Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Hejkochane
Rybcia co tam u Ciebie ??
Mikuś wiesz że mi ostatnio też lepiej było jak ograniczyłam OVU wiecej czasu z mezusiem spedzamy moge się bardziej skoncentrowac ..tak ogólnie
co do refundacji .. no cóż musza skas kase wytrzasnac na swoje "obietnice" ja zawsze bede stala po stronie refundacji..z prostej przyczyny widze ile bezplemnikowców dzieki refundacji ma swoje biologicznie dzieci.. i dla mnie to cud ..normalnie by tej szansy nie mieli 9,5 tys biopsja ( ktora ni ejest refundowana ) ale pozniej juz IVF maja refundowane jak znajda plemniki .. prywatnie niestety 90% z nich by nie podołałą finansowo bo 9,5 + min 15 tys plus wizyty, badania leki ..
wiem ze nie ma finansowania takiego dobrego na diagnostyke i tu jest ból.. bo powinno byc tak.. ze najpierw finansuja diagnostyke , a pózniej jesli wszytskie mozliwosci sa wyczerpane IVF .. ale to moje zdanie
dlatgeo my do IUI bedziemy podchodzic max 3 razy .. jesli sie nie uda myslimy nad komercyjnym IVF .ale wtedy bedziemy musieli z rok odkłądac
bo za samo nasienie bedziemy musieli zaplacic 3 tys plus 15 za IVFWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2015, 13:52
-
Redhotka wrote:Mikuś... Jeśli masz potrzebę wygadania się, to pisz na priv (np. na fejsie). Wysłucham i nie będę zrzędzić.
DoRedhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
Juz po wszystko ok, dawca podpisak zgode wiec spokojjie, najprawdopodobniej pokiculkalo sie cos i to krwawienie bylo @ bo teraz jestem w czasie owulacji bawet jest pechetzyk pobrala mi posiew kupr badan jak dostanę @ zrobić usg czy nie ms torbieli i brac od 3-7 lamette w 11 dc wizyta i okreslenie terminu iui
Wtope zaliczylam bo nie zaplacilam za posiew ale zarzwonilam i moge przekewem
teraz tylko musze zrobic szybko wymaz z kanału szyjki na chlamydie i ta insuline
bo resztae to moge nawet kilka dni przed IUI
noo tylko zobaczymy kiedy przyjdie @ ..bo endometrium miałąm 13 mm , pecherzyk 16 mm na lewym jajniku
bo skoro owulki nie było ...to teoretycznie 2-3 dni i owulka plus 14 dni to 11 dc przypadał by na 27 grudnia wiec na ostatnia chwile przed sylwkiem by była iuiRedhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka pytacie co u mnie a wiec szczerze to ??? moze byc...bywalo lepiej...spowodowane jest to tym ze jak pisalam wczesniej jestem juz bezrobotna doluja dwa fakty to ze niemam wlasnych many many(czytaj kaski) dwa mialam super ekipe i brakuje mi tych dziewczyn praca bywala ciezka ale bylo super towarzystwo super smiechy i wyglupy..fajnie bylo wstac po nocce wypic z nimi kawe itp.niby niemieszkamy od siebie daleko i przy dobrych wiatrach mozemy sie spotykac ale to niebylo by juz to pozatym,wzielam sie znowu za siebie jestem na diecie od poniedzialku,minus 1,5 kilo tu rybka jest z siebie dumna co do staran to olalam je na maksa w tym cyklu poniewaz chce miec swieta i przygotowania do nich w spokoju nieobserwuje sie niemierze i serduszkuje kiedy sie chce....luz w du...i h... aniu trzymam mocno kciuki za ciebie aby sie udalo za pierwszym podejsciem &&&&&&&&&&&&&&& mikus ja chyba ciebie niemam na fb ale napisze ci zaraz priv i sobie mnie znajdz rozumie cie ze niechcesz zagladac tu za czesto itp.ja tez bywam tu rzadko a jak bywam to podejrze wykresy znajoomych i uciekam tule slonce asha redka zycze by wymioty i mdlosci juz odpuscily &&&&&&&&&&& izus amelka pa pa kochane spadam prasowac i ogarniac dom
Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Redhotka wrote:Ania, super wieści! Nie ważne czy na Mikołaja, czy nie - ważne, że pierwsze podejście jest tuż, tuż!
