Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Wiem. Nie nastawiam się. Chociaż czuję się inaczej, ale to może to przeziębienie...
dotik, Asha, gigsa lubią tę wiadomość
-
Tak w ogóle to dzień dobry laski
Nadrabiam Was i piszę
Witam się w nowym cyklu, nowym miesiącu, nowym Roku Szkolnym haha, z nowymi nadziejami na pewno, bo 3 października miałam termin porodu z małą Mam nadzieję, że już tego dnia będę znowu w ciąży bo inaczej będę Wam mocno smutać za miesiąc:-( ;-( -
Asha wrote:Mik tulam, widze ze @ choelra przylazla
Wyryczałam się od czwartku przez 3 dni więc dziś już bez bólu to przyjęłam -
mik82 wrote:Tak w ogóle to dzień dobry laski
Nadrabiam Was i piszę
Witam się w nowym cyklu, nowym miesiącu, nowym Roku Szkolnym haha, z nowymi nadziejami na pewno, bo 3 października miałam termin porodu z małą Mam nadzieję, że już tego dnia będę znowu w ciąży bo inaczej będę Wam mocno smutać za miesiąc:-( ;-(
dzień dobry mik będziemy trzymać kciuki, żebyś była :*mik82 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:IZKA...jak tam mleczko...dziala????
Bo moj bierze od wczoraj znowu i juz mu beret ryje hahaha
Asha wykresiku nie ma bo nie badam ni, pisalam jak dostalam @, ze pierdole to wszystko i nie chce sie nakręcać...hmmm i tak będę ale moze mniej.
Mleczko chyba nie dziala, na razie, wczoraj bylo bzykanie ale mój nie stanal na wysokości wiec sie znowu wkurwilam...mozd to po chlaniu a moze jemu sie normalnie blokada jakas wlacza...no chuj mnie trafi bo znowu jest to samo co miesiąc temu -
mik82 wrote:Tak w ogóle to dzień dobry laski
Nadrabiam Was i piszę
Witam się w nowym cyklu, nowym miesiącu, nowym Roku Szkolnym haha, z nowymi nadziejami na pewno, bo 3 października miałam termin porodu z małą Mam nadzieję, że już tego dnia będę znowu w ciąży bo inaczej będę Wam mocno smutać za miesiąc:-( ;-(
Tulam slonce...oby sie udalomik82 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no hej sloneczka, tesknilam...jestem w drodze na badania teraz, małż z Glutkiem zostal, teściowie na urlopie wiec ja mam urlop od tesciowki...
Asha wykresiku nie ma bo nie badam ni, pisalam jak dostalam @, ze pierdole to wszystko i nie chce sie nakręcać...hmmm i tak będę ale moze mniej.
Mleczko chyba nie dziala, na razie, wczoraj bylo bzykanie ale mój nie stanal na wysokości wiec sie znowu wkurwilam...mozd to po chlaniu a moze jemu sie normalnie blokada jakas wlacza...no chuj mnie trafi bo znowu jest to samo co miesiąc temu
Moze jeszcze za wczesnie cholera jasna...moze faktycznie po alko...tulam ktory dc jestes chociaz powiedz -
Asha wrote:Moze jeszcze za wczesnie cholera jasna...moze faktycznie po alko...tulam ktory dc jestes chociaz powiedz
-
Iza75 wrote:8dc...przez tych gości nawet nie zrobilam testu ovu przez 2 dni i nie wiem czy juz nie bylo piku Lh...zrobie dzis pod wieczór i ciekawe co będzie...w sumie to mokro nie jest wiec moze jeszcze nie
No to u ciebie zaraz owu moze byc fote pamietaj wstaw tylko ten twoj cholera, musisz go znowu za szmaty targac i tyle , nie ma wyjsciaIza75 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Tulam slonce...oby sie udalo
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:nie no, ja rozumiem, tylko o to stawanie mi chodzi haha
Ale co z tego ze bzykam Izka, juz rzygam czasem tym bzykaniem, rozumiem ze ciebie wkurwia bo twoj nie chce, ale mnie rozpierdala bo ja bzykam i bzykam i tak kurwa chuj z tego, to rownie dobrze moglabym ogladac tv i wynik bylby taki sam