Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Dzisiaj 37 ale znam swoje ciało i wiem że to @ się rozkręca jak co miesiąc.... najbardziej jestem zła bo M jak zawsze coś głupiego powie i kłótnia gotowa a to wszystko przez cholerę @...
Katia ja plamienia co prawda wdzień @ nie miałam, ale na dzień przed temp spadła wyraźnie, a ja typowego pms-a miałam, ja taką scenę tego dnia mężowi zrobiłam, rozryczałam się, że głowa mała, a na drugi dzień... musiałam przepraszać z testem do łóżka pobiegłam pochwalić się, to nie zdążyłam, bo mnie wywalił, taki obrażony był, więc dowiedział się kilka godzin później;)
Kto wie, póki @ nie ma są szanse;) i życzę powodzenia! A -
Witam kochane :*
Ja za to w dzien @ normalnie mialam plamienia i myslalam ze dupa wyszla ale na drugi dzien juz nic nie bylo a test wyszedl od razu pozytywny
Znowu mnie rozklada
Asha!! Czekamy Czekamy ! Niedlugo powinno sie wszystko wyjasnic..MalaCzarna, bianka lubią tę wiadomość
-
Asha mi się wydaje, że coś jest na rzeczy Trzeba poczekać! Mi test o czułości 10 też nie wyszedł!
Mała jak Ci się temp utrzyma na takim poziomie to dla mnie jest to trzecia faza, ja miałam różnicę 36,85 w II fazie i 36,95 w III
A skąd wiecie że Pompom w ciąży? Gratuluję!!!MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski. Zagladam na chwilke bo pogoda sie skiepscila i czekamy, zeby moc wyplynac. Do apteki nie mialam okazji sie wybrac, jutro wieczorem bede w domu to podskocze do apteki i kupie kilka testow. Zrobie w poniedzialek rano a potem pojde na bete. Dzisiaj termin @ ale nie czuje jej. Tylko strasznie mi niedobrze. Od 4 spac nie moglam bo mnie mdlilo. Ale sama nie wiem czy to od mieszkania na wodzie czy smerfika jakiegos malego tam w srodku. Na razie sceptycznie i czekam na potwierdzenie. Po becie jak bedzie ladna to telefon do gina co i jak no i czy luteine brac. Sciskam
Was wszystkie. Asha! Co to za akcje u Ciebie? Trzymam kciuki. Jak sytuacja? Buziaki.