Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDotik...
Tulam Cię mocno i życzę Ci szybkiego wyeliminowania tego paskudztwa! To takie niesprawiedliwe....
Z tym in vitro to i ja nie mogę tych debili słuchać, armatka i jedziemy z tym koksem. Ja jestem bardzo tolerancyjna i nie trawię, jak ktoś narzuca innym swój światopogląd bo on jest "mojszy niż twojszy".
Dlaczego ludzie nie mogą zająć się sami sobą, a innym dać spokój i im życia nie utrudniać... Przecież to indywidualna sprawa każdego człowieka jak i z kim żyje, je czy sypia i gówno innym do tego. Mamy żyć przecież w zgodzie ze sobą, swoimi przekonaniami, a nie innych...
Nie o taką Polskę walczył mój dziadek...
PS. Amelia, witaj w domu...dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
witam sie z kawka
Asha chyba dziś wita Kube co nie ??
kochana mam nadzieje ze wsio ok ?? bo nic sie nie odzwyasz ?? -
Witam się i ja:)
Cześć Ania!
ja właśnie wyszlam od Wiaczesława, mam skierowanie na operacje + zrobiłam Ca125. to chyba tyle i zaraz jedziemy do lublina, taki spontaniczny wypad - nie będę o obcym myślałaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 10:36
Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
i prawdiłowo
my mielismy dzis jechac na wypadzik..ale plany nam sie pokrzyzowaly generlanie siedzimy jak na szpilkach ..bo ciocia jest w spiaczce.. z dala od domu.. i nie wiadomo czy nie bedziemy musili jechac ..
Dotik niech sie pozbeda dziadostwa a w wyniku niech wszytsko bedzie ok
ja mojego dzis wyslalam na jego badana bo w czwartek specjalnie nie podalismy zastrzyku z test ..zobaczymy jak sie bedzie utrzymywal po 3 tyg i 3 dniach -
Hej dziewuszki
bylam dzis u Gina z nadzieja, ze powie mi ze juz zaraz będzie akcja a tu dupa moja córcia sie nie kwapi jeszcze...wazy juz 3560 wiec jak tak dalej pojdzie to do 4 dojdzie. Za tydzień mam sie zglosic na ip na ktg do Gina i zobaczymy. A upal mnie chyba wykończy.... -
nick nieaktualnyIza75 wrote:Hej dziewuszki
bylam dzis u Gina z nadzieja, ze powie mi ze juz zaraz będzie akcja a tu dupa moja córcia sie nie kwapi jeszcze...wazy juz 3560 wiec jak tak dalej pojdzie to do 4 dojdzie. Za tydzień mam sie zglosic na ip na ktg do Gina i zobaczymy. A upal mnie chyba wykończy....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2015, 19:24
Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Red owulka powinna być do 48h po podaniu zastrzyku ale skok jak sama wiesz może nastąpić 3 dni przed lub 3 dni po owu
Zwłaszcza, że w tygodniu bzykać nam się totalnie nie chce, a jeszcze ten upał... Co ma być to będzie.
Co tam u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 15:25
-
nick nieaktualny
-
Bunia piękne Dziecię
Mik, tulam, niech się wszystko ułoży jak powinno!!!
Red, czekamy na skok, a tymczasem zęby zaciskać i spółkować, np pod prysznicem
js zdycham, w mieszkaniu 30 stopni, zaraz chyba idziemy nad Wisłę ochlodzić się browarkiem. Całuję Wszystkie:*mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.