie chcesz dziecku zaszkodzic ale boisz sie tego co sie dzieje. pij cole. na chwile ci odpusci. ja tak pierwszy trymestr przezylam.
a popytaj w aptece o jakies leki odmulające? ja se kupilam wczoraj tableteczki na zgagulca i az milo bo chwila moment i zapomnialam ze mam zoladek
Pije wode gazowana i troche pomaga ale za chwile znowu to samo a w nocy tylko sie obudze i znowu mnie boli i nie chce mi sie siedziec i pij i czekac az mi sie odbije w cholere masakraamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:i bedziesz na nia patrzec ??? nadal zyjesz samymi warzywami i owocami ???
Tak, miesa i zadnych smazonych jesc nie moge kisielki mi wchodza ladnie i ostatnio kluski z truskawkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:27
-
Asha wrote:Pije wode gazowana i troche pomaga ale za chwile znowu to samo a w nocy tylko sie obudze i znowu mnie boli i nie chce mi sie siedziec i pij i czekac az mi sie odbije w cholere masakra
to nie sprawiedliwe po dlugim czasie staran powinno sie cieszyc zyciem i tym ze sie udalo a tu w cholere, same problemy