Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny!!!! Wrocilam z miasta strasznie zmeczona i wkurzona bo jakies opoznienia pociagow byly i ludzi na peronie jak nie wiem co .. prawie cala droge stalam bo nie bylo miejsca zeby usiasc. Przyszlam to mnie zmoglo i spalam z 2 godziny.. obudzialam sie z katarem i mega bolem gardla.. co moge wziac na gardlo? Czytalam ze Strepsils nie.. moze herbata z cytryna? Bozeeee.. boli
pompon, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dziewczyny!!!! Wrocilam z miasta strasznie zmeczona i wkurzona bo jakies opoznienia pociagow byly i ludzi na peronie jak nie wiem co .. prawie cala droge stalam bo nie bylo miejsca zeby usiasc. Przyszlam to mnie zmoglo i spalam z 2 godziny.. obudzialam sie z katarem i mega bolem gardla.. co moge wziac na gardlo? Czytalam ze Strepsils nie.. moze herbata z cytryna? Bozeeee.. boli
mleko miód i czosnek:) gorące!jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Rudzia wrote:Dziewczyny!!!! Wrocilam z miasta strasznie zmeczona i wkurzona bo jakies opoznienia pociagow byly i ludzi na peronie jak nie wiem co .. prawie cala droge stalam bo nie bylo miejsca zeby usiasc. Przyszlam to mnie zmoglo i spalam z 2 godziny.. obudzialam sie z katarem i mega bolem gardla.. co moge wziac na gardlo? Czytalam ze Strepsils nie.. moze herbata z cytryna? Bozeeee.. boli
Herbate z cytryna i miodem , mozesz sobie na jutro tez zrobic syrop z cebuli -
Sorry rudzia nie lubie tego tylko palichy mam niezgrabne inie trafilam w cytowanie. Ja zawsze mleko z maslem i miodem. Nawet na gardlo strepsilsa nie mozna? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pompon wrote:Sorry rudzia nie lubie tego tylko palichy mam niezgrabne inie trafilam w cytowanie. Ja zawsze mleko z maslem i miodem. Nawet na gardlo strepsilsa nie mozna?
Rudzia, pompon lubią tę wiadomość