Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak Bianka wspolna decyzja.. wiedzial co robimy i co z tego moze byc..
Sorki Kochane ale juz nie chce rozmawiac na jego temat bo po prostu brak mi slow i chce o nim juz zapomniec.. nie moge sie denerwowac a jak tylko zaczynam o nim myslec to mi cisnienie skacze ;/MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja to mam mega problem z piciem wody.. wlasciwie w ogole jej nie pije bo zaraz mnie na wymioty bierze.. a w ciazy powinno sie jej pic duzo
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja to mam mega problem z piciem wody.. wlasciwie w ogole jej nie pije bo zaraz mnie na wymioty bierze.. a w ciazy powinno sie jej pic duzo
Ja początkowo piłam bardzo dużo wody z miodem, teraz już soki, bo woda zbyt mdła;) ważne żeby pić wartościowe płyny, niekoniecznie czysta woda;)MalaCzarna, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypompon wrote:Hej laski. Zagladam na chwilke bo pogoda sie skiepscila i czekamy, zeby moc wyplynac. Do apteki nie mialam okazji sie wybrac, jutro wieczorem bede w domu to podskocze do apteki i kupie kilka testow. Zrobie w poniedzialek rano a potem pojde na bete. Dzisiaj termin @ ale nie czuje jej. Tylko strasznie mi niedobrze. Od 4 spac nie moglam bo mnie mdlilo. Ale sama nie wiem czy to od mieszkania na wodzie czy smerfika jakiegos malego tam w srodku. Na razie sceptycznie i czekam na potwierdzenie. Po becie jak bedzie ladna to telefon do gina co i jak no i czy luteine brac. Sciskam
Was wszystkie. Asha! Co to za akcje u Ciebie? Trzymam kciuki. Jak sytuacja? Buziaki. -
Rudzia wrote:Tak Bianka wspolna decyzja.. wiedzial co robimy i co z tego moze byc..
Sorki Kochane ale juz nie chce rozmawiac na jego temat bo po prostu brak mi slow i chce o nim juz zapomniec.. nie moge sie denerwowac a jak tylko zaczynam o nim myslec to mi cisnienie skacze ;/
OK. To powiedz jak tam maleństwo, widać już brzuszek? U mnie już troszkę, ale to raczej od wzdęcia;) -
nick nieaktualnyRudzia jak masz problem z piciem czystej wody to dodawaj sobie plasterek cytryny, albo rób herbatki owocowe. Pij soki (najlepiej samodzielnie wyciskane). Ważne żeby było około 1,5 - 2 l. płynów ( w to podobno wlicza się także zupa ).
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bianka wrote:OK. To powiedz jak tam maleństwo, widać już brzuszek? U mnie już troszkę, ale to raczej od wzdęcia;)
U mnie tez raczej przez wzdecia itd. Ale kolezanki mowia ze gdzies z 2 tyg i juz bedzie u mnie widac chce sobie zakupic jakies spodnie ciazowe bo wszystlo juz takie niewygodne na 3 listopada mam juz umowione USG i bede wiedziala juz co bedzie cora czy syn .. 1 listopada mam urodziny wiec siw super cieze to tski prezent urodzinowy bedzie )bianka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny proszę podajcie mi kilka info ...
Po pierwsze primo czy podczas okresu tez tempkę mierzyć?
po drugie primo jakie specyfiki brać? bo podejrzewam ze cos nie tak z ovu u mnie albo u Misika z nasieniem czyli co dla mnie co dla niego ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 12:04
-
MalaCzarna wrote:Może spróbuj iść do ginka?
