Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dzięki Kochana!!
no możemy mieć podobnie z tą prolaktyną, ale ja właśnie żadnego mlekotoku nigdy nie miałam - tylko pytanie czy castagnus wystarczy, a jak nie,to jak namówić gina żeby coś przepisał skoro się mieści w normach.na razie się jaram szybką owulką!
aaaa Laski ja Wam chyba nie mówiłam, ale 30 stycznia wychodzę za mąż! hahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 13:20
mik82, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
hahaha...no chyba nie mówiłaś A miało być że to tylko o pierścionek chodziło
Co do mlekotoku to ja dostałam dopiero po poronieniu więc może to efekt bycia w ciąży
dotik, Redhotka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dotik Gratulejszon czekamy na foto
a probowałas robic PRL po obciazeniu ??
mlekotoku ..padłamdotik lubi tę wiadomość
-
dotik wrote:hehe, no teraz o kasę chodzi (wiadomo wspólne rozliczanie niższy podatek )
hmm, też może być. albo w ciąży dopiero się ta podwyższona prl ujawniła. kto to wie
Mikus zobaczymy ja juz sie nie chce nastawiac wczoraj pozwoliłam sobie na nastawienie i dzis to odczułamrybka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:
Mikus zobaczymy ja juz sie nie chce nastawiac wczoraj pozwoliłam sobie na nastawienie i dzis to odczułam
dotik, Ania_84, rybka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dotik Gratulejszon czekamy na foto
a probowałas robic PRL po obciazeniu ??
mlekotoku ..padłam
ale jakie foto? nie będzie foto bo to tylko wizyta w urzędzie, nawet obrączek nie mam
no myślę właśnie nad tym żeby zrobić z obciążeniem, pogadam z ginem o tym następnym razem.może wtedy mi coś da.
i głowa do góry!!!mik82, rybka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:ale jakie foto? nie będzie foto bo to tylko wizyta w urzędzie, nawet obrączek nie mam
dotik, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:no to Twój stary ma za zadanie do 30 stycznia je zakupić
jak on wybierze obrączki i każe mi ją nosić to się rozwiodę z nim jeszcze przed ślubemAnia_84, mik82, Redhotka, rybka lubią tę wiadomość
-
dotik wrote:jak on wybierze obrączki i każe mi ją nosić to się rozwiodę z nim jeszcze przed ślubem
dotik, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydotik wrote:no dobra, może jakaś samojebka będzie
Trzymam kciuki za Was - mocno, mocno, obyśmy podwójnie świętowały w styczniu...
Ja od dziś w górach. Małżowina i szwagier na nartach, a ja sobie na forum weszłam i szok - odżyło coś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 20:04
mik82, rybka lubią tę wiadomość
-
Też jadę w góry ale jeszcze troszuniu bo w połowie lutego... Muszę na ferie Młodego poczekać
Jak ze śniegiem Red? Gdzie jesteście?rybka, Redhotka lubią tę wiadomość
-
hejka kochane zonk forum rusza pomalenku super dotiku gratuluje slubu oczywiscie zapodaj focie mikus redka aniu mocno mocno kciukam musi byc jutro dobrze musi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja 25 stycznia ide do nowego gina zobaczymy co mi powie czy bedzie chcial robic badania i wogole jaki jest bo ide do niego pierwszy raz i jak bedzie git chce pochodzic do niego troszke dluzej a noz widelec przepcha mnie (przeczysci) narazie luz w dupie mam...
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Też jadę w góry ale jeszcze troszuniu bo w połowie lutego... Muszę na ferie Młodego poczekać
Jak ze śniegiem Red? Gdzie jesteście?
Jesteśmy w Krynicy-Zdroju.
No my na szczęście nie jesteśmy od ferii uzależnieni, więc celowaliśmy przed tłumami. Dziś ciut więcej ludzi niż wczoraj, ale tragedii nie ma, na gondolkę chłopaki nie czekają.mik82 lubi tę wiadomość
-
No to lux My będziemy już pod koniec ferii we wszystkich województwach więc też mam nadzieję że się poluźni trochę No i ja prawie 9 lat w górach nie byłam i tak tęsknię że aż mnie nosi. Jakoś od momentu ciąży z Młodym się nam nie składało w te góry. Zawsze kasę woleliśmy odłożyć na wyjazd nad morze z małym dzieckiem tym bardziej że często chorował
Ale za to teraz szalejemy na maxa i miejscówę mamy z takim widokiem, że chyba usiądę w kocu na tarasie i spędzę tam tydzień popijając grzane winoRedhotka, dotik, Ania_84, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny