Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Redhotka wrote:
Mik, a jak "wizje" Waszego doktorka?Redhotka, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Red ale mnie naprawdę nie smuci już fakt że mi wszystko jedno. Wręcz przeciwnie. Lepiej mi znacznie odkąd przestało mi zależeć. Doktorka mam fajnego i się go trzymam i tyle w temacie. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz nawet jak masz najbardziej kompetentnego lekarza. Robi chłopina co może i chyba teraz to jemu bardziej zależy niż mi
rybka lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Red ale mnie naprawdę nie smuci już fakt że mi wszystko jedno. Wręcz przeciwnie. Lepiej mi znacznie odkąd przestało mi zależeć. Doktorka mam fajnego i się go trzymam i tyle w temacie. Pewnych rzeczy nie przeskoczysz nawet jak masz najbardziej kompetentnego lekarza. Robi chłopina co może i chyba teraz to jemu bardziej zależy niż mi
Wiem o czym mowisz kochana czlowiek odzywa w pewnym sensie...bo to cholernie meczace jest zycie nadzieja ciagle i strachem
Kocham i tulammik82 lubi tę wiadomość
-
Hej kochane
Asiulka wszytskiego dobrego, szczególnych swiąt zdrówka i obyś lekko zniosła poród i szybko wróciła do domku z maluchem
Mik- dobrze ze jesteś zadowolona z doktorka a co do podejscia wszytsko mi jedno to mam nadzieje ze przyniesie ono ylko plusy
mik82, Asha, rybka, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka kochane asha juz niebawem i bedziesz miec dzidzie obok siebie wiem ze ci juz mega ciezko i zle tule i wiem ze 5.01.2016 bedziemy mega maga kciukac redka kochana fotki super przeczucia jakies co do pleci dzidzi?? mikus rozumie cie doskonale ja tez mam czesto takie cykle olewkowe...ale teraz wzielam sie w garsc i robie ostatnia probe czyli wszystkie badania plus jakis madry ginek i jak sie nieuda do kwietnia odchodze z owu kazda ktora bedzie chciala lub chce ma lub bedzie miec ze mna kontakt przez fb lub telefon...dotiku super ze z pracy jestes zadowolona ja tez z swojej bylam teraz czekam na dalsze od kwietnia wyjazdy aniu izus amelko a teraz wielka do was prozba mianowicie prosze bardzo o wszelkie dane podania mi jakie i w ktorym dniu cyklu badania musze zrobic...juz czesc wiem ale jeszcze niewszystkie bede bardzo wdzieczna za pomoc.. dobra slonka koncze me pisanie pamietam o was
mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:redka kochana fotki super przeczucia jakies co do pleci dzidzi??
Paradoksalnie łatwiej nam chyba będzie wybrać imię dla chłopca.rybka wrote:a teraz wielka do was prozba mianowicie prosze bardzo o wszelkie dane podania mi jakie i w ktorym dniu cyklu badania musze zrobic...juz czesc wiem ale jeszcze niewszystkie bede bardzo wdzieczna za pomoc..rybka lubi tę wiadomość
-
Rybciu wwszystko Ci napisałam na priv ale możesz sobie jeszcze w dowolnym dniu cyklu zbadać hormony tarczycy czyli TSH, ft3 i ft4
dotik, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JEST TAKI CZAS,CO ŁZY W ŚMIECH ZMIENIA JEST TAKA MOC,CO SMUTEK W RADOŚĆ PRZEMIENIA JEST TAKA SIŁA,CO SPEŁNIA MARZENIA TO WŁAŚNIE MAGIA BOŻEGO NARODZENIA Kochane z okazji zbliżających się świat pragnę zlożyć wam najszczersze życzenia zdrowia,radości,miłości,żadnych mdlości,leniuchowania i wszystkich marzeń spełnienia...
Redhotka, mik82, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hejka i jak tam po swietach?? jak po sylwku??? pisac mi tu ja przezarta kulam sie juz wiec od dzis dieta idzie znowu w ruch jutro wielki dzien asha mocno kciukam i pamietam i prosze jak bedziesz mogla napisz i daj nam znac tu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski
Całuję Wszystkie i myślę o Was!
Madzia, ja Cię chyba ozłocę - Twój castagnus chyba cuda robi. drugi już normalny cykl się zapowiada, ostatni 31 dni i też wygląda nieźle gdybyś mi nie wysłała to pewnie bym nie brała, prl niby w normie ale coś chyba jest na rzeczy. dostałam receptę na dupka i nie wiem kiedy zacząć go brać.
kolejną wizytę u gina mam 21.01, zobaczymy.
Ania, trzymam przemocno kciuki!mik82, Ania_84, Redhotka lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Bardzo się cieszę Kochana że Ci pomogło. Ja też mam prolaktynę w normie a jednak muszę się wspomagać farmakologicznie bo ta z obciążeniem jest za wysoko tylko że ja się o tym dowiedziałam tylko dlatego że mam mlekotok. W przeciwnym razie nawet by mi nie zrobili prolaktyny z obciązeniem bo się odchodzi od tego badania. Może u ciebie jest ten sam problem? Mi castagnus bardzo pomógł bo w ciążę w końcu zaszłam ale niestety po poronieniu już mi nie wystarczał. Skoro masz teraz normalne cykle to na pewno coś jest na rzeczy z tą prolaktyną.
Nie wiadomo jakie masz temp. wcześniejsze więc ja bym na Twoim miejscu zaczęła brać dupka od 3 dnia bez płodnego śluzu. Z tego co spojrzałam na Twoje poprzednie wykresy to ta Twoja dzisiejsza temp to już taka poowulacyjna raczej więc wydaje mi się że jak weźmiesz dupka środa/czwartek to będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 10:28
dotik lubi tę wiadomość