Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
gigsa wrote:aj tam, w tamtym miesiącu było tak samo, a potem klops:(
zastanawiam się tylko czy brać na wyjazd testa czy nie. Skoro tam mam i tak dostać @ to może nie będę brała i będzie co ma być. jak przyjadę bez @ to zatestuję, a jak wrócę z @ to przynajmniej testy sie nie zmarnują
Nie bierz. Ja mam taką samą satuację. Zapieram się, że nie wezmę mojego pepinka pozytywnego, bo cholera będe se truć znowu z cieniem i końcówkę wyjazdu rozwalę. Ale łamie się cojakiś czas, więc weźmy solidarnie coś potanówmy -
Asha wrote:Tak tylko nie u mnie w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 11:55
dotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Był wyrwany ze snu o 6 rano więc blady i nieprzytomny wyszedł ze mną na tego papierosa i zaczęłam mu truć, że akurat będziemy ze trzy minuty palić o Boże Boże, może morduję dymem nasze dziecko, o Jezu ale jak skończymy to Ty idziesz po ten test (leżał w pokoju na stole), o Boże nie ja jednak po niego pójdę. On co chwilę tylko mówił spokojnie A ja schizowałam przez całe trzy minuty bo od razu widziałam bladą kreseczkę i w sumie wiedziałam, ze test będzie pozytywny. No i poszłam po test. Patrzymy są dwie krechy. Mówię o Jezu jesteśmy w ciąży. Chłopowi łzy w oczach stanęły i chciał mnie przytulić a ja zaczęłam machać łapami i mówić nie nie nie nie nienienie nie cieszymy się jeszcze, jeszcze wszystko się może stać. Będziemy się cieszyć jak zrobimy bete No i chłop się nie rozpłakał ze szczęścia
Dałam się przytulić jak beta była pozytywna
Awww, to niezła świruska z Ciebie
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ja dziś sobie przypomniałam, że 20 lipca zamówiłam na allegro 2 tuniki i jak przyszły 28 lipca to jedna z nich była porwana, więc obie zwróciłam i zażądałam zwrotu kosztów i do dziś nic:(
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Nie bierz. Ja mam taką samą satuację. Zapieram się, że nie wezmę mojego pepinka pozytywnego, bo cholera będe se truć znowu z cieniem i końcówkę wyjazdu rozwalę. Ale łamie się cojakiś czas, więc weźmy solidarnie coś potanówmy
Twarde badzcie wezcie 5 testow na kazdy dzien hahahashimmer_lip, pompon, dotik, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Nie bierz. Ja mam taką samą satuację. Zapieram się, że nie wezmę mojego pepinka pozytywnego, bo cholera będe se truć znowu z cieniem i końcówkę wyjazdu rozwalę. Ale łamie się cojakiś czas, więc weźmy solidarnie coś potanówmy