Rybciu mamnadzieje ze znajdziesz szybko prace i sie odbijecie wiem jak jest trudno jak kasy brak
Dotik co tam u Was ??Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:heheh ne no nie chozi o date tylko mam nadzieje ze nie wypadni mi np w swieta IUI albo w sylwka
Rybciu mamnadzieje ze znajdziesz szybko prace i sie odbijecie wiem jak jest trudno jak kasy brak
Dotik co tam u Was ?? -
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki!!! przepraszam że się nie odzywam ale jakoś mnie praca pochłonęła no i w ogóle... starania odpuscilam, nie mam na to chwilowo mocy, zapominam żeby się do gina zapisać... już mi chyba wszystko jedno - może z nowym rokiem znajdą się nowe siły.
jedynie z pracy jestem zadowolona
pamiętam o Was, trzymam kciuki, współczuję no i wiecierybka, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
redka kochana dbam o siebie spoko od soboty przygotowywalam sie do diety,w poniedzialek dieta zaczeta jem duzo mniej nie objadam sie jem duzo warzyw owocow pije litry wody nie jem ziemniakow i makaronow chleb tez znikomy jest nie podjadam zero slodyczy,zamiast cukru do kawy slodzik....fajnie ze sie martwisz... ale spoko jak bym sie zle czula itp.koncze z dieta wiem ze zdrowie najwazniejsze a chce troszke zgubic wiec spoko dotiku kochana prosze odzywaj sie czesciej asha pisz co tam u ciebie?? amelcia mikus izus napisz pare slow pa pa kochane zycze milego dnia
Redhotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Redhotka wrote:A jak tam praca, prócz tego że pochłania Cię do reszty?
jestem naprawdę zadowolona, przede wszystkim fajna atmosfera, młodzi ludzie, niezłe benefity/socjal plus spore opcje rozwoju tylko siedzę po godzinach niestety.
ale teraz na szczęście siedzę w wannie!
buziakersy :*Redhotka, mik82, Asha lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Witam laseczki....
Jako ze zadko zagladamy tutaj....a ja jestem na wylocie praktycznie i nie wiadomo kiedy sie moge znalezc w szpitalu juz teraz ....chcialam wam zyczyc wesolych Swiat i wszystkiego dobrego w Nowym Roku....spelnienia wiadomo czego i wszystkiego tego czego same sobie zyczycie i duzo duzospokoju bo bez tego wszystkie oszalejemy
Mam nadzieje ze u was wszystko dobrze i jakos dajecie rade z tym wszystkim pomimo wszystkiego
U mnie jak to w 9 miesiacu hahhaha juz tylko gorzej mozej byc ...kulam sie pomalu i czekam do 5.01 obymaly wytrzymal bo tez juz meczy biedny isie nie miesci bidulek
Kocham i tesknie za wami....za 4 tygodnie wpadam tu zwodeczka kochane i pijemy hahha no ja napewno bo juz wymiekam z tego wszystkiego i wpierdole jakies zwierze konkretne po tej cholernej diecie trzymajcie sie kochane...caluje was i mysle o was i czekam na wasze testy i bobaski....nie zapomnialam pomimo tego ze sie nie odzywam to zagladammik82, Redhotka, dotik, Ania_84, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Hej Asieńko!
Myślałam o Tobie
Cieszę się że choć przez łzy to jednak humor Ci dopisuje. Wiem, że te trzy tygodnie choć to mało to i tak dla Ciebie to wieczność Trzymaj się jakoś...nie będę pisała że dzielnie bo w dupie z tym hahaha...po prostu trzymaj się Kochana
Za 4 tygodnie piję razem z Tobą...no mus opić to wyczekane dziecię chociaż ja to już w święta zacznę za Was pić Doczekać się nie mogę jak zobaczę tego Waszego wielkoluda
U nas na razie wir świątecznych porządków, zakupów no i ja jeszcze dodatkowo w pracy te cholerne przygotowania do zamykania roku podatkowego zaczynam więc świra idzie dostać ale mam plan żeby sobie w tygodniu między świętami a Nowym Rokiem przywagarować i nie przyjść do pracy (moi Prezesi jeszcze tego nie wiedzą i się dowiedzą jak nie przyjdę bo planuję im zwolnienie lekarskie zapodać )
Buziaki dla Was wszystkich laseczki
Ja życzenia jeszcze Wam zdążę złożyćRedhotka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to tu codziennie zaglądam!
Asha, również wszystkiego najlepszego dla Was, jakbyśmy nie zdążyły życzyć sobie w przyszłym tygodniu! :*
Reszcie jeszcze zdążę pożyczyć...
U mnie w robocie wreszcie względny spokój... Zakończyła się największa impreza na koniec roku, więc możemy odetchnąć!
Buziaki laski!mik82, Asha, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny