Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj kochane...brak kurwa slow i bez przeklenstw sie nie objedzie niestety
Zmarnowalam kurwa godzina na ta wizyte a i tak w polwie wyszlam zaryczana a Matt zostal bo ja tej szmaty dluzej sluchac nie moglam zadnego podejscia do pacjenta, zadnego zaczelo sie od tego ze jej pokazalam wyniki badan i poziom b12 , to oau stwierdzila ze to nie zaniskie...to jej mowie ze mam objawy ...a ta do mnie ze to nie od tego ....wiec juz nerwa mi ruszyla, potem bol brzucha temat byl, wiec owszem mnie zbadala , ale gorna czesc brzucha a nie dolna gdzie mnie boli i stwierdzila ze to miesnie i to normalne a jak juz sie zaczal temat cesarski i ze mi nie da to wyszlam z rykiem bo myslalam ze kobiete bluzgam...Matt z nia zostal bo ja nie dalam rady ...kaze mi znowu na terapie isc a dla mnie porod o raz 3 bo na terapi juz bylam, po to zeby im udowodnic ze do naturalnego sie nie nadaje....slow mi brak jak mozna potraktowac pacjenta i to akurat ta babke bede widziec...a jej kurwa nie chce wiecej na oczy widziec!!!! No porazka mowie wam.....
Pisze dopiero teraz bo musisalam ochlonac, spac poszlam, bo ryczalam caly czas
CalujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 17:08 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 lipca 2015, 23:23
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora
forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 lipca 2015, 21:01
-
Asia a da się coś pokombinobwać czy tam w Anglii jak jedna szmira sobie coś wymyśli to już koniec? Powiedziała coś więcej Mattiemu dlaczego taka jej decyzja?
-
mik82 wrote:Asia a da się coś pokombinobwać czy tam w Anglii jak jedna szmira sobie coś wymyśli to już koniec? Powiedziała coś więcej Mattiemu dlaczego taka jej decyzja?
Nie ma takiej opcji zebym ja do naturalego podeszla Mik po tym co ja przeszlam, nie wiem jak ale cc zalatwie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 18:08
-
No co za menda no przerażające to jest, ze taka lekarzyna bezkarnie stresuje kobiete, ktora i bez tego jest klebkiem nerwów...az nóż sie w kieszeni otwiera
podejrzewam, ze za kase cc da sie zalatwic jak juz nie będzie innego sposobu..
najwazniejsze ze z dzidzia ok
Asha lubi tę wiadomość
-
Noo niedlugo sieokaze ze nie bede mogla skorzystac z dawcy nasienia
"dziś o 18.40 w radiu TOKfm skomentujemy zaproponowane przez senat poprawki do ustawy. W karcie dań znalazły się m.in. ograniczenie ilości zapładnianych komórek do dwóch oraz całkowity zakaz dawstwa nasienia, komórek jajowych oraz adopcji zarodków.
Ustawa w tym kształcie mogłaby zadowolić chyba jedynie Watykan, którego zasadnicza większość obywateli jest akurat bezżenna, bezdzietna i związana celibatem" -
Zenada, ja p******e
To tylko w pl takie rzeczy przechodza, kosciol rzadzi i tyle i jeszcze twierdzi ze do polityki sie nie miesza
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu - używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 20:18 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 2 lipca 2015, 23:12
-
nie no jakas parodia serio.. jak to uchwala.. to chyba przestane wierzyc w Polske..
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Noo niedlugo sieokaze ze nie bede mogla skorzystac z dawcy nasienia
"dziś o 18.40 w radiu TOKfm skomentujemy zaproponowane przez senat poprawki do ustawy. W karcie dań znalazły się m.in. ograniczenie ilości zapładnianych komórek do dwóch oraz całkowity zakaz dawstwa nasienia, komórek jajowych oraz adopcji zarodków.
Ustawa w tym kształcie mogłaby zadowolić chyba jedynie Watykan, którego zasadnicza większość obywateli jest akurat bezżenna, bezdzietna i związana celibatem" -
Red na naszym bocuanie jest cala audycja michal ja sluchal i nie powiem jak klal
Ponysl senatorki wszczepiac wszystkie zarodki nawet te które obumarly :-oWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 22:58
-
czesc dziewczynki. jestesmy w domu ale ssak ciagle je i nie mam jak do kibla isc. jak ogarne towarzystwo to wpadne na kwilke
przede mna byl moderator POZDRAWIAM ADMINA
nie wiem co piszecie ale domyslam sie ze dali ci wybor- albo porod naturalny albo porod naturalny- mam racje ??
łajzy
czymajta sie laski.
izunia odliczamy
ania cichaj, moze nie zdarzą
przepraszam ze ominęłam reszte dziewczynek ale kurna nie mam czasu nadrobić
ale co by nie bylo 3mam kciuki za same pozytywne wieścidotik, Asha, Iza75, mik82, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Kocham Was
miałam usg. mam najprawdopodobniej obcego uzebionego i owlosionego na lewym jajniku - potworniak. taa, tego mi było trzeba w upalny piątkowy poranek
Asha, jak będzie trzeba sama Ci tą cesarke zrobię! na tej durnej babie się służba zdrowia w uk nie kończy, ktoś się znajdzie kto pojmie że potrzebujesz cc.
Bunia, najważniejsze że jesteście razem a sikanie jest przereklamowane
Ania, zanim ta ustawa miałaby wejść, to Ty już będziesz dziecię do przedszkola wysyłaćAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Dotik.. nie wiem kiedy moze wejsc..nawet jelsi potym jak my zostaniemy rodzicami..to i tak bedie zawsze to dl amnie sprawa proirytetowa - bo moze bedziemy chcieli rodzenstwa dla malego..malej.. dwa nie patrze tylko przez pryzmat siebei ale i ludzi ktorzy sa w podobnej jak my sytuacji.. nie iwem czy nasze dziecko np nie bedzie musiala z tego skorzystac..
zreszta nawet naspialam lis to tej pani sentor
ja nie che byc bierna bo to yczy sie tego co dla mnie jets najwazniejsze teraz . ..Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Omg widzialyscie?
https://ovufriend.pl/wykres,29acda1ecad3471c00f0c5fe13349a37.html
Tak na pocieszenie .....ze mozna zajsc przy. Dlgich cyklach
Widze ze opini swoich nie mozna wypowiadac na temat kosciolaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2015, 09:02
dotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:Kocham Was
miałam usg. mam najprawdopodobniej obcego uzebionego i owlosionego na lewym jajniku - potworniak. taa, tego mi było trzeba w upalny piątkowy poranek
dotik lubi tę wiadomość
-
Hej laski!
Bunia cieszę się że w domu jesteście...staw fotę
Ania podziwiam że Ci się chce walczyć z tymi politykami, pisać do nich itd. bo ja mam wrażenie że oni mają tak zatwardziałe poglądy że żadna alternatywa do nich nie dociera niestety i że żadne takie listy do nich niewiele wniosą do zmiany ich chorych poglądów. A jak przeczytałam a wszczepianiu obumarłych zarodków to mnie zmroziło normalnie....Jakim zrytym trzeba być żeby na coś takiego wpaść. Jak by wiedzieli że moją ostatnią ciążę spuściłam w toalecie bo nie miałam ochoty na kolejną skrobankę to by mnie chyba na szubienicy powiesili...Brak słów -
Dotik k***a rozje....ś mi konstrukcję na cały dzień dzisiaj. Ryczeć mi się chce cholera jasna Mi się potworniaki kojarzą z tym że powstają najczęściej z zarodków (albo w ogóle tylko z nich) Przynajmniej wszystkie przypadki które znam tak miały...