Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem
Rudzia czosnek czosnek i jeszcze raz czosnek. Jak byłąm w ciąży i sie przeziebiłam to mąż mi nawet kanapki z masłem i czosnkiem pokrojonym serwował i pomogło...aczkolwiek rzyg mi podchodził juz od tego.
Co do testowania mojego to jeszcze chwile pozbieram siki. I tak - wiadomo, że wyjdzie negatyw bo takie moje zasrane szczęście. I generalnie jestem na to nastawiona wiec jakby co to po prostu otwieramy browarki i koniec tematuAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:jestem
Rudzia czosnek czosnek i jeszcze raz czosnek. Jak byłąm w ciąży i sie przeziebiłam to mąż mi nawet kanapki z masłem i czosnkiem pokrojonym serwował i pomogło...aczkolwiek rzyg mi podchodził juz od tego.
Co do testowania mojego to jeszcze chwile pozbieram siki. I tak - wiadomo, że wyjdzie negatyw bo takie moje zasrane szczęście. I generalnie jestem na to nastawiona wiec jakby co to po prostu otwieramy browarki i koniec tematu
Nareszcie, bo tu ryja dre znowuIza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:sorry ja myslalam ze wspolczujemy solidarnie a nie lubimy albo ze lubimy ciebie i sie nie cieszymy a ja musze teraz przepraszac bo pompon przeprasza, sorry rudzia
Ty uwazaj bo mi sie zaraz palec znowu omsknie i Cie zglosze gdzies w eter i kto wie co bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 20:15
Asha, amelia04072006 lubią tę wiadomość