Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 08:46
amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:no w niedziele jak wyjade wracam w czwartek i potem w niedziele wyjezdzam wracam w czwartek to co mnie czeka w domu po takiej nieobecnosci ale biore sie po miesiaczce za badania oczywiscie niedzy wyjazdami..najpierw chce sie przejsc do gina prywatnie i zobaczymy co powie ale mam przeczucie ze jestem niedrozna no zobaczymy..a co u was??? co u izki??? ania super wiesci dotik gdzie ty ze cie nie ma??? asha mam nadzieje i zycze ci by juz mdlosci i zle samopoczucie odpuscilo redka pamietam ale kochana bys w koncu mogla owulowac amelka zdrowka ci zycze i hihi daj znac z porodowki ale bedzie tu akcja porodowa super mikus pamietam cwalinko ty sie tak nie opalaj
No to przejebane masz kochana tak jezdzic jak zajdziesz to nie wiem jak ty wyrobisz tak jezdzic -
Asha wrote:No to przejebane masz kochana tak jezdzic jak zajdziesz to nie wiem jak ty wyrobisz tak jezdzic
-
Ania_84 wrote:Amelka super
ja po wizycie.. mam skieroanka na badania w 3-4 dc na nFZ .. co do hsg to powiedzial zeby na szybkacza nie zalatwiala bo biocenzoe i posiew musi miec.wiec na spokonie jak skonczy mi sie @ przyjsc na biocenoze jak bedzie ok to mzoe zrobimy w tym cyklu ale jesli ob lub crp bedzie podwyzszone to nie ..i bedziemy czekac na nastepny cyk.. ale.. zaplace mu 150 zl za wizyte prywatna a on wezmie mnie do szpitala na NFZ i zorbi mi hsg
ps mam mega przystojnego ginaAsha, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Szmata widzejuz wali drzwiami i oknami:-/
-
Asha wrote:Po takim czasie? Po jakim czasi?
hej bunia ja spadam kochane pa pa -
rybka wrote:prawie trzy lata najpierw byly starania bez spiny potem z mierzeniem potem czekanie na moja jakas prace by moc isc na badania a jeszcze teraz niedawno moj zrobil se badanie nasienia starania za dlugo teraz po badaniach nasienia czas na mnie
hej bunia ja spadam kochane pa pa
U mnie 5 latbylo slonce -
Asha wrote:Zelazo dzisiaj kupilam bo moze anemia mam czy cos,bo mi sie tak kreci
kurcze juz 8 tydzien -
rybcia widze zes zalatana jak ja ostatnio
Amelko.. u nas w Kielcach HSG niby 500zl ale do tego doliczaja wizyte 150 wiec 650
w wawie w Novum.. 900 ale..tu juz wchodzi w gre ze jak cchesz to robia pod narkoza taka mini stad ta cena ale ja nie chcesz to tez w okolicach 600
-
Asha wrote:Bo to szmata o tak ma wredna
-
rybka wrote:no w niedziele jak wyjade wracam w czwartek i potem w niedziele wyjezdzam wracam w czwartek to co mnie czeka w domu po takiej nieobecnosci ale biore sie po miesiaczce za badania oczywiscie niedzy wyjazdami..najpierw chce sie przejsc do gina prywatnie i zobaczymy co powie ale mam przeczucie ze jestem niedrozna no zobaczymy..a co u was??? co u izki??? ania super wiesci dotik gdzie ty ze cie nie ma??? asha mam nadzieje i zycze ci by juz mdlosci i zle samopoczucie odpuscilo redka pamietam ale kochana bys w koncu mogla owulowac amelka zdrowka ci zycze i hihi daj znac z porodowki ale bedzie tu akcja porodowa super mikus pamietam cwalinko ty sie tak nie opalaj
pewno ze dam znac -
amelia04072006 wrote:uwazaj z zelazem bo on+ progesteron dadza zaparcia. w glowie ci sie kreci bo hormonki wala. ja mialam identyczne objawy. ciagla sennosc, zimno i zawroty glowy. odpoczywaj ile sie da. pogoda tez ci pewno nie sluzy. kozystaj z tego ze nie musisz isc do pracy i lez do gory kołami. to wyjdzie tobie i dzidzi na dobre
kurcze juz 8 tydzien
No wiem wlasnie, ze zaparcia, mowisz nie brac ?