Dziś sobota, więc szpital mi zostaje:/ a pamiętasz jak wyglądała ostatnia wizyta? Hmmm choć nie dzwoniłam na pogotowie i nie wiem, który dziś ma dyżur. Zobaczę co dalej będzie się działo. Miałam kilka ciężkich dni i może to jest przyczyna, teraz odpoczywam i zobaczymy jak organizm zareaguje. Może dziewczyny miały rację, że coś tam się rozciągało? A te plamienie to efekt tego rozciągania? -
W czasie okresu nie musisz mierzyć. Ja mierzyłam ale w ustach i dopiero jak się okres kończył przerzucałam się na pochwę. Od pierwszego dnia cyklu do owu brałam magnez, wit B6 100 mg na dobę, wiesiołka 5 kapsułek i zioła ojca Sroki. Po owu (tak od drugiego dnia wyższych temp) rzucałam wiesiołka i zioła. Menio nie brał nic.
-
bianka wrote:Dziś sobota, więc szpital mi zostaje:/ a pamiętasz jak wyglądała ostatnia wizyta? Hmmm choć nie dzwoniłam na pogotowie i nie wiem, który dziś ma dyżur. Zobaczę co dalej będzie się działo. Miałam kilka ciężkich dni i może to jest przyczyna, teraz odpoczywam i zobaczymy jak organizm zareaguje. Może dziewczyny miały rację, że coś tam się rozciągało? A te plamienie to efekt tego rozciągania?
Ja czasami tez mam plamienia male.. a brzuch tez od czasu do czasu zaboli bardziej ale wlasnie to normalne w ciazy.. -
Rudzia wrote:U mnie tez raczej przez wzdecia itd. Ale kolezanki mowia ze gdzies z 2 tyg i juz bedzie u mnie widac chce sobie zakupic jakies spodnie ciazowe bo wszystlo juz takie niewygodne na 3 listopada mam juz umowione USG i bede wiedziala juz co bedzie cora czy syn .. 1 listopada mam urodziny wiec siw super cieze to tski prezent urodzinowy bedzie )
O ile maleństwo zechce pokazać, moja mama jak była w ciąży z młodszą siostrą, to do końca nie wiedziała, bo ta zawsze tak układała się na usg, że nie było widać
-
shimmer_lip wrote:W czasie okresu nie musisz mierzyć. Ja mierzyłam ale w ustach i dopiero jak się okres kończył przerzucałam się na pochwę. Od pierwszego dnia cyklu do owu brałam magnez, wit B6 100 mg na dobę, wiesiołka 5 kapsułek i zioła ojca Sroki. Po owu (tak od drugiego dnia wyższych temp) rzucałam wiesiołka i zioła. Menio nie brał nic.
-
bianka wrote:O ile maleństwo zechce pokazać, moja mama jak była w ciąży z młodszą siostrą, to do końca nie wiedziała, bo ta zawsze tak układała się na usg, że nie było widać
licze na to ze bedzie chcialo pokazac tylko troche pozno to usg bo w 19tyg.. do tego czasu nie mam w ogole spotkac z polozna ani nic a kolezanka mpwila ze do 14 tyg trzeba zrobic badania prenatalne i sie martwie.. ale w czwartek ide do gin to go zapytam o to..
-
nick nieaktualnykassandra wrote:Rudzia a ten Twój to co bezrobotny czy jak ? niech daje hajs!! To jego dziecko więc obowiązek ma juz od teraz !!
W Polsce prawnie może dostać kasę na 3 m-ce przed porodem. nazywa się to "zabezpieczenie alimentów" I już od 6-go miesiąca przez pół roku dostaje się kasę z tego tytułu. Po urodzeniu masz te 3 miesiące na złożenie wniosku o alimenty. Wiem, bo siostrze pomagałam wszystko tak pozałatwiać. Moja siostrzenica ma prawie 4 lata, a dawca nasienia widział ją raz. W ogóle się nie interesuje i ma to dziecko w dupie..
Rudzia a Wy oboje jesteście zameldowani w Szwecji? -
Wiem tyle, że go dziewczyny piją i że on jest w którejś mieszance ziołowej typu ojca sroki itd. Wejdz na wątek wszystkie zielary czy jakoś tak i tam masz wszyściusieńko opisane, jakieś dongi i mace i inne czaderskie wynalazki czarownic
O tu masz
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/wszystkie-zielary-z-ovu-soja-dong-quai-z-o-sroki-i-inne,2308.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 12:14