Zdziska i Elbieta
- 

WIADOMOŚĆ

- 

noAsha wrote:

w niedziele jak wyjade wracam w czwartek i potem w niedziele wyjezdzam wracam w czwartek 
 to co mnie czeka w domu po takiej nieobecnosci 
 ale biore sie po miesiaczce za badania oczywiscie niedzy wyjazdami..najpierw chce sie przejsc do gina prywatnie i zobaczymy co powie ale mam przeczucie ze jestem niedrozna 
 no zobaczymy..a co u was??? co u izki??? ania super wiesci 
 dotik gdzie ty ze cie nie ma??? 
 asha mam nadzieje i zycze ci by juz mdlosci i zle samopoczucie odpuscilo 
 redka pamietam ale kochana bys w koncu mogla owulowac 
 amelka zdrowka ci zycze i hihi daj znac z porodowki 
 ale bedzie tu akcja porodowa super 
 mikus pamietam 
 cwalinko ty sie tak nie opalaj 

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 08:46
                                    amelia04072006, Redhotka lubią tę wiadomość
                                 - 

rybka wrote:no
 w niedziele jak wyjade wracam w czwartek i potem w niedziele wyjezdzam wracam w czwartek 
 ale biore sie po miesiaczce za badania oczywiscie niedzy wyjazdami..najpierw chce sie przejsc do gina prywatnie i zobaczymy co powie ale mam przeczucie ze jestem niedrozna 
 mikus pamietam 
No to przejebane masz kochana
 tak jezdzic 
 jak zajdziesz to nie wiem jak ty wyrobisz tak jezdzic 
                                 - 

nie no slonko jak zajde to pojezdze jeszcze z miesiac czy dwa i nie bede jezdzic nawet niepowinnam bo pracujemy (ja sie staram bez) z chemia paskuctwo smierdzi i nie szkodzila bym dziecku..ale narazie nie zajde bo po takim czasie juz cud sie nie stanie,musze sie udroznic i przebadac..juz czuje oddech wrednej na plecach choc jeszcze ma czas do niedzieli..Asha wrote:No to przejebane masz kochana
 tak jezdzic 
 jak zajdziesz to nie wiem jak ty wyrobisz tak jezdzic 
 - 

dobrze ze trafiłas na lekarza- czlowieka, kasa przyda sie na cos innego. jesli ten leko- czlowiek jest jeszcze przystojny to musisz czesciej dac sobie po grzebaćAnia_84 wrote:Amelka super

ja po wizycie.. mam skieroanka na badania w 3-4 dc na nFZ .. co do hsg to powiedzial zeby na szybkacza nie zalatwiala bo biocenzoe i posiew musi miec.wiec na spokonie jak skonczy mi sie @ przyjsc na biocenoze jak bedzie ok to mzoe zrobimy w tym cyklu ale jesli ob lub crp bedzie podwyzszone to nie ..i bedziemy czekac na nastepny cyk.. ale.. zaplace mu 150 zl za wizyte prywatna a on wezmie mnie do szpitala na NFZ i zorbi mi hsg
ps mam mega przystojnego gina

Asha, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
                                 - 

znaczy w sumei plameinia zniklo ;/ ale pewnie sie rozkreci zarazAsha wrote:Szmata widzejuz wali drzwiami i oknami:-/

- 

prawie trzy lataAsha wrote:Po takim czasie? Po jakim czasi?
 najpierw byly starania bez spiny potem z mierzeniem potem czekanie na moja jakas prace by moc isc na badania a jeszcze teraz niedawno moj zrobil se badanie nasienia 
 starania za dlugo teraz po badaniach nasienia czas na mnie 
hej bunia

ja spadam kochane 
 pa pa 
                                 - 

rybka wrote:prawie trzy lata
 najpierw byly starania bez spiny potem z mierzeniem potem czekanie na moja jakas prace by moc isc na badania a jeszcze teraz niedawno moj zrobil se badanie nasienia 
 starania za dlugo teraz po badaniach nasienia czas na mnie 
hej bunia

ja spadam kochane 
 pa pa
U mnie 5 latbylo slonce
                                 - 

uwazaj z zelazem bo on+ progesteron dadza zaparcia. w glowie ci sie kreci bo hormonki wala. ja mialam identyczne objawy. ciagla sennosc, zimno i zawroty glowy. odpoczywaj ile sie da. pogoda tez ci pewno nie sluzy. kozystaj z tego ze nie musisz isc do pracy i lez do gory kołami. to wyjdzie tobie i dzidzi na dobreAsha wrote:Zelazo dzisiaj kupilam bo moze anemia mam czy cos,bo mi sie tak kreci

kurcze juz 8 tydzien

- 

rybcia widze zes zalatana jak ja ostatnio

Amelko.. u nas w Kielcach HSG niby 500zl ale do tego doliczaja wizyte 150 wiec 650
w wawie w Novum.. 900 ale..tu juz wchodzi w gre ze jak cchesz to robia pod narkoza
  taka mini 
   stad ta cena ale ja nie chcesz to tez  w okolicach 600 
 - 

ojjj tam ja na nia czekam.. 7 czerwca dzien sexu wiec ma sie skonczyc do tego czasuAsha wrote:Bo to szmata o tak ma wredna

- 

czesc rybciurybka wrote:no
 mikus pamietam 

pewno ze dam znac
                                 - 

amelia04072006 wrote:uwazaj z zelazem bo on+ progesteron dadza zaparcia. w glowie ci sie kreci bo hormonki wala. ja mialam identyczne objawy. ciagla sennosc, zimno i zawroty glowy. odpoczywaj ile sie da. pogoda tez ci pewno nie sluzy. kozystaj z tego ze nie musisz isc do pracy i lez do gory kołami. to wyjdzie tobie i dzidzi na dobre

kurcze juz 8 tydzien
No wiem wlasnie, ze zaparcia, mowisz nie brac ?